- 19 Dec 2012, 11:41
nema teorije ako nisi žuti da dobiješ posao,tender,plac,nevažno je šta si po struci,zvanju i znanju...
u subotu sam zaglavio u autobusu,pa sam hodao neka dva km do kuće po smetovima...
vozač je kazao za RTS da su bili zaglavljeni nekih osam sati...
isti vozač je kažnjen što je to kazao za televiziju,jer je "optužio" zlatnu gredu,koja je zadužena za čišćenje,a kojom rukovodi i čiji je (valjda i gazda) DS-ovac...
mars(e,u?),koje godine si otišao iz srbije...?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490091#p2490091]Mars napisao:[/url]Ne, najbolja je ova epizoda gde Vucic kaze "Ok...mi ne znamo, mi ne mozemo da dokazemo, mi nemamo nacina DA....ZATO bi bilo dobro da Miskovic SAM kaze koga je sve finansirao i ko mu je bio na spisku".šta god da kaže,nevažno,žuti su gori-makar u kikindi-SVE,ali doslovce su okupirali...
nema teorije ako nisi žuti da dobiješ posao,tender,plac,nevažno je šta si po struci,zvanju i znanju...
u subotu sam zaglavio u autobusu,pa sam hodao neka dva km do kuće po smetovima...
vozač je kazao za RTS da su bili zaglavljeni nekih osam sati...
isti vozač je kažnjen što je to kazao za televiziju,jer je "optužio" zlatnu gredu,koja je zadužena za čišćenje,a kojom rukovodi i čiji je (valjda i gazda) DS-ovac...
mars(e,u?),koje godine si otišao iz srbije...?