Originally posted by Nbegi
Da, ne piše da su gejevi.
Ali, ovo mi je hit:
Originally posted by Loni
Još jedan dokaz da i među gejevima ima kriminalaca i mafijaša.

Evo na šta sam se ja smejao, a onda si krenuo da objašnjavaš nešto što ovde nije ni pisalo...
Dakle, nije pitanje ima li ih manje ili više (o tome možemo samo spekulisati ili ponuditi relevantna istraživanja na tu temu) nego je smeh bio na to da li ima ili nema gejeva među kriminalcima bilo koje vrste...
Naravno da ih ima, kao što ih ima u svim slojevima društva... I naravno da ih po toj logici može imati u procentu u kojem su u ukupnoj populaciji ili manje... Osim toga, ne moraju uopšte identitetski da se definišu kao bi/gej a da ih kao MSM možemo uslovno gurnuti u taj folder...
"Ja bar ne znam nijednog gej krimosa lično, a svega za njih par iz priče." - Ne znam ni ja, a i što bih morao da poznajem nekog da bih zaključivao na osnovu toga...
"Koliko ti gejeva znaš da su autoriteti u svojim ulicama?" - isto kao prethodno uz dodatak da nisam anketirao lokalne "indijance", a čak i da jesam, pitanje je da li bi iskreno odgovarali na anketna pitanja.  

Pojednostavljuješ mehanizam "mangup u ulici" -> kriminalac. Niti su svi mangupi kriminalci, niti su svi kriminalci članovi organizovanih grupa, niti su za sve vrste kriminala potrebne osobine "alfa" mužjaka, niti su svi gejevi asocijalni, niti su svi gejevi a i gejevi-kriminalci autovani pa da ih možemo tačno "locirati"...
A najvažnije od svega ovog, da se vratim na početak: spekulisanje o BROJU gejeva među kriminalcina uopšte nije ni bilo postavljeno kao pitanje povodom koga sam se slatko ismejao i za to ti se zahvaljujem jer smeh pored toga što je blagotvoran po organizam, takođe razbija i monotoniju na forumu  

Al' dobro, drago mi je da si naišao na: 
Još jedan dokaz da i među gejevima ima kriminalaca i mafijaša.
Tu se potpuno slažemo da ih ima, što je bila i moja teza tako da zapravo i nemamo oko čega da se sporimo