- 22 Maj 2009, 15:18
Ok...Predpostavljam da vecina nas pedera ima profil na Romeu (ili negde)...Da li trazimo friends, relationship, sex...Sve jedno...Tamo smo jer nesto trazimo i nadamo se da cemo naci...
ALI...
Naravno
WHAT YOU SEE IS NOT ALWAYS WHAT YOU'LL GET!!!!
Laze se za mnoge stvari... Kurac, visina, tezina, da li je gay ili bi...cak grad...body type...
Neke stvari su mi mozda i razumljive da se laze...velicina kurca (ne znaju ljudi da drze lenjir, sta ces?)
visina od 178 ili tako nesto (uglavnom su moje visine, ali, ajde, nemaju dobru vagu or whatever)
da su sportisti (a samo prosetaju pored teretane na putu ka stanici)
i td...
Za one koji su tamo, pitanje:
KOLIKO VAM SMETA STO LJUDI LAZU O SVOJIM PODACIMA?
i
STA VAS NAJVISE NERVIRA KADA UTVRDITE DA NEKO LAZE?
ili
STA VAM JE NAJCUDNIJE/NAJJADNIJE DA LJUDI LAZU?
.
.
.
Jeste li imali neki primer (verujem da jesmo svi-ili vecina) da je neko 'ispao' totalno suprotno od onog sto se predstavljao?
Podelite VAse 'impesije' sa Romea
Hvala...Merci...Thanx
et toq!
ALI...
Naravno
WHAT YOU SEE IS NOT ALWAYS WHAT YOU'LL GET!!!!
Laze se za mnoge stvari... Kurac, visina, tezina, da li je gay ili bi...cak grad...body type...
Neke stvari su mi mozda i razumljive da se laze...velicina kurca (ne znaju ljudi da drze lenjir, sta ces?)
visina od 178 ili tako nesto (uglavnom su moje visine, ali, ajde, nemaju dobru vagu or whatever)
da su sportisti (a samo prosetaju pored teretane na putu ka stanici)
i td...
Za one koji su tamo, pitanje:
KOLIKO VAM SMETA STO LJUDI LAZU O SVOJIM PODACIMA?
i
STA VAS NAJVISE NERVIRA KADA UTVRDITE DA NEKO LAZE?
ili
STA VAM JE NAJCUDNIJE/NAJJADNIJE DA LJUDI LAZU?
.
.
.
Jeste li imali neki primer (verujem da jesmo svi-ili vecina) da je neko 'ispao' totalno suprotno od onog sto se predstavljao?
Podelite VAse 'impesije' sa Romea
Hvala...Merci...Thanx

et toq!