Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
kOliko imate ljudi koje mozete da smarate danonocno>Bas sam danas sa najboljom drugaricom o tom pricala..kako sto sam starija krug prijatelja onih najblizih mi se sve vise suzava..je vise nije poenta koliko ce neko da mi uskoci kad mi je tesko..to je lako..sad mi je poenta da neko zaista bude radostan..kad asm ja happy..da vidim da neko zaista uziva u mojoj sreci..kao i da postoji jako malo ljudi..kada mi se prica o necemu npr o nekoj ribi koja me izdrkala..a da hocu o njoj da pricam ceo jbn danm i nioc jer je meni do toga stalo..a da nema onog..ej rekla si vec ..ili jbt pretera ga..
Koliko imate ljudi na koje zaista mozete da se oslonite u svemu..ne samo za izlazak..ne samo za pricu..vec jel imate onog prijatelja..pravog..za sve..koji je uwek tu..i ne pravi pitanje..ni oko cega..
:gric: :gric:
Stio bi rekao 1 moj srecica drug..tako ima malo onih sa kojima se ne tripujem da sam dosadan cak i kad pricam o safcigeru glupawom ako imam need;)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Imam ih par...I jako sam srecan...Doduse jedna osoba znam da mi je tu for life, posto sa njom imam dug staz i prosli smo sve i svasta...
Korisnikov avatar
By watcher
samo jednu osobu....
...
mmmmm.... da.
samo jednu..
...
na zalost, ali takwih osoba ne mozemo imati puno... :psiholog:
By Swanheart
ummmmmmmm
:smirk:

2 osobe
jednu znam 5 godina i prosli smo gomilu gluposti zajedno
a drugu osobu znam 2 godine a imam osecaj kao da ga znam decenijama
Korisnikov avatar
By Blady
MOzda 2-3-4-5
Ne znam ni ja sama, i meni se sve vise suzava krug.. i ja danas pricala sa jednom drugaricom o tome...
Korisnikov avatar
By foolish
sto sam stariji to ih sve vise ima
1 osoba iz osnove, 1 iz komsiluka, 1 iz srednje, 1 sa faxa i 2 koje su totalno slucajno usle u moj zivot pre godinu dana, a imam osecaj da su svi u mom zivotu oduvek.
sve ih mnogo volim
By Çâðê_DUP
SVI! (tj.ko mi prvi dodje na crtu)

Posto mi je smaranje po pitanju ljubavnih problema/happy trenutaka redovna razonoda..:D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Dve osobe...
Jedna je moja najbolja ortakinja lezba, druga je moja najbolja str8 drugarica... To su moje dve muze, dve seke, dva heroja...
:superheroj: :superheroj:
Korisnikov avatar
By Dirrty
2 drugarice za koje sam siguran, i mozda jos 2 za koje bas i nisam... ali uvek mogu da proverim :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
jednog druga i dve drugarice ... svaka im cast i veliko im hvala sto me trpe sve ove godine ... ljubim ih i mnogo ih volim :kiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa bas ih dosta imam....petoro mogu u prvom dahu da nabrojim
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by foolish
sto sam stariji to ih sve vise ima
...
Isto. Bojim se da u 85 godini necu moci da postignem sva vidjanja sa prijateljima :lol:

Ako se podrazumeva svakodnevno cujenje to je onda dva prijatelja i jedna osoba sa kojom sam u specificnom odnosu ( :P ). No, sve tri osobe su muskarci i ma koliko da je svaki divan na svoj nacin i razume me na svoj nacin nedostaje mi nerazdvojna prijateljica :rida: Jedan razlog je zenska energija a drugi stvari koje se podrazumevaju, pa odmah zna/oseti zasto sam tuzna, zasto me boli i koliko moze da boli ili zasto sam srecna dok muskarcu ma koliko blizak bio cesto to moram vise da objasnjavam, kao da im misli uvek idu u drugom pravcu. To sam imala u proslim vremenima ali i tada bi se kod mene vremenom menjalo, jedno vreme mi je bliska jedna prijateljica i cujemo se svaki dan, sve delimo, pa u sledecem periodu druga. Mada sam ja u kontaktu sa vise prijateljica iz detinjstva ali to je sad daleko od cestog cujenja. Ipak kada bi im se obratila za bilo kakvu pomoc, ne bi bilo problema, isto je i s moje strane. A takodje imam i blize nove prijateljice ali to opet nije toliko blisko da sve znamo jedne o drugima i da se svakodnevno cujemo.
Korisnikov avatar
By scout_finch
tri drugarice,poznajem ih oko 10 godina,a mislim da one cesce koriste tu privilegiju nego ja. mnogo bre smaraju :smeh:
salim se,njih stvarno mogu da gnjavim do 101 i nazad i slusace (sa manje ili vise paznje) sve sto imam da kazem.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sleepingsun
kOliko imate ljudi koje mozete da smarate danonocno>Bas sam danas sa najboljom drugaricom o tom pricala..kako sto sam starija krug prijatelja onih najblizih mi se sve vise suzava..je vise nije poenta koliko ce neko da mi uskoci kad mi je tesko..to je lako..sad mi je poenta da neko zaista bude radostan..kad asm ja happy..da vidim da neko zaista uziva u mojoj sreci..kao i da postoji jako malo ljudi..kada mi se prica o necemu npr o nekoj ribi koja me izdrkala..a da hocu o njoj da pricam ceo jbn danm i nioc jer je meni do toga stalo..a da nema onog..ej rekla si vec ..ili jbt pretera ga..
Koliko imate ljudi na koje zaista mozete da se oslonite u svemu..ne samo za izlazak..ne samo za pricu..vec jel imate onog prijatelja..pravog..za sve..koji je uwek tu..i ne pravi pitanje..ni oko cega..
:gric: :gric:
Stio bi rekao 1 moj srecica drug..tako ima malo onih sa kojima se ne tripujem da sam dosadan cak i kad pricam o safcigeru glupawom ako imam need;)
desetak sve u svemu.
Korisnikov avatar
By reveal
Paaaa... 3 osobe na koje mogu da se oslonim uvek i koje mogu da smaram kad god i da pricam o bilo cemu a da ne pomislim da sam dosadna. Takodje, ako treba i u pola noci da ih probudim, bice tu...
:D :D :D :D :D

:chilling:
Korisnikov avatar
By Vespertine
U zadnje vreme se dosta toga promenilo, pa izmedju ostalog i struktura mog drushtva... Jedna jedina osoba s kojom sam zaista uzivao u uzajamnom smaranju se, na moju zhalost udala i otishla za Hrvatsku. Svi koji su ostali vishe uzhivaju u tome da mene smaraju nego da meni dozvole to da radim.

Par drugova i drugarica sa kojima mogu da pricham, ali izbegavam da smaram bilo koga bilo chim jer u zadnje vreme zaista nemam zhivce ni sebe da trpim a josh manje druge... Moram da priznam da od kad sam pocheo sa tom samoizolacijom malo vishe uzhivam u slobodnom, nasamo prrovedenom vremenu, jer sam pocheo da stichem utisak da me neki ljudi posmatraju kao svoj privatni sitkom koji je uvek tu da im digne raspolozhenje, a sa nestankom te vrste pritiska, osecam se mnogo bolje...
By LeMale
A ja sve kontam da je tema samaranje :zid:
Korisnikov avatar
By mirth
Imam par ljudi sa kojima imam potrebu da rastresam i te "smaranje" teme, koji su mi prijatelji, sa kojima volim da provodim vreme i koji mi se uglavnom nadju / kojima se uglavnom nadjem kad je potrebno, ali posto to nije moguce uvek jer smo svi prezauzeti i rastrkani u prostoru, onda to nekako ide 'kako se u kom periodu preklopimo i poklopimo', nismo uvek jednako u kontaktu.

A jedan mi je bas to iz te recenice "onaj koji je uvek tu i ne pravi pitanje ni oko cega". Uvek isto reaguje sta god da istresem pred njega. Uvek uradi koliko treba, kako treba, za sta god da treba, bas onako kako meni treba, vrlo nenametljivo - prosto bude tu, najnormalnije i najprirodnije, i kad je lepo i kad je ruzno i kad je obicno i kad je vanredno, kad smo u slicnom filmu, kao i kad nam se zivotni stilovi i zivotne aktuelnosti razlikuju kao polarnom medvedu i rajskoj ptici. I jako sam ponosna sto ga imam takvog i toliko.

I da, inace nevidjeno smaramo. U kombinaciji se stepenujemo do neverovanja.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Sve više se pitam da li ima takvih drugarica-prijatelja oko mene. Jednostavno u ovom periodu mog života se ne ukrštaju na pravi način putevi mojih nekad jako bliskih prijatelja i mene. Neke rađaju, neke bi da se udaju, a ne uspeva im, neke se bakću studentskim problemima i ljubavima, a mene pak zaokupiraju sad sasvim druge stavke. U ovom momentu bih sasvim sigurno dala odgovor da nema takvih drugarica oko mene.

Smaranje inače delim sa devojkom, danju i noću, non stop. To je sastavni deo zajedničkog života.
Korisnikov avatar
By Dina
Freya,
pa to tako ide... i ja sam se zato donekle udaljila sa prijateljicama iz detinjstva. Kad su one dobijale decu ja nisam bila u toj fazi i nije me interesovalo da raspravljam o deci svaki dan, a to je tema koja je njih okupirala. Kad sam ja pocela da se bavim tim pitanjem onda smo se opet zblizile, a opet ja gledam da s drugim prijateljima nadjem druge teme ako znam da ih ta ne zanima. Mislim da ljudi mogu ostati bliski i u razlicitim zivotnim situacijama samo ne treba forsirati da intenzitet druzenja bude stalno isti.
Korisnikov avatar
By Deksi
Nikad nisam imao osobu koju mogu konstantno da smaram i na koju mogu da rachunam za bilo sta.
To sam shvatio u nekim teskim i ozbiljnim situacijama kad sam shvatio da zapravo nemam s kim iskreno da popricam o svemu.

Sad mi decko odaje utisak takve osobe jer zaista imamo fenomenalnu komunikaciju i prilicno smo otvoreni jedan prema drugom.
Ali chak i sad kad osecam da mogu da se oslonim na njega u mnogim stvarima znam da to nikad necu uchiniti.

Treba nauciti da se oslanjas sam na sebe a ne na prijatelje toliko.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa moje dozivljavanje prijateljstva ne ukljucuje danonocno smaranje :neznam:
By Ulix
Ima par ljudi za koje znam da bi me trpeli koliko god da ih smaram, ali ja gledam da to ipak ne radim, ako bas nije neophodno.

Radije bih ja trpeo njih, nego da oni trpe mene.
Korisnikov avatar
By Burak
za jednog druga sam sto odsto siguran, ma mj mislim da ih ima jos.
Korisnikov avatar
By Khons
mozda dvoje, troje. mada retko kad praktikujem to "smaranje"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!