- 09 Jun 2008, 03:07
zbog čega su se neki likovi prijavili (ili pojavili, kako god)
na ovim prostorima (tj. sajtu), kada nemaju muda da odgovore na porukicu ili ti u2u, a prethodno su ih dobili od nekoga !!! neznaju da mogu napisati replay sa rečima izvini,
nezanimaš me ili kulturno srpski, odjebi, itd.
na par, meni simpa profila, poslao sam porukice sa pitanjima
a ni sa jednog (ali baš nijednog) nisam dobio answer, što mi je baš
sa moje tačke gledišta. ma ljudi, nijesam ja tako gubav kako to vama izgleda. 100% sam svoj na svom, i zanimljiv, i iskusan, i diskretan, i šta ti ja znam šta sve ne još
al dzabalesku, svi nešto oće a ni sami nezanju šta bi.
a za one što svoje profile neposećuju od davnina, treba moderatori da ih maknu da nesmetaju.
i još,
postavite ljudi (ako srca imate) svoju neku fotku (bar pola tela, ili dr. a bez golotinje) a ne nekih stranaca, a govorite da ste to baš vi. budite ono što ste, imajte petlju. i neka vam mozak radi a ne jezik !!!
ljudi, ljubite se i uzivajte u životu

na ovim prostorima (tj. sajtu), kada nemaju muda da odgovore na porukicu ili ti u2u, a prethodno su ih dobili od nekoga !!! neznaju da mogu napisati replay sa rečima izvini,
nezanimaš me ili kulturno srpski, odjebi, itd.

na par, meni simpa profila, poslao sam porukice sa pitanjima
a ni sa jednog (ali baš nijednog) nisam dobio answer, što mi je baš

al dzabalesku, svi nešto oće a ni sami nezanju šta bi.

a za one što svoje profile neposećuju od davnina, treba moderatori da ih maknu da nesmetaju.

i još,

postavite ljudi (ako srca imate) svoju neku fotku (bar pola tela, ili dr. a bez golotinje) a ne nekih stranaca, a govorite da ste to baš vi. budite ono što ste, imajte petlju. i neka vam mozak radi a ne jezik !!!
ljudi, ljubite se i uzivajte u životu