Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ganjarolla
Svaki dan se nadam da mi je posljednji. Bog mi kaže da se strpim, još nije vrijeme. :testerica:
Korisnikov avatar
By Allkey
Morbidne li teme. Nikad nisam razmišljao o ovome, niti ću. Uveliko uživam u svojoj mladosti, ako se može nazvati uživanjem.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Allkey
Morbidne li teme. Nikad nisam razmišljao o ovome, niti ću. Uveliko uživam u svojoj mladosti, ako se može nazvati uživanjem.
Hehe..zaista je morbidna! :giggle: :sweet:
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
Originally posted by 2kune
Kako se zamišljate sa recimo 80 godina, kako zamišljate svoj život u tim godinama? :deda:
Unaprijed obavještavam svekoliko forumsko pučanstvo da opciju "neću toliko živjeti" smatram krajnje nezanimljivom i neduhovitom... :roll:
Evo iz prve ruke odgovora.
nemam sta da zamisljam, ja jesam vec stara i imam 82 godine. deda mi je ziv pa svaki dan provodimo pazeci jedno na drugo. imanje smo prepisali unuku Rajku koji ima 40 godina i nije ozenjen jer je homoseksualac. vucemo dve velike penzije, a nas sin i snaja Rajkovi roditelji zive i rade u Svajcarskoj , pa i oni salju dosta para. u braku sam sa dedom vec 60 godina i uvek smo se lepo slagali.
sad jos Rajku da nadjem momka pa mogu da umrem.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Interesantna tema :serlok:

Zamisljam sebe (ako dozivim te godine :D ) sa voljenom osobom (ljubav mog zivota) u zajednickoj kucici,kraj neke reke...Slusamo nama znane pesme,mazimo se...Smisljamo razne gluposti (pod starost) smejemo se istima...Uvece,gledamo u zvezde,secamo se svakog trenutka zajedno provedenog...Prepricavamo sve interesantne trenutke zajednickog zivota (a bilo ih je puno,s obzirom da smo jedna drugoj ljubav svog zivota)...i tako,uz kamin,mirisljave svece,vino,tihu muziku i pogled na zvezde......Dok nas smrt ne rastavi ( :drama: )
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Aaaaaaaaaaa...

Koliko zrelih gospodja ima na ovom forumu? Aman, ljudi, sto svi za alter ego uzimate tesku gerijatriju?
Korisnikov avatar
By Galadriel
15 unucica

teram kontru svojoj deci i sve dozvoljavam njihovoj

matoro zakeralo koje svima pametuje

svi mi precutkuju jerbo nasledstvo nije za zanemariti

putujem po svetu i svakog meseca donosim deci poklone koji im nikad nece trebati tipa kredenac iz 15 veka ili glava muflona i insistiram da ga stave na sred dnevne sobe

onda malo odmaram od putovanja u svojim vinogradima u Vojvodini i pijem svoje vino

iiii tako

ne znam iz ovog ugla da li bi vreme provodila sa zenom ili sa muskarcem

mozda da sacekam pa da vidim, bitno da nisam sama

:opacupa:
Korisnikov avatar
By TotalControl
Zamišljam sebe sa voljenom osobom u našoj kući na moru, kako zajedno gledamo zalazak sunca i dva zlatan retrivera koji nam se motaju oko nogu!
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne zamisljam je...planiram da umrem mlad i skratim sebi te muke :neto:
Korisnikov avatar
By Gost
Sve što sam snila to sma i dobila.

Srećna sam da sam i dočekala starost jer kad pogledam kako ova mladež brzo živi i kako ne razmišljaju pa i zbog takvog načina života ni ne dočekaju starost.

Ko brzo živi, brzo i ode, govorila je moja pokojna strina Margita.Svaka joj je bila na mjestu.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by 2kune
Kako se zamišljate sa recimo 80 godina, kako zamišljate svoj život u tim godinama? :deda:
sa 80 god, a i nesto ranije, se zamisljam kao dobrodrzecu bakicu, sa sve sluskama u usima i nekom glasnom mjuzom na mp239 playeru, kako sedim na tvojoj terasi, posto su miskovici zagradili pogled sa moje (evenentualno, sa sreckove terase - odmah iznad tvoje, ako mi dozvole ulazak zajedno sa mojom bakom-devojkom, al posto ce se tad pitati alen i andro, tj njihova deca... setacu od jedne do druge) kako uzivam u pogledu na celu luku i prirovo, posebno dok vapor nailazi i talase pravi, a unuci, od velikih koji mi lovu za disko traze, do malih koji samo bauljaju oko mene u pokusaju da sloze super lego kocke 2062
:sunce:
Ja, zagledan kroz prozor u vrt, pun cveća i korova, svakoga dana rano ustajem, mislim o vremenu i time kako osećam još uvek toliko strasti, idem da obavim gomilu obaveza, dan prolazi, razmišljam o lepoti svega, sedim i pijem čaj u polumraku prazne dnevne sobe (dragi obavlja neka njegova posla), pitam se gde je i kada moja strast nestala, dan je prošao, pored ogledala je još uvek cveće koje sam nabrao tog jutra, treba da idem u šetnju, nikako da nađem vremena samo da se prošetam, zaspim sa mislima da treba da se prošetam sutra i kako je cveće pored ogledala lepo.
Korisnikov avatar
By Laerem
Nadam se samo da cu se umoriti od ocajavanja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Hys. napisao:pisem, cuvam unucice kad me ne mrzi, i podjebavam sa neznoscu muza i decku koji su se odavno urotili protiv mene i gundjaju kad nesto 'ocu:roll:

Za 5 dina, nije se izmenilo.
Dante napisao:Ja, zagledan kroz prozor u vrt, pun cveća i korova, svakoga dana rano ustajem, mislim o vremenu i time kako osećam još uvek toliko strasti, idem da obavim gomilu obaveza, dan prolazi, razmišljam o lepoti svega, sedim i pijem čaj u polumraku prazne dnevne sobe (dragi obavlja neka njegova posla), pitam se gde je i kada moja strast nestala, dan je prošao, pored ogledala je još uvek cveće koje sam nabrao tog jutra, treba da idem u šetnju, nikako da nađem vremena samo da se prošetam, zaspim sa mislima da treba da se prošetam sutra i kako je cveće pored ogledala lepo.
Virdžinija from beyond the grave. :D
The Misfit napisao:
Dante napisao:Ja, zagledan kroz prozor u vrt, pun cveća i korova, svakoga dana rano ustajem, mislim o vremenu i time kako osećam još uvek toliko strasti, idem da obavim gomilu obaveza, dan prolazi, razmišljam o lepoti svega, sedim i pijem čaj u polumraku prazne dnevne sobe (dragi obavlja neka njegova posla), pitam se gde je i kada moja strast nestala, dan je prošao, pored ogledala je još uvek cveće koje sam nabrao tog jutra, treba da idem u šetnju, nikako da nađem vremena samo da se prošetam, zaspim sa mislima da treba da se prošetam sutra i kako je cveće pored ogledala lepo.
Virdžinija from beyond the grave. :D
I am awfully simple person.
Ne zamišljam svoju starost ikako niti imam ikakve planove. Sve me to pomalo užasava ta starost. Sva ta smežuranost i nemoć a i naravno slijedi smrt (duh). Not something to look forward to.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ja sam senilni alchajmericni starac u pelenama. Ne znam gde sam, ne znam odakle idem ni kuda sam posao. Duvanim cigare non-stop, smejem se na jedne-te-iste fazone, koje mi ponavljaju ljudi oko mene kojima zaboravljam imena, i na kratke komicne TV-reklame jer jedino njih mogu potpuno ispratiti do kraja a da ne zaboravim pocetak. Umisljam da su mnogi ljudi koji su pomrli - zivi, i bauljam po starackom domu raspitivajuci se naokolo gde mi je najbolja drugarica koja je umrla vec pre 3 godine, ali se ja ne secam. Iznova i iznova dozivljavam neizdrzivu tugu i bol svaki put kada mi, samo da bi me konacno obuzdali od uzaludne potrage, kazu da je mrtva. Jedne hladne veceri nakon tog svakodnevnog scenarija jednostavno umirem uplakan u snu i zaboravu.

:cut:

- scenario kog se najvise bojim, a tripujem u poslednje vreme da cu bas tako zavrsiti jerbo mi baba ima alchajmera, a to je nasledno :cut: -
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
realno.. recitujem svakog dana "Owê war sint verswunden alliu mîniu jâr !"

snovi.. ja sa voljenom osobom prepricavamo price iz mladosti svojim unucima..
Sačekaj prvo da pogledam u kristalnu kuglu, 2kune... :lol:

---

Što znam, svako životno doba ima svoje prednosti i mane, a kako ja nalazim da je život vrlo lEp, ne vidim mjesta očajavanju bilo koje vrste.

Nebitno je da li ću biti sam ili s nekim, sve dok sam aktivan i ne ovisim o bilo čijoj pomoći. Negdje na sjeveru, u ogromnoj kući na periferiji i sa nekim rottweiler-om, to svakako. :awesome:

Nadam se i da će moje dEte do tada postati potpuno izgrađena i realizirana persona na koju sam ponosan. Valjda hoće jer će do tad imati 47 godina. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blady
Zanimam se sa unucima i putujem.

Slika
na fejsu :lol: salim se :D

hm...never really thought about that o.O :D

pa imam 2 vizije.....bicu sam...zviecu u nekoj kuci...i bicu zadovoljan i srecan zbog zivota koji sam proziveo... :)
ili cu ziveti sa voljenom osobom mozda u braku mozda i ne...zavisi gde budemo ziveli...i isto cu biti zadovoljan zivotom koji sam proziveo :)

u principu ne razmisljam mnogo o buducnosti...zivim u sadasnjosti :)
Korisnikov avatar
By Zoey
Jako dugo nisam o tome razmisljala...ne tako davno, i 30-te su mi se cinile kao starost, a sada u njima, kao da sam na pocetku...u pozitivnom smislu.
Uradila sam vecinu onoga sto sam zelela, ali na srecu, puno toga jos zelim i to me motivise...Volela bih da imam jos jedno dete, nebitno da li ce moja devojka da ga rodi ili cak ja :uplasen: :lol: (ali prva opcija je primamljivija...:D )
Posto mi je porodica najvaznija, starost cu docekati blazeno srecna sa svojim potomstvom i potomstvom potomstva, i gomilom zivotinjica oko sebe :love:
Mene nije tesko usreciti, uzivam u svemu sto me okruzuje, male stvari me ushicuju, i samo ako budem dobrog zdravstvenog stanja nema sumnje da cu i u starosti znati da uzivam :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
bilo kako samo da sam dete once again
Korisnikov avatar
By Galadriel
Znači, ne smem ni da pomislim, jeza me hvata.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!