Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
tako je glasio grafit, ja reko da prenesem u originalu...

ali ajde: isteraj zlo iz forumasa, uteraj im dobro!

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By unic0rn
sto bi se samo forumaske zlobnice ovajdile? :D
By Paris
ja sam medju vodecima u forumskim zlobnicama i ne zelim da mi iko ista utera:protest:
Korisnikov avatar
By EYA
a sta fali mestu za dusevno lecenje ?
mislim kad smo vec bolesni, sto se ne bi i lecili :spin:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Clockwork Orange
Baci karte na sto (u prevodu: Okaci sliku u temi Moja motka)
:spank:
:alexis:
Budalo, pa video si (?!?)
Korisnikov avatar
By dungoll
sdebela, kako se ovaj šitty avatar uklapa u tvoj seksualni profil ? sem ako izuzmemo kožu ??? :federi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Big Bad Bear
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da iz Clockworka i Unic0rna isteram zlom uterivanjem
evo prepustam svoju priliku Pariski - ona je toliko zaglibela u zlo da ni ne shvata kolko je zlav!!! :pop: :sladoled: :sladoled:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by dungoll
sdebela, kako se ovaj šitty avatar uklapa u tvoj seksualni profil ? sem ako izuzmemo kožu ??? :federi:
ssmotana, vidis da sam ga promenio. Stavio sam sebe. Osvezi stranicu. Nemoj da te prijavim sefu da ne znas ni toliko da uradis.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Big Bad Bear
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da iz Clockworka i Unic0rna isteram zlom uterivanjem
evo prepustam svoju priliku Pariski - ona je toliko zaglibela u zlo da ni ne shvata kolko je zlav!!! :pop: :sladoled: :sladoled:
Neces se tako lako izvuci
By pipinveliki
Originally posted by unic0rn
tako je glasio grafit, ja reko da prenesem u originalu...

ali ajde: isteraj zlo iz forumasa, uteraj im dobro!

:egzorcist:
je l smem ja ovo u potpis :molise:
By pipinveliki
Originally posted by Paris
ja sam medju vodecima u forumskim zlobnicama i ne zelim da mi iko ista utera:protest:

onda ces kapiju da otvaras :evil: :P

:mazi:

:palacinke:
By Çâðê_DUP
Forum ne moze nikoga naciniti lepsim, niti pametnijim, ma koliko zvezdica imao, virtuelnih bitaka dobio, ispustao i ismejao one koje ne umeju da se brane..ali to i nije bitno toliko jer..

Na forumu mozes biti bilo ko, bilo sta, mozes biti popularan, mozes biti mrsav, lep, sladak, seksi, to je mala grupa ljudi, but jedna velika porodica, kojoj ces biti lep, ako umes da se uklopis, saradjujes, druzis..onda ces postaviti svoju sliku, petorica tvojih drugara ce reci da si super baja do jaja..a ti si prosecan, ali to nije toliko vazno, jer vremenom zaista ogledalo postane carobno, a mehurici istine postanu solidni, dovoljno solidni, da se kroz njih vise ne moze gledati u pravi odraz..

Sve je marketing :smug: Ako na forumu uspes dobro da se prodas, bices faca u toj maloj zajednici. I, naravno, nigde vise..sem ako zaista nisi faca, iskreno retko se desava..
Retka su i prava druzenja, kao i svugde, ne samo na forumu, niti u gay svetu, ali nisu neostvariva. Ali, cini mi se da mogu poceti na forumu, ali se nikako na njemu ne zadrzavaju, vec se produbljuju u realnosti, mada je i to sad pitanje..koliko je forum virtuelan. Kad sidjemo sa tastature, napustimo monitorcic i odemo u gay klub, videcemo sve likove koji su pisali ovde i onda prevrtati po malom mozgu, da li smo mu napisali ovakav ili onakav post..:goran:
By pipinveliki
Originally posted by Angelina777
to je mala grupa ljudi, but jedna velika porodica
jesus :psiholog:
By pipinveliki
Ako na forumu uspes dobro da se prodas, bices faca u toj maloj zajednici.

:pucaodsmeha:
By Çâðê_DUP
Originally posted by pipinveliki

Dragi Pipine i meni je !"smesno", vise infantilno do smesno, i ne delim takve reminiscencije niti razmisljanja, no eto, skapirala sam da se mnogi tripuju, zbog cega je i nastala ova tema (pogledati naslov)..no, ako nikome ne steti, moze samo da koristi..tj ne vidim tu neki veliki greh, moraju ljudi da imaju bar negde lufta, kad je vec psihoterapija skupa.. :empaticna:
By pipinveliki

Dragi Pipine i meni je !"smesno", vise infantilno do smesno, i ne delim takve reminiscencije niti razmisljanja, no eto, skapirala sam da se mnogi tripuju, zbog cega je i nastala ova tema (pogledati naslov)..no, ako nikome ne steti, moze samo da koristi..tj ne vidim tu neki veliki greh, moraju ljudi da imaju bar negde lufta, kad je vec psihoterapija skupa.. :empaticna:

ma samo ti luftaj sestro :cigareta:
ako mislis da je zdravo :trol:
By Çâðê_DUP

ti si bas neki bukvalist?

..
odo' da luftam :astral2:
By pipinveliki

ti si bas neki bukvalist?

..
odo' da luftam :astral2:
aj i postani faca ;)

:kiss:
By Çâðê_DUP
aj i postani faca ;)

hvala, hocu

i tebi isto zelim :lol:

By Speculum Columbae
Ljudi ne umeju da vode civilizovanu komunikaciju, u totalu, što bi na forumu bilo drugačije?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!