Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by sunshine
pa sad nije mi nešto posebno drago, ali mi nije ni žao. takav sam kakav sam. to je kao da me pitaju dal mi je žao što sam muško![]()
Originally posted by Mr.JaA gde bi to kao bilo? Nema nijedne zemlje gde su gay baš nešto omiljeni. I tamo gde zakon daje sve slobode, normalno stanovništvo /?uj-normalno'/ se ne odnosi baš nešto prijateljski prema gay populaciji. Dok ne pomre jedno dve-tri generacije ništa od promena.
Heheheh, kakva tema...
Meni drago, pogotovu sada kada sam ovde gde biti gay nije taboo
![]()
![]()
Originally posted by VictorPa što bi se neko i pitao da li mu je drago što je strejt? To mu doðe kao normalno a ovo je za pitanje-da li ti je drago što po kriterijumu malograðana-nisi normalan.
Moram da priznam da mi ovo pitanje zvuci cudno.
Hocu da kazem:
Nikada nisam cuo da neko pita (bilo sebe bilo drugoga) da li mu je drago sto je strejt.
Nadam se da smo se razumeli![]()
Originally posted by amnesiapa odluci se, je l' ti drago ili ti je svejedno.Originally posted by Mr Dee
pa ja bih bas voleo da sam strejt na jedan dan.na primer anastazija ili tako neka strejt riba.
![]()
ja mislim da je pitanje smesno. mozda je autor hteo da zna da li zalimo zato sto smo gay... meni nije...
autor je hteo da sazna kako se drugi osecaju u svojoj kozi.
meni je drago sto sam gay (bolje receno svejedno mi je jer sam takva) sve do momenta dok drugi oko mene ne pate zbog toga, sto je nazalost, slucaj. e tada dozivljavam unutrasnji sukob.
Originally posted by gariOriginally posted by VictorPa što bi se neko i pitao da li mu je drago što je strejt? To mu doðe kao normalno a ovo je za pitanje-da li ti je drago što po kriterijumu malograðana-nisi normalan.
Moram da priznam da mi ovo pitanje zvuci cudno.
Hocu da kazem:
Nikada nisam cuo da neko pita (bilo sebe bilo drugoga) da li mu je drago sto je strejt.
Nadam se da smo se razumeli![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by FireGoxA sta ako je neko gay i pripada nekoj od navedenih grupa ljudi? I da li mislis da ti dobro prihvatas te ljude kad si ih odredio kao one "kojima nesto fali" i nesrecne?
Postoje ljudi ivalidi, gluvonemi, slepe osobe, mi treba da budemo srecni sto smo zdravi i nista nam ne fali to je najbitnije...
A to sto smo gay, ko nemoze da prihvati neka lupa glavom o zid, ja znam sta sam i tako mi odgovara i ako sam manjina u odnosu na str8 isto se borim za mesto pod suncem kao i svako zivo bice...
Originally posted by gariHhahah paa ovaj... Meni London deluje vise nego prijateljski raspolozen hahaha (mada nisam trenutno tamoOriginally posted by Mr.JaA gde bi to kao bilo? Nema nijedne zemlje gde su gay baš nešto omiljeni. I tamo gde zakon daje sve slobode, normalno stanovništvo /?uj-normalno'/ se ne odnosi baš nešto prijateljski prema gay populaciji. Dok ne pomre jedno dve-tri generacije ništa od promena.
Heheheh, kakva tema...
Meni drago, pogotovu sada kada sam ovde gde biti gay nije taboo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!