Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2813589#p2813589]ZlatnaPtica napisao:[/url]Izabrao sam Srbin jer ajd, kao, to sam po definiciji.
A ne marim zaista.
Delovi srpske/jugoslovenske/balkanske kulture su mi bliski srcu, jer je to kultura u kojoj sam odrastao. Ne tvrdim da smo bolja nacija/kultura od bilo koje druge, doduše, te mi nije preterano bitno da se s njom i identifikujem. Pre svega sam živo biće, životinja, čovek. Zemljanin, Evropejac, Balkanac, Južni Sloven, Srbin, Beograđanin, Lozničanin... tu sam gde sam i to sam što sam, ali ne volim da se definišem po političkim granicama u čijim sam okvirima geografski. Prestao sam odavno da tražim i svrstavam se u 'plemena', biram da budem nesvrstana individua i gledam druge individue s kojima sam kompatibilan ovako ili onako.
Zato među prijateljima imam i intelektualce i prostake, i kapitaliste i komuniste, i vernike i ateiste, i pedere i strejtere, i progresivce i konzervativce, i melanholike i agresivce, i matorce i klince... i tako mi i odgovara. Neki krajevi spektra su mi draži od drugih, itekako, ali sam stalno izložen suprotnostima i retko s kim nisam uspeo da nađem zajednički jezik i nešto što nas povezuje. Ume nekad to i da me u neku ruku i užasne, pa se mislim 'bože mili, a ko sam ja? kom 'soju' pripadam? kada bih okupio sve ove ljude na jedno mesto, nastao bi pravi pičvajz - ma omanji građanski rat - a na čijoj bih ja strani bio?'
verovatno bih stajao u mestu, i posmatrao, zbunjen
tralala, koga boli kurac
Nešto ne mogu da zaspim, a već je pola 8 ujutru jtžm, pa se raspisah u tri lepe. Aj laku noć
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!