Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ok_deckoDo what I did, ask Unic0rn.Originally posted by ljubav91
nemam pojma, nisam znala sta drugo da stavim, nick mi je sranje :/Originally posted by bothways
Pa promeni ga kad je sranje.Originally posted by ljubav91Ista prica
necu, zato sto i dalje ne znam sta da stavim.![]()
Originally posted by mitrandira ide ti i uz godine
Gandalf is a fictional character with major roles in J. R. R. Tolkien's novels The Hobbit and The Lord of the Rings. Mithrandir, his name in Tolkien's invented language of Sindarin, used in Gondor and by the Elves, meaning Grey Pilgrim.
Originally posted by haemoglobin87Zamisli da si čitao o endoplazmatičnom retikulumu
tog momenta sam citao nesto o hemoglobinu a i slusao bas tog momenta 'haemoglobin' u izvedbi Placeba
87' je godina mog rodjenja
Originally posted by IncubusNista, zvao bih se ER
Originally posted by haemoglobin87Zamisli da si čitao o endoplazmatičnom retikulumu
tog momenta sam citao nesto o hemoglobinu a i slusao bas tog momenta 'haemoglobin' u izvedbi Placeba
87' je godina mog rodjenja
![]()
On: Kada sam imao nekih 12-13 godina drkao sam na astralno projektovanje and stuff (kasnije sam provalio esid) i tako kao Incubus i Sucubus, sexualni demoni etc.
Originally posted by Sanja Steppenwolfina ja svo vreme ziveo u ubedjenju da tvoj nick ima neke veze sa nekadasnjim nickom stepski vuk
jako tesko me je provaliti![]()
Steppenwolf - omiljena knjiga, totalno sam se prepoznala u glavnom junaku Hari Halleru, u toj umetnickoj, pitomoj, asocijalnoj licnosti koja se razocarala u zivot, ljude i ljubav... sa druge strane u sebi je sve vreme imao tu divlju stranu, vuka, koji krece zivotom bluda i razvrata, stice nova iskustva u tamnom miljeu, prepusta se porocima...
![]()
i da...
korektno je SteppenwÖlfin, ali s obrzirom da patim od disleksije citav zivot, htela sam da to bude tako, zato sto se ne stidim svojih slabosti, za koje nisam kriva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!