Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Sto li bi na ovo rekla profesorica engleskog jezika, udaljena 50 km od doticne zaljubljene? Osoba sa kojom mentol planira seliti za Norvesku. Osobu koju je srela ( u svojoj masti) i zaljubila se nakon sto ju je izradila jedna za sobu, a nije joj dala picke, prije dvije i pol godine. Sad kad je pronasla , nakon svih godina nejebice, zenu za sebe, ode u Srbiju za ”devojkom iz grada”. A post o ljubavi, srici, pobrisala. :(
Sto ti je internet, i kako rece Doris. Malo mi za sricu triba.
Korisnikov avatar
By heksagon123
:seronjo: Dala je ona pičke bez brige, prvo je dala pičke a onda se uselila u stan. A kako drugačije i plaćala je stanarinu naravno u novcima :).....To što imam ženu, tj. dejtam ne znači da mi se ne mogu svidjat druge žene i da ne smijem gledat u druge hahah Bože moj. :facepalm:

Sanja je jebeno sexy žena i daleko najbolja od svih, miss Srbije. Sve ostale nisu joj ni do nožnog palca . :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Zvonki
:zid: :lood:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815121#p2815121]heksagon123 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815120#p2815120]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815109#p2815109]heksagon123 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815107#p2815107]*deni* napisao:[/url]Slika

:lol:
Sve sam se pobojala da ne staviš sliku di sam ja napisala jednom da mu treba odsječ falus i dat slamku umjesto toga - poslije tog morbidnog komentara prestala je svaka rasprava o valjanosti matorine i sanjuškine veze .... Ma ima sve da ih pokoljem za Sanju jebem im mater ružnu mušku :avalon: :avalon: :avalon: :uljenavatru: :jankovicka:

Tj. Matora ih treba sve poklati. Njena žena, jbg-a.. :giljotina:
Kad procitam ovakav komentar za muskarce ne osecam se ok, uopste nije ok da tako nesto pises o muskracima, smiri se malo dete, spusti loptu na zemlju...
Ne znaš šta je bio komenatar na koji sam to napisala, bilo je sasvim zasluženo i ne žali ih, oni tebe ne žale, bez brige- Uvijek će dobit žestoko od mene, nek se useru od straha možda se prestanu onda kurčit mamu im nataknem. Sa takvima se mora samo jako i uvijek na efekt šoka, a u javnosti im baciš kamenčugu u glavu i mirna Bosna. :alexis:
:zid: :iskolacen: ...Blago tebi
Korisnikov avatar
By *deni*
A zašto ste se vi tol'ko zaljubili u tu Sanju?
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815234#p2815234]zphibrid napisao:[/url]Matora mi je ok za dečka, jer muškarci su samo za seks i raznos semena uglavnom ili u gej svetu samo za seks uglavnom.
Matora je žena, ne može ti bit ok za dečka- to nije relno stanje stvari . Inače takav dečko na kojeg te ona podsjeća je pravi straight siledžija koji bi vjerovatno tu i tamo propustio kroz šake i svoju familiju i djecu zbog agresije koju ne može kontrolirati-... stvarno da postoji muškarac sa tim karakterom poput njenog - izgledao bi vjerojatno ovako Slika

Slika

Tako nešto, a ti koji se bojiš ući u teretanu među muškarce sam jer se bojiš vjerojatno straight muškaraca , pored muškarca sa Matorinim karakterom vjerojatno ne bi opstao ni 1 min u istoj prostoriji. Dobro je što je žena, nekako slabije mogu ženu u glavi povezati ipak sa nasiljem, mada, opet, ima i toga.
:skorpija:
By zphibrid
Baš zato što nije muško je dobra za dečka jer liči na dečka, ljudi bi svejedno mislili da je dečko.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Šta je ovo ? Twilight zone u nastavcima ? :D hahahahhaha... Pa ona je samo nadrkana žena, guza lijepa ženska, prsa velika, obline ženske- široki kukovi- puno širi od Sanjinih čak. Žena ima vjerojatno 155 cm visinu, broj cipele vjerojatno 38- ja nikad ne bi rekla da je to muško čak ni da glumi u seriji twilight zone...

Fizički je veća ženstvenost od ne znam manekenke jer realno te manekenke su ružni androgini modeli koji zapravo samo glume vješalice. Lica su im često bezlična i izgledaju ružno i izgladnjelo- nalikuju na muškarce. Bljak. Nemaju prsa, nemaju masnoće u sebi. Odvratno. Kao ispijeni štakori za testiranje.

Žena ima i bedro i guzu i prsa njam i to je ženstvenost. Jedino što je fizički na Matori muškobanjasto je kosa i odjeća što je sve stvar osobnog izbora. Ženstveno.you can't hide biology. :)... Da se malo našminka i obuće nešto seksi žensko- znaš koja mačka negdje- ima kad se skinula u bikini na kupanju, maca i po. Da vidiš ta bedra, kukove, guzuu, san svake lezbe samo da malo pusti kosu i našminka se možda tu i tamo, mislim ne treba Al barem kosa i nikome više ne bi ličila na muško. A karakter joj je takav kakav je, zajeban. Nema tu pomoći.

Sanja je fizički mila majka :sise: :sise: naspram nekih modela bez sisa i ikakvih ženskih krivulja . :smug: :smug:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ne mora ona ni bit ženstvena - po tijelu se vidi da je žena. Po svim proporcijama. Mala je, ima grudi velike. To je kao butch lezba iz viceva :D- hodajući stereotip. Što je ok brate, ali ima neki fizički standardi za muškarce bogati u koje ne upada... :flasher: jer again žena je. Mora samo malo kosu pustiti pošto ima po prirodi grublje crte lica onako baš. Kratka kosa joj ne ide na ruku+ bolje će joj biti i u karijeri ako će prostojnije izgledati, ovako se svi smiju iza leda. :tenis:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Omg bitch di ti takve muškarce nalaziš :D u dvorištu osnovne škole ili di - ovo smatraj crnim humorom.... Pa velike sise,široki kukovi-, male šake, kratke ruke, uža ramena - vidi se da je žena koja je muškobanjasta samo... Kud tebi kriteriji padaju. Dno dna. :D
Korisnikov avatar
By heksagon123
:D dude to stanje njihovo se zove ginekomastija i operira se uglavnom. Ona ima sise i kad omršavi realno i to ogromne. Sa volumenom, da je sumu hrvač od 400 kg ne bi imala takve sise i uglavnom bi visilo ne bi bilo ko dvije dinjee okruglo :D ...twilight zone :D :D :D. Zamisli ono matora kao glumi muško u bijelom odijelu i najednom dobije obilnu menstruaciju i kaže drugovima : e, ljudi ova sam ja u kečap sjeo negdje hahahahahah :srbin:
A drugovi kažu: brate ali smrdi ti taj kečap, a Matora: pa jeste, pokvaren je bio jebem li ga.

:D :lukavi:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Slika
ali biologija je biologija :upomoc:

Inače, prekrasno ima tijelo, 90 posto žena ima ovakvo tijelo i srame se u obući dvodijelni što je nonsens. Pokažite tijelo, ne sramite se. Super je ovo izvela. I'm proud. :serlok: ;)

Slika

Prekrasna mlada žena :) :cheer: :cheer:

vidi kako je lijepa kad se sredi i seksi - riba i po
Slika

to su vam te krivine koje žene imaju na tijelo koje izluđuju i nas lezbe i straight muškarce- guza, nogica, veliki bokovi. Bokovi u obliku pješčanog sata. To je žena dame i gospodo.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815295#p2815295]zphibrid napisao:[/url]Jel planiraš da se venčaš?
Da, oženiti ću se ako Bog da ... Za jednu lijepu damu, za jedno 10,15 godina. Ne treba ranije. Ako se volimo ne trebamo ni ić u životno partnerstvo- jedino zbog imovine. Ali to ja lako sredim bez toga kod javnog bilježnika a i kad će to bit bokte u dubokoj starosti hahah pa naravno da ću joj sve ostavit. :deda:

Odo sad da uživam u slobodi i mladosti.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!