[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815000#p2815000]zphibrid napisao:[/url]heksagon123 napisao:[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814992#p2814992]zphibrid napisao:[/url]Nije Urbana, ta devojka nije sada ovde, bila je aktivna pre tri godine.
Zašto više nije aktivna i gdje je sad?
Uživa u životu, ovde ljudi zaglave kada im ne ide.
Slažem se u punom smisu da ovdje judi zaglave kada im ne ide. Ja nikada nisam niti tvrdila da živim život neki punim plućima, ja si tek stvaram uvjete za život,školujem se i to mi je sva preokupacija- životni san mi je živjeti u Norveškoj sa svojom ženom i raditi naravno u struci, zato planiram upisat uskoro školu norveškog jezika, a cura mi je starija deset godina i predaje engleski tako da misim da bismo se dobro snašle gore... ali momentalno, drago mi je da ne odustaje od nas, baš smo krš okolnosti , znači ovaj period života kao da ne živim nego doslovno se spremam tek za život, dosta smo razdvojene jer smo iz različitih gradova- doduše distanca je samo 70 km ali svejedno i to bude problem, ali drago mi je što ima razumijevanja...ali kažem, momentalno, nije ovo neki život, ali želim da imamo fantastičan život i stvrano mislim da je to osoba s kojom ću biti do kraja života i kad nisam sa njom a fali mi-a stvarno dostaaa nisam sa njom , dođe mi da plačem, jbte- atipično za mene- kao vuk kad jauče od tuge za svojom vučicom .. a bio je to na prvi pogled bukvalno - ja čim sam je ugledala sve sam pročitala na njoj, ko je , kakva je sve i odma sam znala da mi je suđena- na prvi pogled i tako je i ispalo na kraju. Tako je zrela i pametna i dobro utječe na mene i brine se za mene, a i ja brinem za nju..prije za nijednu bivšu nisam brinula jer sam znala da je samo pitanje vremena kad će to puknut, odnosno nisam imala vizuju o budućnosti ni sa jdnom bivšom ženom, a inače jesam jako intuitivna osoba..dvije godine sam već solo i nađem curu kojoj je stvarno stalo, ne želi me iskoristit- prije dvije i po godine me cura iskoristila za smještaj recimo i od tad nisam htjela dejtat... volim, mir, tišinu, samoću i konačno imam curu po svojoj duši i treba molit Boga da istrajemo sve prepreke.