- 22 Okt 2015, 21:30
Zlatna Ptica,
ćuti ja sam s 14 godina tj. 1990e, pre izbijanja rata još bilo gde u bivšoj Jugi, bio žestoki glupi naivni antikomunista u onoj antikomunističkoj euforiji prvih "demokratskih" izbora, išao sam (niko mi iz porodice nije bio toliko nacionalistički nastrojen), doduše samo jednom, na miting rkaradžićevog SDSa, razočarao se već seljaklukom toga, pa, očekivao miting SPOa u Mostaru, očekivao da se Drašković (uh što me on palio kao Isus u čovečjem obliku) i Šešelj (koji mi je bio uvek i ostao neseksi) ujedine pa onaj Mirko Jović Srpska Narodna Obnova i Bokan beli orlovi mi bili idoli muškaraca ali da im služim kao pička, divio se republikancima i christian rightu u Americi i stalno išao u pravoslavnu, a koju drugu, crkvu...... maštao da me četnici, golobradi ili bradati, gangbangaju i da četnicima pušim kurac.
no, čim sam video kuda to vodi
, da su to nepopravljivi antigeji i genocidne i urbicidne ubice (izuzev Draškovića koji se na vreme umerio), vrlo brzo sam doživeo sve te katarze i epifanije i sa već 15 16 godina postao spontani antiratni progresivno levičarski mačak, ni ne poznajući teoriju progresivne levice, dakle, spontano iz moje glave i logike sam postao ono što i dalje jesam skoro sve suprotno od 14e godine.
mada, i dalje ako bi svojom seksualnošću mogao da preobratim srbende da se umere i uljude da budu opušteni i nehomofobični i gej inkluzivni ponekad žudim da im pušim kurčeve i da im dam rupicu.
edit, dakle u mene u onoj fazi se moja homoseksualnost uopšte nije isključivala s nacionalizmom i pravoslavljem, već sam stalno očekivao neku sintezu toga. no, pošto srpski nacionalisti i religijaši mi ne dadoše sintezu, kakva donekle postoji među npr. Jevrejima u Izraelu, to odbacih rano nacionalizam i religijaško klirofaši sranje!
a, ONT na temu sam već odgovorio još 2009e tj. pre 6 godina i opet podvlačim da mi je najveća milina u životu upravo to što sam gej!

no, čim sam video kuda to vodi

mada, i dalje ako bi svojom seksualnošću mogao da preobratim srbende da se umere i uljude da budu opušteni i nehomofobični i gej inkluzivni ponekad žudim da im pušim kurčeve i da im dam rupicu.

edit, dakle u mene u onoj fazi se moja homoseksualnost uopšte nije isključivala s nacionalizmom i pravoslavljem, već sam stalno očekivao neku sintezu toga. no, pošto srpski nacionalisti i religijaši mi ne dadoše sintezu, kakva donekle postoji među npr. Jevrejima u Izraelu, to odbacih rano nacionalizam i religijaško klirofaši sranje!
a, ONT na temu sam već odgovorio još 2009e tj. pre 6 godina i opet podvlačim da mi je najveća milina u životu upravo to što sam gej!