Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Па то је мој начин да индиректно мувам људе :lol:
By Kragi
ri-i-i-i o-ho-hoo

onda procitaj moj post koji sam napisao pre ovoga pa ako ti odgovara sibni u2u :lol:
By dukkehjem
Originally posted by Sprinter

a sta fali da poklonis nekome gace. pogotovo ako su neke drecavo zelene tesne boxerice. pa ja..ja bi se upisao od srece da mi neko to pokloni :D
bio sam do bg-a, al sam ostavio netbook.... hm... ovde (he, he, he), pa tek sad videh poruke itd. Dobro, tesne gace su izuzetak :D he, he, he, samo da nadjem nekog da mu poklonim aussiebum xD :drool: ako se uklapas u profil mogli bismo da se dogovorimo :smeh: samo nemoj da se upisas I'm not into, je li, water sports...
By dukkehjem
Originally posted by BellyButton
Originally posted by qwertyuiop

... sta bi bilo da se pojavi GAY aftershave?
Mnogi gayevi se zale kako je mnogo etiketiranja u drustvu i kako to ima negativne posledice... I tu su u pravu... Ali, kada bi se pojavilo govno u ambalazi na kojoj pise "Gay friendly govno" - mnogi bi ga kupili... I to odlicno znaju i Lady Gaga i Karleusa i Lollobrigida i Prada i Viton... I jako dobro zaradjuju na labelizaciji koje se gayevi "tako zgrazavaju"...
Fuj za duple standarde... :bljak:
:up: :hail:
By dukkehjem
Originally posted by bothways

Koristim STR8. Bas sam ga danas poprskao :)

Dobio sam tri komada za poklon od razlicitih osoba (od kojih je jedna znala za mene, ali ga je opet kupila, jer voli taj miris) u razlicitim trenucima, ali mislim da sam nikad ne bih kupio.

Drug me je pitao nedavno dok smo bili u javnom prevozu koji parfem nosim i kad sam mu rekao da je STR8, poceo je da se smeje kao nenormalan. Nadam se da nije previse ljudi culo razgovor.
:smeh: desilo mi se nesto slicno, samo neprijatnije :/
Korisnikov avatar
By voodoo
imam ta cudesa, dva neotpakovana pakovanja sa sve aftersejvovima i gelovima za tusiranje, posle brijanja se samo umijem , a za kupanje koristim samo sapun, molim lepo...garant ce mi za iduci rodjendan ponovo kupiti te preparate, pa ako je neko zainteresovan, nek se javi u inbox-poklanjam
By Kragi
Ne.
Ne koristim takvu kozmetiku da ne kazem nesertifikovanu neorgansku a i te toaletne vode iz Maxija i Tempa su vam samo bacanje para.
Sto se mirisa tice onaj osnovni, prvi, cini mi se crni na nesto i lici, ostali su bzv (:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!