- 05 Okt 2005, 02:03
NOX
Dusan Maljkovic
U odnosu naj?eš?e dobijete ono što unesete/dajete. Ako je to praznina, opsesivna težnja da se "spasete" kroz vezu i onog drugog koji treba da vam donese sre?u, to je sve loše koliko i sebi?no i to ?ete dobiti i nazad. Pravo pitanje nije šta ?ete vi dobiti, ve? šta možete da PONUDITE!!! Radite na tome i partner ?e se sam o sebe pojaviti, željan da primi sve ono lepo što možete da date!

MaXayde!!Kad sam rekao spontano mislio sam na to da susrete koje ugovorite preko nekog internet pomagala pustite da spontano teku, a ne da se okacite oko vrata prvom decku koga upoznate i da mu izjavljujete ljubav jos na chat-u ili pri prvom susretu. Na zalost, slazem se da je delimican planski pristup jos uvek neophodan na brdovitom Balkanu.
Ja se slazem sa necijom konstatacijom da "nalazenje" decka ustvari treba da bude jedan spontan proces koji ce se desiti sam od sebe, medjutim ne mogu da ne primetim jednu sitnicu u tome- kako je moguce da taj proces bude tako SPONTAN u jednoj homofobicnoj sredini? Imam utisak da je takva spontana varijanta, tipa / ja sad udjem u kafic i vidim nekog sipmatichnog lika i krenemo u finu konverzaciju; on mi se jako svidi i ja ga na kraju pozovem na date / ,veoma otezana u jednoj sredini gde postoji opasnost da te taj dotichni pritom mlatne i okarakterishe nekim pogrdnim epitetom (umesto idealne varijante da se lepo izvini ,kaze da ga to ne interesuje i nikom nishta). Tako da je,bojim se, kod nase gay populacije nazalost neminovan izvestan stepen planskog ponasanja , iz chisto praktichnih razloga.

NOX