Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
A koji efekat ti treba?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Dvoumim se izmedju Mikelandjelovog Davida i trokrilnog shifonjera. Neshto izmedju verovatno.

edit: shalim se, verovatno bih radio na definiciji..
By Dragonite
Originally posted by Sutekh
Dvoumim se izmedju Mikelandjelovog Davida i trokrilnog shifonjera. Neshto izmedju verovatno.

edit: shalim se, verovatno bih radio na definiciji..
Neki multivitamin ti ne bi škodio, mada sam ja uvek skeptičan kad je reč o takvim proizvodima - gde je od svega pomalo, na kraju ne ispadne efikasno kao celina. Ja uzimam galenikin vitamin C, Sant-E-gal i ranije vitamin B kompleks (koji ti ne treba - preskoči) i gledaj da uzmeš i magnezijum.

Za definiciju su aminokiselinte a must have jer će ti zaštititi mišiće od razgradnje, a pored toga moglo bi nešto kao L-carnitin ako ćeš da imaš duži aerobni trening (bicikla, traka, trčanje... ja lično nisam imao živaca za to). Pitaj Kiborga za mršavljenje, on je veći stručnjak za to (mene pitaj za masu).
By Sixto
Mrsavljenje!?

Sagorevac, Animal Cuts je najbolji al ako se ozbiljno ne bavis aktivnoscu i ne pijes 3l vode dnevno bolje nemoj, bice ti prevruce u svojoj kozi!
Aminokiseline, da, mada zavisi da li imas ista lepo od misica pa je steta razgraditi to! Ukoliko nemas i kao 90% forumasa si, onda ti je svejedno da si razgradio jos malo misica! Sagori to i budi slatka lepa mrsavica!

PS. bez ishrane ne pocinji nista, dzabe ti!

I KAZE SE BICIKL DRAGONAJT, RODNI KRAJ DA TI JEBEM!
Korisnikov avatar
By Delete
Sutekh, ako nisi profi takmicar, zasto bi efedrin bio zabranjen i za tebe?
Ako mozes da dodjes do njega, samo izvoli, ako mislis da bi ti on resio stvar.
Ove fat burnere koji su vec gore spomenuti samo ukoliko si bas ocajan i spreman na jake kardio treninge i unosenje mnooogo tecnosti, sto bas i nije povoljno ukoliko si primoran da mnogo vremena provodis van kuce.

Ali, ishrana je osnova za sve, bez pravilne ishrane ti ni Animal Cuts ne moze da pomogne, iako vazi za jedan od najjacih (i najmanje preporucljivih) preparata za mrsavljenje.
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Delete,
Ma reshio bi mi stvar chisto da se iscimam da idem u teretanu koja me uzhasno smara (radije cju da radim jogu u kucji - ne volim da vezhbam sa mnogo ljudi, ali shta da se radi). Ne znam ni gde ga ima vishe. Ali mislim da ga vishe nema u legalnoj prodaji?

Shto se jakih kardio treninga tiche.. Bi ja, ali obzirom da godinu dana nisam radio bukvalno nishta ne verujem da mi je kondicija bash mashala :D A imam i sjebano koleno (desno je sjebanije od levog - prvo sam se razbio onako svetski na skijanju, a onda su me zveknula i kola).

Samo da ponovim - Nemam ogromnu kolichinu sala koje mora da nestane, u pitanju je samo 5 kg. Samo zhelim da se opet zategnem i eventualno izdefinishem

@Sixto,
Jok. Nemam vishe. Tj, imam neke naglashaje na butinama i to je to.. Ono shto sam imao dok sam trenirao je bilo sjuper. Splaslo je, jbg :) Npr, bicepsi i tricepsi su se skoro prepoloviili od kada ne radim sklekove, a tome ima godinu i neshto vecj (mada nisam puno ni mogao da ih uradim, oko 250-300 iz nekoliko serija).

Dakle, Animal Cuts.. Vidim da ga neki preporuchuju umesto kombinacije efedrina/kafetina/andola

@Dragonite,
Shto se te liste vitamina tiche, potpuno se slazhem. S tim shto bih ja trebao tu da ubacim i kalcijum.
Korisnikov avatar
By Sutekh
I btw, cena Animal Cutsa je 3330 din? To i nije toliko strashno :)
By Dragonite
Ma minerale možeš da rešiš i kiselom vodom... nađi neku sa manje natrijuma i više kalcijuma i magnezijuma (sad mi samo Mivela pada na pamet).

A samo 5 kila je u pitanju? Pa to nije frka, onda AK i malo više fizičke aktivnosti, bajs, neki sklek i trbušnjaci.
By Sixto
Onda nemoj uzimati cuts kad ne planiras u teretanu i neki ozbiljniji kardio!
Sto se tice joge ako tu skines 1kg samo od nje skinucu se go na terazijama cim grane sunce! Za druge stvari ona sluzi!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e..aj sad preporuku treninga i ishrane za devojcicu sa istim problemom kao Sutekh!.....ali isto...samo desno koleno
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sixto
Onda nemoj uzimati cuts kad ne planiras u teretanu i neki ozbiljniji kardio!
Sto se tice joge ako tu skines 1kg samo od nje skinucu se go na terazijama cim grane sunce! Za druge stvari ona sluzi!
Ja sam od joge spao sa 75 na 69 posle nekoliko meseci, tako da.. Zovi me, da ponesem fotoaparat. Samo sam nju i radio i bio sam chvrst kao kamen. A shto se Cutsa tiche, ma da, ostavicju pare po strani dok mi se ne oporavi kondicija malo :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Dragonite - Da, pet do sedam kilograma je u pitanju.

Bajdvej, nisam rekao da ne planiram u teretanu. Rekoh samo da me ista smara. Ne mogu bash da trchim zbog povrede na kolenu, ali mogu da radim bajs i da hodam na traci.. I onaj steper mi je okej.. To bi trebalo da bude dovoljno.
By Dragonite
Joga uopšte nije loša stvar, mada ja ne verujem da bih imao mentalnu disciplinu za tako nešto. Nije da ne mogu da se fokusiram, nego mi je dosadno, uopšte me ne zanima ta duhovna podloga joge.

Samo ti furaj jogu i biće sve ok.

A Hlevdije svi saveti samo uživo :shmi:

EDIT, ulete Sutekh: Pa onda nije nikakva frka, bajs je ok, ja sam njega dosta koristio kad sam hteo definiciju (long time ago in a gallaxy far, far away) i to sat vremena i 15 minuta. Ja bih tu i neki tegić ubacio, ali nemoj da me slušaš, ja bih i detetu od 5 godina dao tegić da se navikava.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Sa jogom sam, nazhalost morao da prestanem posle 6 meseci (3x nedeljno joga od po sat, sat ipo i 2-3x nedeljno trbushnjaci i sklekovi) zbog faksa, a mrzelo me je da je radim sam kucji. Za tih 6 meseci rada sam opushteno mogao sa malo rashirenim nogama i ravnim kolenima chelom da dodirnem pod i slichno.

Teretana je cool zbog ultra-brzih rezultata. Ceo osecjaj u telu je potpuno drugachiji od joge i teretane, mada ako se ukombinuju daju super rezultate. Evo jedne fotke iz tog perioda (nemam ni jednu drugu..), samo shto sam slozhio neku debilnu facu.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!