Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Mnogo bi dobra fora bila da sad ona pobedi Kuznjecovu u finalu! :giggle:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sa kojom lakocom je savladala Snider i Dementijevu! :hail:

Srecno sutra! :fige:
Korisnikov avatar
By IriS
:yay:

sad je 4. na WTA listi

bravooooo :klap:

:dance:
Korisnikov avatar
By Doxar
Absolutely outstanding. Jeca is the master. :klap:

Napadamo definitivno Roland Garros.

Jedina zamerka je sto sledece nedelje igra Strazbur, bice sigurno znatno umornija, a u svakom slucaju je 4. nosilac za R.G, nevezano da li igrala ili ne na tom turniru, al dobro, njena procena je svakako merodavnija.

Bravo jos jednom za sjajan rezultat i novi rekord.
Korisnikov avatar
By Lunja
Bravo, Jelena! Ove nedelje je bila prava domino-dama! :bic:

:love:

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Originally posted by Doxar
Jedina zamerka je sto sledece nedelje igra Strazbur
I meni je to cudno. Em ne brani poJene, em je u odlicnoj formi, em se dodatno zamara i rizikuje da se povredi, em sica neka da se zaradi tamo.. :spin:
Jelena, odustani od Strazbura, i pravac Pariz! :france:
Korisnikov avatar
By Paki
Bravo Jecoooo perecoooo !!! :klap: :kiss:

Ej, ljudi, pa znate li da je Federer pobedio danas Nadala na šljaci u finalu Hamburga ?!! :yay:
Korisnikov avatar
By Lunja
Znamo. :) Ja rekao da je Nadal nedodirljiv - povlacim rec. :blush:

U trecem setu je bilo 6.0 za Federera! Da nije neka povreda uticala?
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

JJ - new queen of Rome

:carica:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja
Slika
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
By Çâðê_DUP
Rekla je da će ući u prvih 5 i da će osvojiti bar jedan Grand Slam ove godine. Neka to bude Roland Garos :) .....mada što se mene lično tiče i ne mora...i ovako je faca. :D

:love:
Korisnikov avatar
By Doxar
@Lunja: Ako sam dobro razumeo, Jelena je prosle godine igrala 1/2f. Strazbura tako da bi to onda branila, ali obzirom da je to manji turnir i da ce se i ovako i onako izrebati Roland Garros pre kraja tog turnira pitanje je koliko se to isplati i pored gubitka odredjenih poena.

Desi se i to, Nadal je zglajznuo posle 2 godine na sljaci. Meni je delovao ovog proleca prilichno nepobedivo, tako da sam se bash iznenadio, no dobro, zagarantovana je zanimljivost i neizvesnost u Parizu.

Iako ne volim Federera bas mi je slatka i simpatichna bila Mirka kad je prishla da mu chestita nakon mecha, a i on se radovao ko malo dete.
Korisnikov avatar
By Oziris
Jaooo, milica moja, napokon je dosao sebi (Federer :love: ) Izgleda da mu je bas prijalo to otpustanje trenera. :lol:

Sto se Jece tice, najlepsi momenat mi je bio pred kraj meca, negde na 4:1, komentatorka sa Eurosport-a: "Boy is she gonna be a threat on Roland Garros". :D A meni nesto srce puuuunoooo kad cuh to. :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Doxar
igrala 1/2f.
Jeste, darling, tacno je to. ALI!
To polufinale nosi sacicu poena i oni ne ulaze u sumu koja odredjuje poziciju na WTA. U rankings se racunaju bodovi sa 4 GS-a + 13 najboljih rezultata sa ostalih turnira u toku poslenjih godinu dana. JJ ima 13 boljih rezultata od tog, proslogodisnjeg u Strazburu. :spin:
Tako da, ipak ne brani poene.
:kolo:
Za ostalo se slazem sa tobom.
Korisnikov avatar
By Oziris
Da mi je znati zasto onda igra Strazbur a ne priprema se lepo za RG???
Korisnikov avatar
By Lunja
Janko Tipsarevic je juce osvojio Challenger u Zagrebu (sljaka, $50.000).

:zvezda:

Time se pomerio za 14 pozicija na ATP rankings - sada je na 80. mestu.
I on ce biti u glavnom zrebu R.Garrosa.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Immemorial
Da mi je znati zasto onda igra Strazbur a ne priprema se lepo za RG???
Biće da oseća devojka da može.
I ja sam prvo pomislio to, ali verujem da je trener i ini ne bi pustili da kontaju da će se premoriti...

Uostalom, ja ne razumem te tenisere- ovako, generalno.
Kako samo izdrže toliko dugu sezonu?!? Tim tempom. Da ne pričamo o sumanutom menjanju geo. širina i dužina...
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa kad oni imaju neku duzu pauzu? Nesto nisam primetila da ih nema po par meseci... Nema ih nesto vise od pola decembra, i nema ih nesto malo preko leta... bas kao kolektivni godisnji i to ti je to...
Korisnikov avatar
By Lunja
Jedina pauza koju imaju je od novembra do januara - neka bude 2 meseca (mada one koje igraju na mastersu, njima je 1,5 mesec). I turniri koje preskoce.

Ali Jelena je bas busy. Ona igra 30 (!) turnira godisnje, dok npr. Sharapova i Justine, po 14-15.

Odakle joj tolika snaga?
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa dobro, verovatno ce i ona tako kada nabije poene i "ustolici" se na 1-om ili 2-om mestu. :D
Korisnikov avatar
By spliff
jj :love: sutra igra protiv t tanasugarn
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Lunja
U rankings se racunaju bodovi sa 4 GS-a + 13 najboljih rezultata sa ostalih turnira u toku poslenjih godinu dana.
Bas ti hvala za ovu informaciju, nisam to znao, ja sam mislio da se poeni sa svakog turnira na kome uchestvuje i ostvari neki plasman brane naredne godine. Je l to isto vazhi i u mushkoj konkurenciji?

Mada, opet, nije mi do kraja jasno; da je npr. izgubila u 1. kolu Rima, a proshle godine je stigla do 1/4f, je l to znachi da te poene ne bi branila da je imala 13 boljih rezultata u zadnjih godinu dana.

A, Jelena je fenomen sto se tiche izdrzhlivosti, konstantnog igranja i izbegavanja povreda, samo ne znam koliko ce izdrzhati ovakvim tempom. Jer povrede su najveci problem svima. Ko zna gde bi Serena bila da je konstantno igrala sve ove godine, pa i Justine je imala par duzhih pauza, Clijsters napustila tenis najvecim delom zbog toga... Ali Jeca nam je (da kucnem u drvo) za sad neunishtiva.
Korisnikov avatar
By spliff
i to sve bez pravog trenera (koji bi ishao sa njom po turnirima)
Korisnikov avatar
By Lunja
Bas ti hvala za ovu informaciju, nisam to znao, ja sam mislio da se poeni sa svakog turnira na kome uchestvuje i ostvari neki plasman brane naredne godine. Je l to isto vazhi i u mushkoj konkurenciji?
Slicno je.
4 GSa + svi mastersi + 5 the best od ostalih
Evo, pogledaj na primeru Noletovog skora:
http://www.atptennis.com/3/en/players/p ... layer=D643
Npr, njegovo polufinale Roterdama (trenutno) ne ulazi u rankings. :spin:
Mada, opet, nije mi do kraja jasno; da je npr. izgubila u 1. kolu Rima, a proshle godine je stigla do 1/4f, je l to znachi da te poene ne bi branila da je imala 13 boljih rezultata u zadnjih godinu dana.
Da.
Jednostavno je. Racuna im se samo 17 najboljih rezultata (4 GSa je a must!) u prozoru sirine godinu dana.
Ali Jeca nam je (da kucnem u drvo) za sad neunishtiva.
kuc kuc
:fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
Danas je na Eurosportu bila emisija o legendama R.Garrosa - pustili su skraceno izdanje finala 1992. kad je MONIKA SELES pobedila STEFI GRAF sa 6-2, 3-6, 10-8.

Jaooooooooo... :love: Genijalno.

Mada, deluje mi da bi sa onakvom igrom danas brzo bile pociscene sa terena. :nesiguran: Danas se igra dosta agresivniji tenis.

Bice i sutra u 17:30. Verovatno neko drugo zanimljivo retro finale.
Korisnikov avatar
By Doxar
@Lunja: Hvala puno, razumeo.

Iako pratim tenis maltene od kad znam za sebe, nikad nisam znao tacno kako se racuna ranking, znao sam samo da se brane odredjeni bodovi, doduse nisam se ni interesovao. Ali, sad s ovim nasim sjajnim rezultatima je to vrlo aktuelna tema, svo troje su realni pretendenti na broj 1 u blizoj buducnosti, mada je i ovo do sada sjajno.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!