Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Orlando the LadyPa, ja se zaista nadam da nece liciti na cirkus, vec na pravi fudbalski mech. Ali mislim da ce ovog puta zaista biti neophodno da svaka ekipa igra sa po dve izmene... Mislim da je jedino resenje, ako se pojavi dosta devojaka, da pravimo letece izmene na recimo 5 minuta... Sve zavisi koliko ce nas se pojaviti...
Ne znam i ne znam na sta ce sve to liciti.
![]()
Originally posted by Orlando the LadyPa ja prosto ne verujem da neko pristaje da bude deo Neznih Romantika... Sta joj je? Da se nije najela nekave bunike...
Olga_diktator je izrazila zelju da bude zamena u timu Romanticara. Eto, ona ce menjati mene, dok ja prodisem kako treba.![]()
Originally posted by DeeTo je pitanje u svakom slucaju.
Pa ja prosto ne verujem da neko pristaje da bude deo Neznih Romantika... Sta joj je? Da se nije najela nekave bunike...![]()
Originally posted by Dee
Originally posted by Orlando the Lady
Olga_diktator je izrazila zelju da bude zamena u timu Romanticara. Eto, ona ce menjati mene, dok ja prodisem kako treba.![]()
Mozda je Blacky ipak u pravu... Mozda jeste do brenda... Moracemo i mi onda da poradimo na nasem...![]()
Originally posted by Orlando the Ladymoja zena isto navija za vas.
Pa ja prosto ne verujem da neko pristaje da bude deo Neznih Romantika... Sta joj je? Da se nije najela nekave bunike...![]()
![]()
![]()
Mislim da smo mi imali najlepsu navijacicu. Jednu, ali najlepsu.![]()
Originally posted by m..Pozdrav za zenuuuuuuuu!!!!!!!
Originally posted by Orlando the Ladymoja zena isto navija za vas.
![]()
![]()
Mislim da smo mi imali najlepsu navijacicu. Jednu, ali najlepsu.![]()
Originally posted by AndjelikaStara sudinice... tctctctcctc
Onako divno stvorenje a navija za romanticare? Eh.. kuda ode ovaj svet...![]()
Originally posted by Black Lady
Originally posted by elektron84Mi smo brend....
Za nas niko nece ni da igra ni da navija, ali smo i dalje neunistivi![]()
![]()
Originally posted by DeeZar nije resenje da se igra na vecem terenu, onda ce biti mesta za sve, bez izmena?
...neophodno da svaka ekipa igra sa po dve izmene... Mislim da je jedino resenje, ako se pojavi dosta devojaka, da pravimo letece izmene na recimo 5 minuta... Sve zavisi koliko ce nas se pojaviti...
Originally posted by elektron84Ljubazno bih Vas zamolila da me dodate na spisak.
Ljudi, ajde sad malo ozbiljnosti.
Osim ljudi koji su sigurica: Blacky, shmi, zozi, Dee, the1, scout, D., Birthday_girl, tamanoir, SabotagE, Azdaja, Andja, Jovana, elektron
Zna li jos neko da ce 99% doci na trecu utakmicu?
Originally posted by shmizllicaIspravka, na prst
Na prste mozete da nabrojite navijace...![]()
Originally posted by DeeMaco, pa one stoje na dve noge, ako vidis... btw ja sam zebrica
Pa mozda to i jeste vas najveci problem... vecina vas igra sa 4 noge... mozda vam zato ne ide...![]()
![]()
Izvinjavam se, ali moram se malo nasaliti...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!