Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Otkud ova tema u vrhu? Anyway, u bilo kakvoj mogucoj podeli uloga - ja sam ona mladja :)
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam musko kad sam u suknji a zensko kad nosim pantalone :kafa:
Korisnikov avatar
By Myself
A kad nisi u vezi?

Sta sam onda? Jooooj, moram nekoga da pitam da se ne zabunim kada otpocnem vezu...
Korisnikov avatar
By mirth
Ili smo mi neki cudni kentauri, ili gomila tih str8 ljudi tako skroz uvrnuto zive...

Ne znam, pitao to zenu i mene jedan lik neki dan, nisam mu uopste nista odgovorila, cak ne ni iz razloga sto tu glupost ne treba udostojiti odgovora, vec prosto sto ne znam - sta bih smisleno pa i mogla da odgovorim? Nisam htela da mu dajem ni odgovor koji nije istinit a dovoljno je kratak i "zadovoljice" ga, a ni odgovor u koji nece poverovati samo zato sto nije ni sta prostije u stanju da razume (da se nadovezem na onu eyinu o komunikaciji...).

Odavno mi se nije desilo da me neko pitanje tako zatekne bez odgovora.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pa koji je point biti lezbejka ako ce jedna od dve dame da glumi ulogu muskarca.........ja jesam dosta zensvena cak i previse.......ali to me i privlaci na drugim curama.........a obaveze cemo tako podeliti da sve radimo zajedno :) a u krevetu pa u krevetu cemo se ponasati kao dve napaljene klinke.........po tom nije potrebno da bilo ko glumi muskarca....
By Margo
Pa nemam reci kako su mi glupa ta pitanja.. :roll:
Ne zelim i ne volim nikakvu "podelu uloga" niti u smislu sexa, niti u nekom drugom smislu. Nekad volim da se predam a nekada da ja vodim igru...stvar trenutka, zelje, maste...
Korisnikov avatar
By Myself
Kada se predas - onda si zensko, a kada vodis - onda si musko?
Jel'?!

Da nisam dosla na ovaj Forum, zivela bih u "krivu"....
By Margo
E pa onda je bas dobro sto si dosla i sto si sve to tako "lepo" razumela, pa sada vise neces ziveti u "krivu"...:roll:
Korisnikov avatar
By KiWi
tvoj uvodni post me je podsetio na situaciju posle gledanja filma boys don't cry ... moja sestrica u ?udu: Ne kapiram, zašto bi želela da bude sa ženom? Mislim, sve obline, sise, sve je to lepo.. ali riba nema kurac!

Slatko sam se nasmejao :D .... i shvatio da se moja sestra ne pali na muškarce nego na kur?eve :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
postoje ljudi koji suvise cesto koriste iskljucivo svoje telo, a um drze iskljucen :sigh:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Um..telo...tantre u stomaku a ustvari su u glavi koja treba da se iskljuchi...jao bwe....i ko josh tu da misli koja je uloga
By Acorn Girl
Ja nisam protiv polarisanja u gay vezi. Po meni nema apsolutno nikakve razlike u odnosu muskarac-zena i zena-zena, pitanje je samo kog je pola osoba u koju si se slucajno zaljubila.
A sto se tice ovog 'razmisljanja' ko je ko, mislim da se o tome uopste ne razmislja, to je nesto sto dolazi krajnje spontano. Ipak se suprotnosti privlace...
Korisnikov avatar
By Hys.
Definitivno se slazem da je podela takvih uloga je besmislena, to da li je neko "jaci" ili "slabiji" , o cemu se ocigledno radi nema veze nikakve sa polom:hekla:
ja sam zenstvena i svidjaju mi se devojke razlicitih tipologija- extra fem ali moze da mi se i svidi devojka koja je prava "decka" ali to nema veze sa tim stim da nju kapiram kao "musko":love:
By Acorn Girl
Originally posted by devokICA
Definitivno se slazem da je podela takvih uloga je besmislena, to da li je neko "jaci" ili "slabiji" , o cemu se ocigledno radi nema veze nikakve sa polom:hekla:
Ma ni zaljubljivanje generalno nema nikakve veze sa polom. Valjda se ljudi zaljubljuju u mentalni sklop osobe, u necije karakterne osobine, a ne u pol. Pol bi trebalo da bude nesto periferno kao sto je npr.boja kose, a zbog raznih predrasuda se upravo njemu pridaje prevelik znacaj. A 'jaci' i 'slabiji', pogotovu mentalno, naravno da nemaju nikakve veze sa polom, ali imaju veze sa podelom uloga, tj. sa pitanjem ne ko ce da bude musko a ko zensko nego sa tim ko ce da bude, recimo, aktivan ili dominantan ili nesto slicno, a ko pasivan. Rekoh vec, nemoguce je da dve osobe budu identicne. Kad smo vec kod toga, jel' ti vise volis da pijes koka-kolu sa pepsijem ili sa limunom?
Originally posted by devokICA
ja sam zenstvena i svidjaju mi se devojke razlicitih tipologija- extra fem ali moze da mi se i svidi devojka koja je prava "decka" ali to nema veze sa tim stim da nju kapiram kao "musko" :love:
Ma (zivot) nema pravila, eto i ja spadam u 'zenstvene' kako ti kazes, mada mi je taj izraz malo bljak (opet tipologije i mitologije LOL) i upravo zato me druge zenstvene devojke nikad nisu privlacile, nego samo butch-ice.
Korisnikov avatar
By EYA
Ma ni zaljubljivanje generalno nema nikakve veze sa polom. Valjda se ljudi zaljubljuju u mentalni sklop osobe, u necije karakterne osobine, a ne u pol. Pol bi trebalo da bude nesto periferno kao sto je npr.boja kose, a zbog raznih predrasuda se upravo njemu pridaje prevelik znacaj.
lepo receno :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa dobro, ja se recimo potpuno slazem da pol nije bitan, posto sam biseksualna....bas si to lepo srocila:mazi:
By Catwoman
U mojim vezama se skoro nikada nije znalo ko je "musko" a ko "zensko", mada znam mnogo parova gde se to videlo na kilometar. Ako se neko spontano ne nametne kao dominantniji, sta ja imam da mu govorim sta treba da radi, onda on nije zaista dominantan.
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Margo
Pa nemam reci kako su mi glupa ta pitanja.. :roll:
Ne zelim i ne volim nikakvu "podelu uloga" niti u smislu sexa, niti u nekom drugom smislu. Nekad volim da se predam a nekada da ja vodim igru...stvar trenutka, zelje, maste...
Slazem se u potpunosti:klap:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Myself
Kada se predas - onda si zensko, a kada vodis - onda si musko?
Jel'?!

Da nisam dosla na ovaj Forum, zivela bih u "krivu"....
:smeh: :smeh: :smeh:

E bash... :up:
Korisnikov avatar
By Gemmy
Ja smatram da postoji nekakva razlika izmedju polova, bilo ona prirodna ili socijalna, nesto u cemu se muskarci i zene prosto ne preklapaju. Kada volimo neciji karakter, to je uvek prozeto i njegovom polnoscu. Biseksualni funkcionisu tako sto jedne stvari vole kod zena a druge kod muskaraca, a ne tako sto svoje partnere posmatraju bespolno.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ja se slazem sa gemmy..bar ja to tako vidim... :) :)

a sto se tice "musko-zenskog" u vezi... ja mislim da je u vezama najcesce jedna osoba 'dominantnija' od druge... ne u potpunosti, u svakom aspektu.... ali jako su retke veze u kojima je sve ravnopravno...
ne mislim na ono tipa: jedna kuva, pere, pegla.. a druga gleda utakmice i cita Zurnal... nego na drugom nivou.. psiholoskom.. cak i kada su obe femm

(verovatno ovo nisam dobro srocila.. u stvari.. sigurno da nisam.. ali nadam se da je razumljivo... a i ako se neko ne slaze.. sta da radim.. that's just my opinion :D )

al opet.. citava ta prica oko podela, svrstavanja.. blabla je skroz nebitna kad se 2 osobe slazu i vole :love:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Neodoljiva
pa koji je point biti lezbejka ako ce jedna od dve dame da glumi ulogu muskarca.........ja jesam dosta zensvena cak i previse.......ali to me i privlaci na drugim curama.........
Ajd baci u2u ....
By Çâðê_DUP
Ma, naravno, da u VECINI SLUCAJEVA, jedna dominira, ako to klasifikujemo, tj. formulisemo kao "muski princip" .... desava se da devojke muskobanjastog izgleda vole da simuliraju pokrete turaj vadi i to sve preko odece na goloj, podatnoj i pasivnoj femmici i sigurna sam da u tom momentu zamisljaju da TUCAJU kao muskarac zenu .... Takodje, imaju zastitnicku ulogu ... govore u mushkom rodu.

Cesto vidim jednu muskaracu i vrlo zenstvenu devojku. Ova prva mrko gleda, a ova druga blene u nju kao u boga. S tim da je ova prva uglavnom sitnija i niza, sto je meni uvek bilo smesno ..

retko vidim dve femmice (dve zene). Moze da upali ako je jedna dominantna, butch ponasanja, ali zenske glave, dakle ... jin-jang radi, htele vi to ili ne ...

U najblazoj formi, jedna psihicki dominira i vodi glavnu rec (sto se kod naseg pametnog naroda zove "musko".
By Çâðê_DUP
Originally posted by waterlily
Evo, na ovom tvom avataru, desna je mushko, a leva zensko.:evilgrin:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Acorn Girl
Ipak se suprotnosti privlace...
a sta je s principom homogamije?
Korisnikov avatar
By Ivory_E
prvenstveno sam ja zena koja voli zene.. samim tim ne vidim svrhu biti sa zenom koja se trudi da bude kao muskarac.. jer da sam htela da budem sa muskarcem bila bih sa njim a ne sa njegovom jeftinom kopijom..
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Ivory_E
prvenstveno sam ja zena koja voli zene.. samim tim ne vidim svrhu biti sa zenom koja se trudi da bude kao muskarac.. jer da sam htela da budem sa muskarcem bila bih sa njim a ne sa njegovom jeftinom kopijom..
a sta je tebi jeftina kopija?
Korisnikov avatar
By EYA
svaki covek je unikat!
karakterne crte i njegov temperament zajedno sa stecenim iskustvom i znanjem, cine ga neponovljivom tvorevinom.
svako od nas je mesavina neverovatnog broja osobina, pa cak i onih koje se tradicionalno nazivaju (nekom glupom podelom) na muske i zenske.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
originally posted bu tramp

a sta je tebi jeftina kopija?
[/quote]

jeftina kopija je zena koja svim silama pokusava da lici na muskarca.. moj je stav da zena treba da bude zena.. a ne da se trudi da bude ono sto nije.. tj. da bude muskarac.. :zakljucano:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!