Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407118#p2407118]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406388#p2406388]Dušan Maljković napisao:[/url]
Shvatili smo i iz ranijih postova da si lezbofobičar i mizogina ridikula. Zašto sada to ponavljaš? Držis ne onog najpoznatijeg načela Gebelsove propagande?
:radosnice:

ont: što se tiče tog vapaja ''kako mogu žene a ne mogu muškarci'' ili ''a kako smeju crnci belcima a ne obrnuto'' in my book, it's ok, zbog viševekovne diskriminacije i jednih i drugih od strane tih koji se sad eto osećaju ugroženo zbog malo verbalne diskriminacije :opatica:
Ja se uopšte ne osećam ugroženo, a vekovna diskriminacija bilo koga ne opravdava diskriminaciju sada. Nisam ja kriv što su muškarci generalno unazad 4 milenijuma diskriminsiali žene. A jeftina opravdanja diskriminacije ovog tipa smrde na nekakav tradicionalistički nacionalizam: neka grupa je nekada uradila nešto pogrešno, hajde da se osvetimo njihovoj deci. Zajebi me te priče.
Korisnikov avatar
By Madonna
ma naravno, slažem se ja s tim ali ono, mene boli guzica da li sam nekoj lezbejki odbojan :awesome:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407097#p2407097]Dušan Maljković napisao:[/url]Srećo, podoban si samo sopstvenoj budalaštini, a ona je u toj meri hronična i akutna da Bog sveti sa horovima anđeoskim -- jedino možda ona batina iz raja izašla, pa došetala u Crnu reku -- tu ne može da pomogne, a ne ja, "jedna slamka međ' vihorima". :)
Tesko da se tebe moze nazvati slamkom, ali boze moj.

Verbalne dijareje svoje mentalne dizenterije prosipaj negde drugde, ja se na tvoje mudroser izlive ne palim.
Uostalom zasto se ceses tamo gde te ne svrbi...
Kad bi budala shvatila da je budala ne bi bila budala.

Kada bi Sixto shvatio da njegova lezbofobija i mizoginija hrani i homofobiju od koje i sam strada, tada bi valjda pokazao minimum solidarnosti, ako ni zbog čega, onda zbog dobrobitija sopstvenog dupeta, jer dalje od lične koristi ovaj wanna be mačo baja-iz-kraja ne može da vidi... A i za taj identitet potrebno je malo više od verbalnog džiberisanja po forumu.

Eh, šta bi bilo kad bi bilo... :mama:
Kao sto za lepljenje dijagnoza treba diploma. Aktivisticki trip ipak nije dovoljan, ma koliko ti mislio da si ekspert za iste.

Uostalom zasto kudis konja kojeg nisi jahao ili komentarises film koji nisi gledao.
Ali avaj, Maljkovic o svima sve zna, jer je hpedersko bozanstvo. Od njega smo svi postali i u njemu cemo da zavrsimo.
I da konačno kažem, jasno i glasno: obožavam žene. One su moje prijateljice, poznanice, koleginice, saradnice... Divne, pametne, obrazovane, osećajne... Sve najbolje! Bez žena bi svet bio neuporedivo siromašniji i ja im se divim i podržavam ih u svemu u čemu mogu da ih podržim. Anais Nin, Virdžinija Vulf, Karen Bliksen, Meri Šeli, Silvija Plat, Frida Kalo, Tamara de Lempicka, Marina Abramović, Sonja Vukićević -- samo da nabacim par imena koja duboko štujem. Daleko sam od svake nezainteresovanosti ili neprivlačnosti -- i samo žensko telo mi je lepo i erotično na drugačiji način od muškog.

Živele žene i neka je svaki dan 8. mart! :cvet:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407380#p2407380]Dušan Maljković napisao:[/url]I da konačno kažem, jasno i glasno: obožavam žene. One su moje prijateljice, poznanice, koleginice, saradnice... Divne, pametne, obrazovane, osećajne... Sve najbolje! Bez žena bi svet bio neuporedivo siromašniji i ja im se divim i podržavam ih u svemu u čemu mogu da ih podržim. Anais Nin, Virdžinija Vulf, Karen Bliksen, Meri Šeli, Silvija Plat, Frida Kalo, Tamara de Lempicka, Marina Abramović, Sonja Vukićević -- samo da nabacim par imena koja duboko štujem. Daleko sam od svake nezainteresovanosti ili neprivlačnosti -- i samo žensko telo mi je lepo i erotično na drugačiji način od muškog.

Živele žene i neka je svaki dan 8. mart! :cvet:
so deep :cvet:
Korisnikov avatar
By bern
^ možda je čovjek ironičan.

prije nego ozbiljno odgovorim, moram malo da se zajebavam :awesome:

dakleM: "sve žene su kurve. oprosti, majko, i ti si žena." ili, kao što to reče džejms braun:

(It's a mans world - James Brown)

:D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ako ćemo već tako da generalizujemo - žene su, generalno, bzvz. Ne bih im dao ni dve ovce, na papiru nacrtane, da čuvaju.

Čast izuzeTcima :awesome: , pardon: izuzeTkinjama :lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Da, malo sam preterao... Dao bih im da rade neke kućevne i okolokućevne poslove, da pevaju, glume... tako te entertaining/physical stuff. :awesome:
Korisnikov avatar
By bern
ljude opisujem kao "odvratne" pojedinačno. ima ih i žena i muškaraca.

seksualno, ne nalazim žene suviše zanimljivim (DUH!). ne znam kako bih reagovao na pokušaj fizičke, seskualne, bliskosti. ne razmišljam o tome, i nemam neki stav. recimo, kao kad kupujem voće pa ne razmišljam o mangu ili papaji.

primjećujem estetski zanimljive osobe. uglavnom su to muškarci, zbog seksualnog naelektrisanja. ali, često su i žene. teško mi je ne zadržati pogled na lijepom tijelu, bez obzira da li je muško ili žensko.

sa ženama lako uspostavljam raport. trudim se da ne prilazim sa predrasudama i da to bude uz poštovanje. mislim da to dolazi sa vaspitanjem.

zbog odsustva bilo kakve seksualne želje (i namjere) opušten sam sa ženama, što su neke pogrešno tumačile kao ogromno samopouzdanje, a muškarci kao izigravanje zavodnika. sad sam oprezan da se moje ponašanje ne shvati kao flert ili zavođenje (i to ne zbog mene). eto još jednog razloga zašto bi bilo bolje biti out i ne razmišljati o ovim glupostima.

raspravu o tome koji je pol sposobniji/pemetniji/kreativniji itd. preskačem jer mi je bespredmetna.
Korisnikov avatar
By IriS
ojoj, jedva čekam mirta da vidi ovaj dražesan razvoj događaja na temi :wundy:
Korisnikov avatar
By mirth
Evo videla je. Kratko obavestenje za sve cenjene ucesnike: u narednih par minuta kad primite opomene za ove svoje izbljuvke, znajte da se ista odnosi na sve izneto na ovoj temi, ne nuzno na samo taj pojedinacni post -> jer ipak smo vam za SVAKI od ovih divnih izliva osnovnog postovanja neizmerno zahvalne.
Isto vazi i za one korisnike koji ce primiti po vise komada.
Korisnikov avatar
By mirth
Odgovor za Sixta, posto je banovan i ne moze da primi odgovor na u2u: razlog za opomene se nalazi u pravilniku ovog foruma, dostupan na: http://www.gay-serbia.com/forum/pravilnik.jsp" target="_blank

Covek koji ume da pise na forumu treba da bude u stanju i da razume jedan toliko jednostavan tekst. Za slucaj da nije, najdalje objasnjenje istog koje se u ovom slucaju moze dobiti je da je u ovom podfolderu tolerancija na mizoginiju cista nula.

Tema ostaje zakljucana i neociscena par dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!