Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Mage napisao:Evo da odgovorim iz moje perspektive:

Devojke mi nisu ni odbojne ni neprivlačne, jednostavno ne izazivaju ONAJ osećaj u meni. Onaj osećaj kada ti srce jače zalupa, hormoni prorade, kreneš da se topiš iznutra, leptirići u stomaku... Nijedna devojka do sada nije u meni izazvala takvu reakciju, što me navodi na zaključak da sam čistokrvni gay :lol:

meni taj osecaj izaziva jedino hrana posle 3 sata gladovanja
Korisnikov avatar
By Torry
Blond Brat napisao:Retko sa kojim muskarcem mogu psihicki da se povezem...i to sto je Acid spomenula, prosto su mi nevidljivi. Sto ne znaci da u buducnosti ne bih mogla da nadjem nekog takvog koji bi mi odgovarao, ali do sad nisam.
Jednostavno su mi bledi kad ih uporedim sa zenama. Ono sto neka devojka izazove u meni, pa ne moze armija muskaraca :love: Aj najprostije, onaj cudnovati osecaj u stomaku samo devojka moze da izazove, maakar kod mene.
Ne zaljubljujem se u fizicki izgled, aliii ipak nesto tu nedostaje kad su u pitanju muskarci, ko ce ga znati :neznam:

od A do S
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
On the flip side:
Zene mi nikako nisu odbojne, cesto su mi lepe, zanimljive, ponekad i fascinantne (mislim na fizicki izgled sada, mada ovo vazi i za njihovu psihu), al' da me napale ne mogu nikako.
Korisnikov avatar
By m..
Laerem napisao:Ja sam jednostavno toliko privlacan da se nikako ne bi mogao uvjeriti u suprotno. A komplimente obicno dobijem u formi moje sperme u tudjem dupetu.

p.s. impliciras li ti to da penzioneri nemaju pravo da budu lascivni?
to je drazesno, i treba tako. ne impliciram. kao sto sam rekla, ide mi na nerve kad je to upereno u mom pravcu.
isto kao kad sam s 15 godina uhvatila caleta od komsinice da me golu gleda dogledom. alo bre, imas 2 cerke, jednu 3 godine stariju od mene, jednu godinu dana mladju i nasao si da me voajerises, pa te tvoje cerke idi gledaj.
Korisnikov avatar
By 2kune
m.. napisao:alo bre, imas 2 cerke, jednu 3 godine stariju od mene, jednu godinu dana mladju i nasao si da me voajerises, pa te tvoje cerke idi gledaj.
ah, dušo, ti ne shvaćaš muškarce... :odbij: njih je već imao...
ja samo dosla da se pohvalim da mi je danas jedan skoro-pa-sedamdesetogodisnjak rekao: if you were four years older and mesel' six years younger, i'd take you to meet me ma.
a to nije bila ni najbizarnija stvar koja se desila u tih sat vremena.
By Leda_
Sanja Steppenwolfin napisao:diskriminacija : dolje picke :

( ako postoji smiley dolje kurci, vreme je da se uvede i dolje picke :jerry: )

ont

kakva odbojnost prema muskarcima bre? sta vam je tata? sta vam je brat?
90% muskaraca koji su prosli kroz moj dosadasnji zivot mi nisu odbojni, recimo da mi je 60% njih bilo interesantno, a 30% njih privlacno.
i napomena: to sto mi je neko privlacan, ne mora da bude u sexualnom smislu
Odlican post.
Korisnikov avatar
By Blady
Nedavno mi se dopao jedan konobar u Hr..
Toliko je profi da me je odusevio..
Eto, na momenat sam osetila mrvu privlacnosti.. ali cini mi se da je to bilo zbog nacina na koji me je usluzio :love:
By Leda_
Blady napisao:Nedavno mi se dopao jedan konobar u Hr..
Toliko je profi da me je odusevio..
Eto, na momenat sam osetila mrvu privlacnosti.. ali cini mi se da je to bilo zbog nacina na koji me je usluzio :love:
Koji?

Da ga povedem :)))))

Teras me opet na offove grrrr :))))
Korisnikov avatar
By Blady
^ U Pagu.
Restoran se zove Na Tale.
Ma ne moras, nadam se da cu opet tamo ici :D
By Leda_
Blady napisao:^ U Pagu.
Restoran se zove Na Tale.
Ma ne moras, nadam se da cu opet tamo ici :D
Nadam se i ja jer si stavila osmeh.Znaci da volis :)

Nije zato sto sam rodjena iz Hr ali kad god odem tamo sjajno mi je.Volim i Bg naravno ali nocni zivoz Zagreba je sjajan :)
Korisnikov avatar
By Blady
^Da, volim :love:

Nisam toliko izlazila u Zg, bila sam u onom gay klubu "Rush"
Korisnikov avatar
By HalfJack
Laerem napisao:Ja sam jednostavno toliko privlacan da se nikako ne bi mogao uvjeriti u suprotno
A jel bi te zrcalo moglo u suprotno uvjeriti? : wink :
Korisnikov avatar
By voicesman
neki odbojni, neki intrigantni, neki pozeljni, neke bih prosto posedovao u svakom pogledu :D
Orlando the Lady napisao:
Galateja napisao:Peace!
not.
Ali ne zato sto mi je palo na pamet da se bavim analiziranjem Galatejinog dela, forumskog ili zivotnog, vec zato sto sam jebeno pedantna u pogledu jezika, pa nisam mogla da ne primetim...
Galateja napisao:, jer je reč o FIZIČKOJ i PSIHIČKOJ odbojnosti, a ne o moralizovanju.
da ovo zahteva diskusiju.
Da li su vam muskarci
NEPRIVLACNI, ODBOJNI, NEINTERESANTNI ili nesto drugo? Za kakav biste se odgovor odlucile, vi, strejt lezbejke, kaman?

aman, kaman :giggle:

evo ´vako, sto se psihe tice, ne osecam odbojnost niti nezainteresovanost, dok god im ta ista psiha nije odbojna i za izbegavanje, a tu rod/ pol ne igra nikakvu ulogu
a sto se fizike tice, ovako kao strejt lezbejka da ti kazem, mogu mi biti privlacni muskarci, iskljucivo privlacni OKU i to samo i jedino dok su pristojno odeveni, dakle u donjem rublju najmanje :lol:
Nikada me nisu privlacili. Ni seksualno ni emotivno. Normalni su mi samo neprivlacni, dok mi se od 'velikih jebaca, svalera, iskusnih muzijaka sa balkana', huligana i ostale klijentele, najblaze receno povraca.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Ima ih divnih. Mogu da mi budu dragi, mogu da ih zavolim, ali tu nema ništa ljubavno-seksualno. Zapravo mnogo lakše se snalazim sa njima i uspostavljam kontakt ili bliži odnos nego sa curama. One su mi uglavnom ili zanimljive sa neke distance, eto drage nekako, bez potrebe za zbližavanjem ili želim da budem sa njima, ili me ama uopšte ne interesuju (što je daleko, daleko najčešće).
Volim mladiće, na jedan, hajde da tako nazovem, lezbejski način. Možda je predrasuda, ali na osnovu iskustva mogu reći da su češće prijatniji, otvoreniji i pažljiviji od cura.
Au koja mizoandrija ovde ispliva... Tuga i nesreća.

Zamislimo obratnu situaciju: da neko kaže muškoga roda da su mu žene krajnje neinteresantne, da ga ničim ne privlače, da ne može imati nikakvu razmenu sa njima (intelektualnu ni emotivnu)... šta biste vi rekle?

Kladim se da bi ga većina feministkinja okarkterisala kao mizoginog i priupitala -- a što ne možeš da imaš tu vrstu razmene, jel' su žene retardirane ili emotivno osakaćene? Kako to da ne primećuje polovinu čovečanstva tj. u kakvom to svetu živi? Zna li za naučnice, umetnice, političarke itd? I priupitale bi s pravom.

Ali, obratno je valjda ok. Nije pisala Valerie Solanas uzalud SCUM Manifesto.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa to je valjda slicno kao sa crncima i belcima; crnci smeju da pljuju belce koliko im je volja, dok ce obrnuto uvek biti rasizam.
U seksualnom smislu, ne odbojne, vec gadne. Kad pomislim samo na 'ono u gacama', pa bljuje mi se! :lol:

Mimo tih seksualnih tema, u prici, svakodnevnom susretanju s ljudima imam svega nekoliko zena s kojima uspostavljam kontakt i s kojima 'mogu'. Cak ovde na forumu postoji svega dve, tri devojke koje uopste primecujem i koje su mi 'legle' onako bas bas. Ostale ne primecujem u smislu da ih ne razlikujem i kad im citam post nema teorije da se setim uopste sta su pisale ranije i kakvi su im stavovi.
Sve je to za mene isto, skroluj dalje! :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406307#p2406307]Sixto napisao:[/url]U seksualnom smislu, ne odbojne, vec gadne. Kad pomislim samo na 'ono u gacama', pa bljuje mi se! :lol:

Mimo tih seksualnih tema, u prici, svakodnevnom susretanju s ljudima imam svega nekoliko zena s kojima uspostavljam kontakt i s kojima 'mogu'. Cak ovde na forumu postoji svega dve, tri devojke koje uopste primecujem i koje su mi 'legle' onako bas bas. Ostale ne primecujem u smislu da ih ne razlikujem i kad im citam post nema teorije da se setim uopste sta su pisale ranije i kakvi su im stavovi.
Shvatili smo i iz ranijih postova da si lezbofobičar i mizogina ridikula. Zašto sada to ponavljaš? Držis ne onog najpoznatijeg načela Gebelsove propagande?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406388#p2406388]Dušan Maljković napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406307#p2406307]Sixto napisao:[/url]U seksualnom smislu, ne odbojne, vec gadne. Kad pomislim samo na 'ono u gacama', pa bljuje mi se! :lol:

Shvatili smo i iz ranijih postova da si lezbofobičar i mizogina ridikula. Zašto sada to ponavljaš? Držis ne onog najpoznatijeg načela Gebelsove propagande?
:lol:

E nek si i ti vaskrsnuo u svom poznatom stilu Hagride! ;)

Ajde kazi ti sta je ispravno napisati pa da se bacim u trip i mislim kao ti pa da budem podoban, al sto hitnije plz.

PS. nadam se samo da nisi toliko osetljiv pa da primetis mizoginiju na svojoj kozi! :lol:
Srećo, podoban si samo sopstvenoj budalaštini, a ona je u toj meri hronična i akutna da Bog sveti sa horovima anđeoskim -- jedino možda ona batina iz raja izašla, pa došetala u Crnu reku -- tu ne može da pomogne, a ne ja, "jedna slamka međ' vihorima". :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406388#p2406388]Dušan Maljković napisao:[/url]
:radosnice:

ont: što se tiče tog vapaja ''kako mogu žene a ne mogu muškarci'' ili ''a kako smeju crnci belcima a ne obrnuto'' in my book, it's ok, zbog viševekovne diskriminacije i jednih i drugih od strane tih koji se sad eto osećaju ugroženo zbog malo verbalne diskriminacije :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!