- 23 Mar 2007, 01:50
Bila bih jako ljuta kada bi se ta devojka deklarisala kao monogamna, od mene zahtevala da budem monogamna i onda otkrila da se ona bakce nekim drugim (meni iza ledja), to je vec deal-breaker.
Originally posted by Snow_CrystalPa ja u principu ne trazim od ljudi ono sto nisam spremna da im dam. Verovatno mi ne bi bilo u potpunosti svejedno (ja moram biti u centru paznje), ali avaj ne bih bas ni pala u ocajanje. Uostalom desavalo mi se da mi cica poprilicno detaljno opisuje sta je radila s nekim tipom, valjda da vidi koliko sam ljubomorna, i jebiga - nisam bila ljubomorna. U svakom slucaju, ako ima nekog sa strane, hocu to da znam.
Nemam pojma zasto ali se setih one reklame za ovogodisnji FEST - jesili kadar za fest... A jeli m.. tebi bi bilo sve jedno da se smuvas sa nekim pa da tu devojku sutra dan vidis kako se cmace sa nekom tamo a sa tobom je u vezi kao?
![]()
Bila bih jako ljuta kada bi se ta devojka deklarisala kao monogamna, od mene zahtevala da budem monogamna i onda otkrila da se ona bakce nekim drugim (meni iza ledja), to je vec deal-breaker.