Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DaliborkaMudar rezon, Daco.
Preferiram stabilne zhene - krupachice.
Mora znachi da bude krupna , a ne neka metiljava.
Ja joj onda dam kilo bureka da pojede i znam da posle nece moci da trchi, pa i ja necu morati da je vijam ako potrchi u charshiju da vija druge zhene.
I ozbiljna mora da bude. To je obligatno.
![]()
Originally posted by Daliborka
Preferiram stabilne zhene - krupachice.
Mora znachi da bude krupna , a ne neka metiljava.
Ja joj onda dam kilo bureka da pojede i znam da posle nece moci da trchi, pa i ja necu morati da je vijam ako potrchi u charshiju da vija druge zhene.
I ozbiljna mora da bude. To je obligatno.
![]()
Originally posted by GarboRekla sam da necu oko tipizacije, generalizacije i stavljanje u fioke "svedok-je-Ivana"
Sada volim andro devojchice mlagje od sebe.
![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
...nemam pojma šta mi se sviđa, tj. ko i šta mi se sve može u životu svideti. Ovo se odnosi na fizičke karakteristike.
Ali otprilike imam sliku mentalnog sklopa osobe sa kojom bih mogla da budem u nekoj trajnijoj vezi. No, i to nije nešto sasvim statično; štaviše, vrlo je fleksibilno.
Originally posted by GarboNas dve cemo biti u vezi na kraju.Originally posted by GarboRekla sam da necu oko tipizacije, generalizacije i stavljanje u fioke "svedok-je-Ivana"
![]()
![]()
ali ipak...
![]()
Da se Unadopunimvolim ja i femice ali ne mogu biti u vezi sa femicom. Sto bi znacilo da mi femica moze biti za neko muvanje ili ONS, a kako nisam bas taj tip, uvek zavrsim sa NE-femicom
.
Bar je tako bilo dosad.
Sve cure su mi bile boyish-andro-soft butch tip. Uvek mi paznju privuce devojchica ili devojka jelte, koja neguje neki "boyish look". Mislim da taj look nije niti butch niti andro vec poseban entitet-bar po meni kako ih ja dozivljavam i osecam.
I uvek-ali uvek postoji reciprocitet po tom pitanju, a to je da i JA privlacim upravo takve devojke![]()
A i ne secam se da me ikad muvala neka femica![]()
Sto se tice mentalnog sklopa, privlaci me sve sto je suprotno meni t.j. nestabilne, sugestibilne, pomalo nesigurne, podlozne utjecaju...sto sam u nekom drugom postu ranije vec pomenula.
To zbog viska majcinskog instinkta![]()
![]()
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by GarboNas dve cemo biti u vezi na kraju.Originally posted by GarboRekla sam da necu oko tipizacije, generalizacije i stavljanje u fioke "svedok-je-Ivana"
![]()
![]()
ali ipak...
![]()
Da se Unadopunimvolim ja i femice ali ne mogu biti u vezi sa femicom. Sto bi znacilo da mi femica moze biti za neko muvanje ili ONS, a kako nisam bas taj tip, uvek zavrsim sa NE-femicom
.
Bar je tako bilo dosad.
Sve cure su mi bile boyish-andro-soft butch tip. Uvek mi paznju privuce devojchica ili devojka jelte, koja neguje neki "boyish look". Mislim da taj look nije niti butch niti andro vec poseban entitet-bar po meni kako ih ja dozivljavam i osecam.
I uvek-ali uvek postoji reciprocitet po tom pitanju, a to je da i JA privlacim upravo takve devojke![]()
A i ne secam se da me ikad muvala neka femica![]()
Sto se tice mentalnog sklopa, privlaci me sve sto je suprotno meni t.j. nestabilne, sugestibilne, pomalo nesigurne, podlozne utjecaju...sto sam u nekom drugom postu ranije vec pomenula.
To zbog viska majcinskog instinkta![]()
![]()
![]()
Originally posted by cranky
Ja ne bih da se izjašnjavam...samo sam svratila da prošetam malo svoju treću zvezdicu.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!