Originally posted by Delete
Imaš li njen br. tel.?
Pretpostavljam da znaš dovoljno o tome šta voli i na kakve stvari reaguje. Pošalješ sms u kojem tačno naznačiš da je za nekog drugog. Tekst mora da sadrži nešto vezano za neku aktivnost koju ona voli...npr., ako voli da ide u bioskop, možeš da napišeš "****(ime nekog druga), koji film je večeras u bioskopu? Žao mi je što nisam bila slobodna u nedelju, ali zato večeras imam mnogo slobodnog vremena, pa možemo da idemo." Ovo je samo primer, a ti uskladi priču sa vašim aktivnostima. Ako bilo šta odgovori, započni razgovor i pozovi je da, imesto tog druga, ona pođe sa tobom.
Naravno da imam...ehhh Delete mislis da vec nisam radila takve stvari...Of cours da jesam,ali mala ne reaguje...!!!
E ovako da vam ispricam: Kada smo se dopisivale (davno pre 3 meseca)...sve je bilo ono OK,cak smo trebale i da se kiss,bla,bla...ja sam je stvarno muvala kao i ona mene...I onda je njen drug nesto poceo da sere meni za nju kako je losa,zla,podmukla...(Kao sto je i njoj verovatno svasta napricao za mene)...I ja bila sa jednim mojim drugom iz odjeljenja...I vidim prolazi ona ulicom i ja je zovem to da joj kazem,pocesmo mi neku pricu kada ona meni rece "Ja mislim da si ti lezbejka"...a meni lice menja boje,a tu jos njena drugarica...a ja ni 5 ni 6 nego uzvrati istom merom i odg. joj "A je li,pa da znas da jesam...Kao sto i ja mislim da si i ti lezbejka"...Posle smo pricale normalno,smejale se kao i njena drugarica zajedno sa nama,koja je rekla da sam veoma opustena i dobra...
Cak je uzela moj tel.i duga ga je drzala u ruci...
Vec je bilo kasno i odlucila sam da idem i ona takodje mora da ide u hor...ispratile su me,ona se poljubi sa drugaricom a ja joj samo rekoh "Cao vidimo se"...i odaljile vec 10 metara,kada ona mene zove "Sanja,Sanja"...Ja se vratih pitam sta je...A ona me zagrli i poljubi u obraz i kao kaze "Sada smo drugarice zar ne"...
Sutra dan smo se poljubile (u obraz) i u skoli,ali bez obzira na sve od toga dana prestale smo da se druzimo...osim na face book-u...