Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
I moje su smršale, ako te to teši. :sigh:

[ali zato nisam ovako dobro izgledala od 7. osnovne, čini mi se. :lol: ]
By avgust
Vezano za ovu temu unekoliko, ne mogu da prećutim.
Mene užasno, ali užasno nervira kada djevojke koje nisu debele uvrte sebi u glavu da jesu. To je čisto nepoštovanje sopstvenog tijela.
Korisnikov avatar
By elizevin
Kad vidim butinu neke mrsavice obicno me podseti na nogu komarca ili neke slicne bube. Ne mogu da vidim tu sicusnost koju cesto prati mlitavost, ruzna mi je. I cini mi se kao da cu da joj polomim koscice ako je malo jace zagrlim. S druge strane, ni jako puno kila viska mi nije privlacno. Najbolje negde u sredini, da ima sta da se uhvati :D A i bas volim ljude koji uzivaju u hrani, njih je lako usreciti :)
Naravno, fizicki izgled je samo jedan mali element privlacnosti neke osobe, tako da se uvek moze desiti da me neko toliko privuce svim ostalim elementima, da ono fizicko prestane da biva bitno, cak i u ekstremima.
Korisnikov avatar
By Hys.
preferiram devojke i decke koje vole da jedu i uzivaju u hrani, bez obzira koliko imaju ili nemaju kila.
Korisnikov avatar
By Lutalica
Ne volim obline, uopšte me ne privlači.Što mršavije to bolje.
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1575992#p1575992]Intelektualni masturbant napisao:[/url]
Originally posted by zboO
Originally posted by ^mary^
Meni nije bitno da li su mrsave ili debele, jedino mi je vazno da su nevine :ozbiljan:
:alikako:
molim te, molim te...ako naidjesh na takvu javi mi plizzz :wink: (samo gledaj da bude punoletna naravno) :rool: (inache u pravu si...nevinost se moze izgubiti i sa devojkom...naravnooo....tako da nije bitno kada je i sa kim izgubila, ali ja iskreno ne verujem, da ima nevinih....posto ova deca sada misle samo na jebanje i ni nasta drugo) :wink:

:lol:
Ja se izvinjavam što citiram nešto što je par strana nazad i što ću malo da skrenem sa teme, ali čitajući postove otpočetka ovo mi je zapalo za oko. Evo mene nije sramota (i mislim da i nebi trebalo ikoga da bude, ali znam devojke koje jeste, pa zato kažem) reći da sam nevina. Nisam ni sa kim spavala. Momci me ne zanimaju, a devojke.... pa nažalost još nije naišla ta sa kojom sam spremna u tolikoj meri da podelim sebe. Jesam punoletna, imala sam devojaka, ali ne bih mogla tek tako sa bilo kim, odnosno kojom.... Slobodno recite da sam polupana, ali jbg. takva sam...

.............. A sada da se vratim temi i odgovorim :) Bolje malko da ljulja nego da žulja :)
kako ja ovo nisam videla ranije :drama:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Tema zapostavljena, sramota... :D

Elem, ja sam prilicno mala, u svim razmerama (visina i tezina) tako da osim misica i plocica i nema me puno :D sto bi rekao jedan moj drug, definisana sam xD sve moje devojke su bile i vise i teze od mene, mada ne previse :) ne smeta mi malo punije (citaj 'malo') i ako bih volela da budem sa devojkom koja je 'definisana' kao ja :D
Korisnikov avatar
By hippo...
Jaooo, kako god samo da nema mrsavu guzuuu. Volim dupeta.. :tapse:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Zanimljivost: Prva gay devojka koja mi se svidela, posle nekog vremena saznam da ona voli krupnije devojke. Ona je bila krupnija od mene, a voli jos krupnije od sebe. A ja, jadna, bila u zabludi da ce mi to sto smatram sebe prilicno zgodnom dobro doci sa devojkama xD
Pomislih, da, bas sam TE srece :D

Elem, ima neke male vezice sa temom :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!