- 13 Avg 2009, 01:06
.............. A sada da se vratim temi i odgovorim
Bolje malko da ljulja nego da žulja
Originally posted by zboOJa se izvinjavam što citiram nešto što je par strana nazad i što ću malo da skrenem sa teme, ali čitajući postove otpočetka ovo mi je zapalo za oko. Evo mene nije sramota (i mislim da i nebi trebalo ikoga da bude, ali znam devojke koje jeste, pa zato kažem) reći da sam nevina. Nisam ni sa kim spavala. Momci me ne zanimaju, a devojke.... pa nažalost još nije naišla ta sa kojom sam spremna u tolikoj meri da podelim sebe. Jesam punoletna, imala sam devojaka, ali ne bih mogla tek tako sa bilo kim, odnosno kojom.... Slobodno recite da sam polupana, ali jbg. takva sam...Originally posted by ^mary^
Meni nije bitno da li su mrsave ili debele, jedino mi je vazno da su nevine![]()
![]()
molim te, molim te...ako naidjesh na takvu javi mi plizzz(samo gledaj da bude punoletna naravno) :rool: (inache u pravu si...nevinost se moze izgubiti i sa devojkom...naravnooo....tako da nije bitno kada je i sa kim izgubila, ali ja iskreno ne verujem, da ima nevinih....posto ova deca sada misle samo na jebanje i ni nasta drugo)
![]()
![]()
.............. A sada da se vratim temi i odgovorim