Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SUNNY GIRLJa ne volim nikog ko je ''njanjav''.Ni muskarce ni zene.Bilo za vezu ili prijateljstvo.
e pa konacno da je neko ukapirao sta volim. nekada davno na ovom forumu sam napisala da u nekoj dalekoj sustini svog bica nemam neki preterano odredjeni tip devojke, vec da me pale devojke i zene "zmajevi", tj one koje jebu kevu i psihicki i fizicki. slazem se sa izborom carmilla, osim par nekih, ali recimo kate beckinsale u underworldu mi je vrh, kao i mila jovovic u vecini svojih uloga, trinity iz matrixa i sl. obrni-okreni, kod mene se izgleda sve svodi na fizicke sposobnosti i dobro sibanje. sad mi je sinulo zasto ne volim njanjave devojke.![]()
Originally posted by someoneAngelina je savrsena.
hahazato se mnogi (citaj ja) loze na Angelinu,na stranu izlged,ali one uloge super (sexy) hrabre zene u Tomb Rider-u uhhh
Originally posted by Carmillaja jesam jer mene ne pokrece nechiji izgled vec nechije ponashanje. Angelina jeste lepa ,i recicu za nju kao i za svaku lepu zenu da su lepe,ostavice neki utisak na mene ali ce to brzo proci.Ali kada vidim kako se ta osoba ponasha,kako razmishlja,i ako me to odushevi,e onda sam na 7. nebuOriginally posted by someoneAngelina je savrsena.
hahazato se mnogi (citaj ja) loze na Angelinu,na stranu izlged,ali one uloge super (sexy) hrabre zene u Tomb Rider-u uhhh
![]()
![]()
![]()
Verovatno to ima veze i sa njenim ulogama,nisam razmisljala o tome do sada.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1641410#p1641410]Carmilla napisao:[/url]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!