Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SUNNY GIRLCITAJ, Tamara, ovo i za mene vazi!
...a i volim svoju zenu pa nemam neke potrebe da svrljam okolo....
Originally posted by Snow_Crystal
Podelite sa nama kakva ste osoba sto se tice veza.Sta vise volite da budete. Da li ste verni jednoj i samo jednoj osobi, da li ste vise za paralelne veze ili mozda vise odjednom? I prokomentarisite vasu odluku..
![]()
Originally posted by Snow_CrystalZasto provaljeni? Ako bih bila sa vise ljudi odjednom, postarala bih se da svi znaju i da su ok sa tim (poverenje, jbg, bez toga ne ide).
Posle koliko vremena budete provaljeni (ako vas provale) i kako uspevate da volite u isto vreme dve osobe? Kome dajete vise sebe ili je to podjednako?![]()
![]()
Originally posted by m..
Zasto provaljeni? Ako bih bila sa vise ljudi odjednom, postarala bih se da svi znaju i da su ok sa tim (poverenje, jbg, bez toga ne ide).
Anyway, cica koja mi se svidja je saznala posle jednog dana da sam se ljubila s nekim drugim, i lepo rekoh da to nije bitno, jer nije bilo bitno, i tako... Zaista i nije bilo bitno.
Anyway, fokus bude na osobi s kojom sam ili s kojom provodim vreme u tom trenutku, ili koja me najvise okupira, ostali samo izadju iz fokusa, ali ostanu u kadru, negde po coskovima. Mislim, osoba s kojom sam u datom trenutku dobija 100% moje paznje, nekako ne stignem da mislim o drugima, i nekako uvek mi se jedna najvise svidja...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!