Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
Originally posted by devokICA
[
ovako ce samo da me vidu' ko perverznjakusu :pucaodsmeha:
a hoces reci da nisi :cvrstaruka: :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da jesam, al' ispod mire trista djovla vire :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by devokICA
Originally posted by жњ
jaojjj previse teorije devokice jooooj :vatroslava:
pa mora sreco, da se narod obrazuje :namig2:
ovako ce samo da me vidu' ko perverznjakusu :pucaodsmeha:
Gotovo, nikad te nisam videla ko perverznjakushu, medjutim sad si definitivni nerd. :lol: :P
Korisnikov avatar
By Kittrie
isuse...

ne deiram nikog i niTTa i tako to...
i biRAm (za sada) da oSSTAnem neobrazovana (nije mi ta tema trenuTAcno u sferi intereSSOfanja... ) :merlinka:
Korisnikov avatar
By Hys.
@ m.. :jezik:
Sve u cilju toga da se vratimo "ekstremnijim" vidovima zabave u krevetu za neke, a kao uvod u razmatranje zastupljenosti razlicitih vidova BDSM lajfstajlova u okviru dinamike, evo par slicica, /mojih :blush: / omiljenijih artikala
:i ne to nema nikake' veze sto moram da povratim epitet perverznjakuse, ovo samo zbog ljubitelja dinamike koji vole malo "tvrdje igre" /a ima ih poprilicno / :opatica: :

pa nek s'igre pocnu:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
i da, izuzetno versatajl artikal :love:
Slika

i jos jedan:
Slika
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Evo mene jos malo po pitanju butch-femme dinamike (mada mi se vrlo, vrlo svidjaju i podsticu me na razmisljanje i tematska polja na koja se ova divna temica, vidim, grana... ;) )..

Naime, ja sam pitanje koje otvara ova tema uspela da provucem i na jedno od fakultetskih predavanja, gde nam je u susret izasao jedan od najprofesionalnijih i najcudesnijih predavaca kojeg sam imala prilike da susretnem tokom dosadasnjeg skolovanja...

Razgovarajuci o svemu ovome tako (a obecao nam je jos jedno predavanje koje ce biti zasnovano na predstavljanju, suodnosenju i sagledavanju rodnih identiteta - samo jos da koleginice ubedim da se jednoglasno slozimo da to sledece predavanje, na kojem inace biramo tematiku o kojoj ce se govoriti, iskoristimo na maloprepomenuti nacin - mislim da nece biti problema, jer koliko vidim, i njih su ove teme poprilicno zainteresovale ;) !), dodjosmo otprilike do dve trenutno aktuelne teorijske teze koje se odnose na butch-femme dinamiku:

1. (meni draza, jer sam u insajderskoj poziciji! :D )
Butch-femme relacija NIJE imitacija musko-zenskih odnosa u heteroseksualnom smislu. Naprotiv - ona, pokazujuci da nacin ponasanja i iskazivanja svog rodnog identiteta u jeziku, govoru, uredjivanju svakodnevnog zivota, nacinu komuniciranja, razmisljanju, oblacenju i u slicnim kategorijama NIJE zavisan niti uslovljen od pola jedinke, time zapravo parodira heteronormative, buduci da se ovakvim "polarizovanjem" ili pak jednostavno razlicitim iskazima rodnog identiteta bez istovremene razlike i u polnom identitetu (kako bi heteronormativ zahtevao!) dolazi do zakljucka da NITI JEDAN RODNI IDENTITET NIJE IMANENTAN BILO KOJEM POLU. Tako, butch-femme relacija opovrgava "prirodnost" i "samorazumljivost" "muskosti" i "zenskosti" koju heteronormativ automatski pripisuje SAMO muskom ("muskost") ili SAMO zenskom ("zenskost") polu predstavljajuci ih kao jedina "prirodna", "normalna" i iznad svega "drustveno validna" resenja.

2. Druga teza zastupa misljenje da je postojanje butch-femme odnosa zasnovano na izboru dominantnog modela uredjenja medjuljudskih emotivnih, mentalnih, erotskih i seksualnih relacija (dominantan obrazac u ovom slucaju je "standardizovan" heteronormativni par - "muskarac" i "zena"). Koliko sam ja uspela da razumem (a pitacu jos!), do ovakve pojave dolazi usled teznje ljudskih jedinki da, bivajuci clanicama/clanovima drustva, usvoje dominantni obrazac i/ili preko njega na "drustveno-logican" nacin udju u vladajuci diskurs (i u toj logici, zapravo, postanu prepoznate/i kao subjekti).

Meni je i dalje draza teza 1.

Sta vi mislite o ovome? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Hys.
vanilice moja draga,
teta devokica trenutno se oporavlja od teorije pa ce ti odgovori sutra...trenutno sam u fazonu onih slicica:dude:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
A ja jos kod kuce... Cekam drugaricu koja je zivi Random Order... Ali je inace SJAJNA, pa joj je sve oprosteno... ;)

Bar sam docekala da mi se na miru osusi lak za nokte (posto ga inace uvek nekako upropastim!) :nokti: :maca:

E, a sad kakve ovo ima veze sa Dinamikom.... Paa, evo, toliko da cu je pozvati da da svoje misljenje.... :D

Slicice su...... Insssspirrrrattivnne...... :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
meni svasta na pameti, slusam ramshtajn i zamisljam da beltujem neku femicu :evilgiggle: :federi: :sveca:
dovoljno me zena dominira, moram i ja da se sigram /bar u glavi:colorado: /
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Butch Femme Dinamiku, slicice, teoriju, ili ove chatting moments koji se provlace negde izmedju??? :pegla:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ono malopre je bilo @Zaljubljena

@devokICA: sigraj se samo, sigraj.... :evilkiss: :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
chat momenti? ma neee....:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Hys.
uh, a sta ako joj pokvarim lak:uplasen:
ovo je inace dinamika, nemo da se brise, dovoljno sam pisala na temu, adiktusha daj mi malo prostora :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
:sweet: Hey, zamisli ukinu mi ovog smajlija????? :uplasen: :rida:

Hajde da predlozimo moderatorima da ga nazovu po meni - hoces li se zaloziti svojim autoritetom za to???? :sweet: :sweet: :sweet: :meda:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ukrade mi misao iz uma - i ja htedoh reci da ne brise - NARAVNO da je i ovo Dinamika!!! ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
pa to su kao prestali da rade jedino ako ti napravimo slican mackice:D
onda mozda dodaju...
ali to si tako ti :kiss:
uh boze bolje da prestanem da slusam ramshtajn :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
cujes tolko da nisi svesna :smeh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Jajjj, ja dok izadjem iz kuce, prispavace mi se... A jos ako tamo ne bude just adorable and admirable butchica.... Onda stvarno.... :grom:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
E, to sam i ja pomislila da si mislila - "s" umesto "m" u prethodnom postu na kraju glagola... Pa jos gledam i gleeeedam.... glp..... :uplasen: :iskusenje: :blush:
Korisnikov avatar
By Hys.
u duhu posta nadamo se da ce vanila naici na mnogo adorable butchica, a ja se nadam da ce te butchice ceniti i umeti da prepoznaju vanilicu :kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim da iako sam femme bi ponesto mogle da nauce od mene :smug: :novine: :kosa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sinoc sam jos jednu butchicu terala da cita post...neumoljiva sam postala...nateracu je i da se registruje :smeh:
: devokica pravi komjuniti :zavera: :
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by vanillapuff
Butch Femme Dinamiku, slicice, teoriju, ili ove chatting moments koji se provlace negde izmedju??? :pegla:
Originally posted by vanillapuff
Ono malopre je bilo @Zaljubljena
Potpuno sam zaboravila o cemu se radi u temi....sva ta teorija me ubi u pojam:zid:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, one lisice i spenking mi generalno interesantno deluju, ali uopste nije obavezno da praktikujem. Mada u stvari, cini mi se da ne bih odbila da mi se predlozi, medjutim mene i znatno jednostavnije stvari cine veoma srecnom :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno m.., ovo je vise kao kada ides u neki specijalan fensi restoran, ne praktikuje se svakodnevno, nego je posebno uzivanje istancanih cula:D
Ono, 5 dana jedes "ko sav normalan svet" a 6 odes u restoran na kraju puta zvan "Sodoma BRE":leviathan:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, pa meni ni jednom u 2 godine ne bi bilo malo. Nego da. Def.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!