Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Thunders55
Ok, ovo je bila jedna od najcudnijih situacija ikada. Ulazim u autobus, na poslednja vrata i primetim odmah lika srednjih godina, celav, misicav, skroz straight-looking i ucini mi se da me je odmerio, ali kao, sta sad... I nista, stajem ja iza njega, krece bus... Medjutim u jednom trenutku on krece da se povija unazad ka meni, e sad kako ja drzim povecu kesu iz Meka, pa mi je ruka malo odmaknuta od tela, tako his big ass krece da se trlja o tu moju ruku. U pocetku diskretno, kao inercija u prevozu ovo ono, a u stvari cisto da ispipa teren... Pritom, odlicna situacija, zadnja vrata, dakle niko nista ne vidi.. Prvo nisam verovao sta se desava, onda je vec postalo ocigledno. Ali... U jednom trenutku provalim da on povremeno prica sa nekom decom sto sede na sedistu pored njega. I mislim, pa dobro, mozda im je trener(!)... I tako vozimo se mi, od Zelenog venca do Borce, znaci dobrih 20ak stanica, on se povremeno trlja o mene, kad pred jednu stanicu krece on ka vratima, za njim i ta deca, a za njima i - gospodza... Dakle 99% supruga! Ja u neveri...
I onda pomislim koliko li je njemu tesko kad mora to da radi. Pitanje je samo da li zivi dvostruki zivot, ili potiskuje ovu jednu stranu celog zivota...
Korisnikov avatar
By Sunce
I dobro, kako je tvoje telo reagovalo, osim sto ovde oralno opstis, tj, rukopises?
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Tebi se upucavao barem muskarac.Meni zena 35-40 god nabijala sisu na ruku od Karaburme do trga. Jedva sam zivu glavu izvukao xD
Korisnikov avatar
By Madonna
Cuti dobro si i ti prosao, meni decko pusio u prevozu, kad se nisam slogirao
Korisnikov avatar
By gossip
sad otvori profl na romeu i napisi "bio si u tom i tom busu...nosio si to i to....trljao si se o mene..." mozda se i navatate

meni se desavalo da sretnem komsije sa grindra u prevozu i jednom me je random lik uhvatio za ruku
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!