Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
novemeber/december be like

saturn trine sun
jupiter opposite sun

saturn opposite mars
jupiter trine mars

sto ce meni biti zabavno :lol:
By Kragi
Jao boze sto su jarcevi nepoverljivi i tako glume distanciranost cak i kada gestovima pokazu da te vole i da ti veruju. :smeh:
Jednom vec duze vreme polazem racune pa me uzasno zabavlja ta demonstracija (ne)moci da se bude glavni.
Ma sve je onako kako on tvrdoglavo hoce, da - da.
Ma hit.

Inace mi juce/prekjuce bio rodjendan :D
By alexandermagic
Sretan Gorane.

A mi Jarcevi smo takvi pa smo takvi. Ali na nas se uvijek moze racunati, i u radosti i u najdubljem ocaju, kao sto vec sigurno znas. A volimo kad smo diktatori i kobajagi nam sve smeta i nista ne valja, zalim slucaj. :ozbiljan:
ne znam o horoskopu, ali ja sam u arheologiji naučio da je u prirodi osobina jarčeva u pustinji da sve rade na teži način, što je krst koji je u ljudskom svetu olakšava život, na onaj stoički način "čovek koji nije prošao kroz muke je za žaljenje".
Korisnikov avatar
By gossip
zivo me zanimaju desavanja u decembru kada me "lupe" i saturn i jupiter sa svojim aspektima
By alexandermagic
Posmatraj to hinduisticki: jedini kog Saturn smatra sebi ravnim jest Jupiter, Veneru voli, Merkura tolerira kao i Rahua i Ketua, a ostale mrzi.
Hocu rec i najgori aspekt njih dvoje nece bit fatalan, ali ce te stosta naucit. :setnja:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
U zivotnom Aleksandre.
U kineskom sam petao.
By alexandermagic
^
^
:hug:

E sad se jos mogu pravit lud posto znam tvoje birth podatke odranije i rec, pa da i to svakako kao Strijelac ste pola covjek-pola konj, Kentaur. Konj, pa konj.

No, kako god da okrenes, plemenita zivotinja.

Kao pijevcu, zecevi su ti neprijatelji, zmajevi pomazu kad se cini da se vise nema kud.
Korisnikov avatar
By Kiborg
U kineskom majmun, u ovom našem rak/riba.

E sad, brine me nadiranje retrogradnog Saturna ka sekstilu Merkura i Plutona. Nadam se da će gravitacija Andromede u kombinaciji sa tamnom materijom iz Dimenzije X malo da popravi stvari. Aldebaran mi je već dugo u 19. kući, red je da ga Konjska glava malo zamagli. Svaki dan me boli levi kuk zbog toga. A možda je doduše od čučnjeva. Vreme će pokazati.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ne volim konje. Jedina zivotinja koju ne gotivim

---

U podznaku sam zmaj. a zeca ne poznajem ni jednog
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmmm,zašto je tako teško odkačiti se od vodolija?
Nekako su mi lepljivi ko traka za mušice...nikako ne mogu da ostanem ravnodušan na njih.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dečko mi je vodolija, zajedno smo 9 godina :D

Ali to je i zato što u 9. kući i ja i on imamo solarni neksus, mada pojedini eminentni astrolozi tvrde da toliko trajemo zahvaljujući retrogradnoj tranziciji Halejeve komete preko sazvežđa Ofijukusa koje je 13 stepeni od mog ascendenta u smeru kazaljke na satu, a njemu je 13 stepeni od descendenta u smeru obrnutom od kazaljke na satu. Mada ja ipak mislim da je neksus u pitanju.
Korisnikov avatar
By gossip
novembar ce biti lep mesec za nas koji smo podznak vodolija ^.^
Korisnikov avatar
By gossip
@Hitsu: Pre neki dan sam upoznao zenu koja se zove Lada :astrolada: :lol:

Ont: jako je bila gadna ova opozicija sa marsom (zavrsih pod nozem)

trigon sa suncem je ok doveo do kluminacije nekih stvari
By Kragi
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2750011#p2750011]alexandermagic napisao:[/url]E (:razvuceno:), a da te nesto priupitam: biras li nacin na koji ces stic do cilja ili ti se vlastiti ciljevi nekad cine nedostiznim ili pak osciliras izmedju to dvoje ? :lukavi:

Sunce je cilj, Mjesec put.
1. Biram. Nisam tip osobe koja ce gaziti preko mrtvih da bi dosao do cilja.
2. Ciljevi su uvek realni ali "snovi" nisu. Ovo drugo mi obicno sluzi za mastanje u dokolici sa verovatnocom od 1% ostvarenja. Toga sam svestan.

Izvini, tek sam sad video ovo. Odgovor ti je najkraci moguc. (:
Korisnikov avatar
By Neutron
Procitao poslednje dve strane, nista ja tu ne kapiram. :lol:
Inace sam rak, verovatno sam pisao vec.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ako je neko voljan da me obavesti koji mi je najbolji/najmanje loš period za poslovne prilike tamo od juna bila bih zahvalna možda čak i novčano ako pogodite :grin:

izvolte
Slika
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!