Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ovako. Potaknut temom o "zavlacenju" Pasivni kolo vode, imam jednu pricu. Malo cu se pohvaliti, ali iza potrebe da svijetu kazem da sam presrecno zaljubljen - stoji realan strah i nedoumica. Malecki, ali tu je.

Naime - skoro sve price do sada pocinjale su uz...tako da kazem neravnopravnost. Ili sam ja vise pao na njega, ili on na mene. Ili sam ja njemu (ili njoj) sve "dao na tanjiru" i postao dosadan suvise brzo, ili je on otkrio svoje emocije suvise rano... Ili je pocelo sa nekom velikom netrpeljivoscu koja je prerasla u ludu strast, ili je neko od nas u datom momentu bio zauzet, pa je tu bilo varanja... itd.
Ono sto je zajednicko tim pricama je kraj. Uvijek se zavrsavalo isto. Neko je bio duboko povrijedjen i razocaran, prica je uvijek ostavljala otuzan ukus u ustima.
Nerijetko je bio problem i "geografska nepogodnost" - a ja nikad nisam bio za veze na daljinu..

I sad - desava se da smo od prvog momenta srecni kao kucici. Takmicimo se u izlivima njeznosti i paznje, pravimo jedno drugom sitne poklone i iznenadjenja, kao zaljubljeni klinci. Sto donekle i jesmo, iako obojica imamo zrele poslovne i licne price.
Sve djeluje savrseno. Nikad do sad nisam od prvog momenta nekome toliko vjerovao, nemam ni najmanji strah da ce da me prevari ili da cu prevariti ja njega. Na samu pomisao na njega obliva me toplina, koju osjecam sa njegove strane isto. Mala bajka koja je pala sa neba, i u kojoj se sve sjajno namjestilo. Razdaljina medju nama je Kotor-Budva, on je preeeeesladak (tako misle i moje prijateljice), divan je, kulturan, njezan... ma sve!

I onda ja uvece, kad inace dopustam svojim mislima da mi terorisu um, tijelo i dusu - pocnem da se plasim da ce to sve da nestane. Glupo mi je to tako da formulisem, ali ne mogu da nadjem bolji nacin - ali nekako mi djeluje nenormalno da sve bude bas tako. Iako svi kazu da je to totalna glupost, i da u idealnoj situaciji tako i treba da pocne (ja se slazem, of kors) - ali opet. Da li je to moj pesimizam, traume od losih ljudi kojima sam previse vjerovao, ili nesto trece - ko ce ga znati...

nemam konkretno pitanje - diskutujte.
Korisnikov avatar
By unic0rn
A sta ces, to je uvek realna bojazan. Dok god te to ne navede na paranoju ili ti postane opsesija sve je u redu. To je verovatno i odgovor racionalnog dela mozga na onaj u kome sad piche ljubavni hormoni.

A sve i da sutra nestane (nedajboze pupu), da mozes iz pocetka verovatno bi opet pokusao da to uspe. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepo.
Problematičnim vidim samo tvoj strah da će sve da nestane.
Hoće sigurno. Život je prolazan, sve nestaje, pa će i ta prvobitna zaljubljenost i strast.
E sad, pitanje je kako će se dalje odvijati priča u toj, da kažemo, drugoj fazi, kad prođe euforija.
Tada se ljudi ili rastaju, ili ostaju zajedno, postaju prijatelji, partneri, životni saputnici, dragi poznanici, povremeni ljubavnici...
Videćeš i sam na šta će sve to na kraju da izađe....
Korisnikov avatar
By colorado
Nemam sta da kazem na temu, jer nisam nikad bio u toj sitaciji... niti mogu ista na tu temu u svojoj glavi da isprojektujem.

No, moram da primetim da se sve vise tema zavrsava s mojim pravom zasticenim "diskutujte". :colorado:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by colorado

Nemam sta da kazem na temu, jer nisam nikad bio u toj sitaciji... niti mogu ista na tu temu u svojoj glavi da isprojektujem.

No, moram da primetim da se sve vise tema zavrsava s mojim pravom zasticenim "diskutujte". :colorado:
u svoju odbranu, mogu da kazem da se svaki (ali bas svaki!) put sjetim tebe kad to napisem :kiss:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
problem ti cine te misli u glavi o svim prethodnim iskustvima, nekih negativnih, nekih pozitivnih, ali kad se to skupi, ponovo je negativno, zato sto su se sve te veze zavrsile..
tesko je, ali ne razmisljaj previse o tome, samo ce te te misli zatrovati.. uzivaj maximalno, ovakvi momenti sa takvim osobama se ne dogadjaju svakodnevno..

ajmo, slutim vencanje :kolo:

;) uzivaj, samo opusteno, mozda je on tvoj poklopac.. a ti serpa.. ili je on serpa, a ti poklopac :nerd: ne zalazim u vase uloge :lol: bitno je da vam je lepo kad ste zajedno, a kad niste da se javi taj osecaj da ti nesto fali :)

good luck, drzim vam fige da ta zaljubljenost potraje sto duze, to je najsladji period veze :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad bolje razmislim, ova tema je u svojoj suštini već više puta prežvakana na Forumu, ali nam očigledno prija i odgovara da pričamo iznova o ljubavnim dilemama i problemima.:mackodlak:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mozete naravno iznijeti i svoja iskustva. Meni je u sustini trebalo da ovo stavim u slova, a kao sto sam rekao - odgovor u sustin znam i sam.
Teoretski - opustiti se i uzivati u momentu je prava stvar. Ali kad posle .... godina dodjes u situaciju da ponovo povjerujes da si mozda nasao covjeka svog zivota - onda nije svejedno nikako...
Korisnikov avatar
By Burak
@bananica
Znam kako ti je - istu priču doživljavah početkom tekuće godine, samo što tada ne osjećah potrebu da to dijelim sa dragim mi forumom.
Elem, ništa se ti ne sekiraj, samo se opustite uz sto više međusobne tolerancije i sve će biti ok! :lezkiss:
I naravno ako vam je lijepo i ako ste se "našli", manite se najgore pederske osobine i uzroka svih gay nesreća, a to je traženje "hljeba preko pogače" tj. manite se romea, čet dejt sajtova i misli tipa "super mi je s njim, ali što da ne pogledam možda nađem nekog boljeg".
Uživajte! Imate moj blagoslov! :sunce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Uzivaj dok traje ali racionalno rasudjivanje neka ti i dalje ostane dobar drug :)

''
Korisnikov avatar
By nsc
ne razmisljaj, UZIVAJ
Korisnikov avatar
By maka
sve prolazi,uzivaj dok traje. zaljubljenost ne traje vecno ali ljubav traje. zato zivi,voli,budi voljen,gradi odnos,neka bude kvalitetniji od svih prethodnih i neka se nikada ne srusi :kiss:

btw strahove (manje ili vece) svi imamo,samo ne treba praviti greske i gluposti iz straha. (to je ono sto ja znam iz iskustva) :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jedini nacin da se zadrzi veza je ne biti u vezi.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja i moj dečko smo posle više od 2,5 godina i dalje kao zaljubljeni klinci :giggle: Tepamo jedno drugom, patetišemo i pričamo gluposti... Neko bi nam se sigurno smejao kad bi nas čuo :lol:

Ali mene iskreno tako zabole... Ja sam i dalje naložen na njega kao i prvog dana kad sam ga video :bale: Moja strast i ljubav prema njemu je svake godine sve veća i dublja... i više od toga: postao je osoba na koju mogu da se oslonim bez straha da ću pasti... pravi prijatelj i mnogo više od toga :)

Moguće je sresti osobu sa kojom bi poželeo da provedeš ostatak svog života i da to bude obostrano. POnekad stvari zaista funkcionišu bez većih problema, evo ja i ovaj moj se nismo pošteno posvađali otkad smo zajedno. U ljubavi je sve moguće, tako da nemoj previše da misliš i uživaj ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
ti- UZIVAJ :D

ostali- sto sve mora da prodje? sto, sto , sto?? :drama:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jedino sto mi u vezi NIJE savrseno je to sto mi ne da da se karam sa lezbama vise.
:lood:

Ozbiljan sam.
Korisnikov avatar
By Burak
To je baš savršeno - jebeš vezu u kojoj nema zabrana. Meni moj brani da stavljam muškantni oraščić i šargarepu u jela sa rižom kada nam spremam. :neznam: :opacupa:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by burak-BL

To je baš savršeno - jebeš vezu u kojoj nema zabrana. Meni moj brani da stavljam muškantni oraščić i šargarepu u jela sa rižom kada nam spremam. :neznam: :opacupa:
Ako on bilo gdje brani da se stavi muskatni - onda nesto fakat s njim nije u redu!

Muskatni orascic, mmmm:love:
Korisnikov avatar
By m..
najnormalnije da se tu i tamo uspanicis. i meni se desavalo, al uglavom kroz snove (neke uzsno anksiozne nocne more u kojima me je devojka ostavljala ili se nesto desavalo, bivale razdvojene na silu itd). ne obracaj paznju na to, nego uzivaj dok traje.
Korisnikov avatar
By Torry
zaista lepa prica...u odnosu na kakvih sam se veza naslusala i nagledala...

ne umem nista pametno da kazem, a da nije vec sve receno

uzivajte obojica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!