Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
Da li prihvatate ljubavne savete koje vam upucuju prijatelji i u kojoj meri stupate u akciju po istima? Bas me zanima... :kokice:
Korisnikov avatar
By starsailor
ne. a i retko mi daju savete, jer ja uvek znam svoju situaciju, ponekad sam i previse racionalna, al sa druge strane kada volim, tu mi nema pomoci. mazohista always :)
Korisnikov avatar
By Blady
Naravno.. volim sa prijateljima da pricam o svemu... slusam savete, a radim kako mi odgovara, neki primenim, neki ne...
Korisnikov avatar
By Burak
jbg, kod mene vazi ona narodna: SVAKOG SASLUSAJ - SEBE POSLUSAJ.
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Black Lady
Naravno.. volim sa prijateljima da pricam o svemu... slusam savete, a radim kako mi odgovara, neki primenim, neki ne...
Slazem se sa ovim, ne mogu oni znati sta je najbolje za mene, ali cu ih uvek saslusati.
By Paranoid Androgynoid
ne prihvatam nicije savete koji se ticu mog i samo mog emotivnog zivota.
ok, moze mi skrenuti paznju prijatelj (samo jedan!) ako vidi da negde gresim, gde gresim, da neko drugi gresi i gde gresi.. ukoliko su meni oci 'zamagljene' sto se ume katkad desiti, sve ostalo je samo moja stvar i eventualno osobe sa kojom sam 'u ljubavi', jel.. kapiram da o tome pricamo ovde.

ti 'dobronamerni' saveti su mi glave dosli i muka mi je od prica, saveta, baba saveta i drvenih advokata, gluvih telefona i svih tih koji zele da budu 'od pomoci'. opece se covek jednom, dva puta pa se opameti. ja ne dam vise nikome da me savetuje niti da na bilo koji nacin resava moje probleme. prica sa dragim ljudima moze uvek, ispovedanje i jadanje, rame za plakanje i druga dva oka za razgovor, sve ostalo smatram licnim posedom nad kojim kontrolu imam samo ja i svaki pokusaj drugog da upravlja tim kormilarom vidim kao moguci potop. lakse mi je da odgovaram za sopstvene postupke u slucaju kraha, nego da druge eventualno krivim i dovodim se u situaciju da ih krivim.. a i sebe sto sam poverovala tim drugima.
sam svoj majstor.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Na jedno uvo udju, na drugo izadju. Kasnije se desi da kazem "bio si u pravu."
Korisnikov avatar
By m..
Jok. U slucajevima izuzetne panike obratim se najboljem prijatelju. Mada, bio je u pravu sto se ocene nekih zena s kojima sam bila tice, u potpunosti, cak i kad bi ih video jedan put.
Korisnikov avatar
By Modesty
rado saslušam mišljenje drugih,ne mislim da sve najbolje znam ali u biti,kada je ljubav u pitanju,uvijek poslušam svoje srce.
Korisnikov avatar
By starky
saslusam,ali uvek teram po svome :zid:
Korisnikov avatar
By IriS
ne tražim savete. ako ih nekim slučajem netražene dobijem, saslušam, klimnem glavom i zaboravim šta sam čula.

svoje probleme u vezi rešavam isključivo sa svojim partnerima. ako oni to ne umeju, više mi ne budu partneri. as simple as that.

u se i u svoje kljuse.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
volim cuti savjete - pobogu toliko sam tema na forumu postavio. Ali rijetko kada u potpunosti odradim ono sto mi je receno. Vise da bih cuo misljenja sa strane od nekog ko mozda moze objektivnije da sagleda neke stvari. Savjeti koje cujem mi eventualno otvore neke nove mogucnosti - ali uvijek na kraju sam odlucim sta je najbolje.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jednu osobu slusam i cesto poslusam, ostale slusam ali radim kako se osecam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Prijatelji mi retko daju savete, tu su da me saslusaju, daju svoje misljenje, pa mi cesto na taj nacin pomognu da sama dodjem do zakljucka.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Ivana
Prijatelji mi retko daju savete, tu su da me saslusaju, daju svoje misljenje, pa mi cesto na taj nacin pomognu da sama dodjem do zakljucka.
zivela psihoanaliza! :yay:
:lol: :hug:

super je to trip btw.. ne padas ni pod ciji uticaj, nema osecaja inferiornosti i nemoci.. cak naprotiv, sledis samo necije smernice pod uslovom da taj neko ume dobro da ih postavi bez nametanja sopstvenog misljenja i trazis sama svoj way out. i onda divan katarzicki osecaj, resenje problema + cinjenica da si sama dosla do istog.. ne moze biti cistije. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Kiborg
U suštini, ne spadam u one koji misle da su najpametniji u svetu i da sve najbolje znaju te ima nikada ne treba ničiji savet, kakvih je ova stranica očigledno puna.
Volim da čujem šta drugi ljudi misle, pa čak i oni koji me ne poznaju najbolje ili čak i nisu upućeni u celu problematku :)
To mi omogućava da dobijem svežu perspektivu ili da dođem eventualno do nekog rešenja koje mi iz ko zna kog razloga ne bi palo na pamet.
Savete ne posmatram kao naređenja, to jest, znam da je na meni da li ću da ih poslušam ili ne, zato su u suštini dobrodošli, a na meni je da li ću da ih sprovedem u delo ili ne.
By J...
Savete ne slusam, narocito ljubavne. Volim da saslusam svacije misljenje ali nista vise od toga.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paranoid Androgynoid
Originally posted by Ivana
zivela psihoanaliza! :yay:
:lol: :hug:

super je to trip btw.. ne padas ni pod ciji uticaj, nema osecaja inferiornosti i nemoci.. cak naprotiv, sledis samo necije smernice pod uslovom da taj neko ume dobro da ih postavi bez nametanja sopstvenog misljenja i trazis sama svoj way out. i onda divan katarzicki osecaj, resenje problema + cinjenica da si sama dosla do istog.. ne moze biti cistije. :cigareta:
:yes: upravo tako :kiss:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne bas, ali saslusam...ipak je to samo njena i moja stvar...:svetac:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
Ne bas, ali saslusam...ipak je to samo njena i moja stvar... :svetac:

(joj sto volEm da se citiram hahahah) i da,retko kadE trazim savet od prijatelja- skoro pa nikad...a "pozalim"se tek na izdisaju veze... :cyborg:
Korisnikov avatar
By Dina
Kad su prijatelji u pitanju saslusam, nekad prihvatim, nekad ne. Ali za prijatelje pa cak i bliske poznanike smatram da su dobronamerni i bez znaka navoda, i onda kada nemaju pravi savet. Ako se jednom pokaze da nisu kod mene nema prastanja. To ne znaci da prekidam kontakt, nekad zbog sticaja zivotnih okolnosti to ne mogu, ali zatvorim svoje srce za njih i prebacim u kategoriju "samo poznanici". I te "savete" pamtim i analiziram zbog cega su dati, jer ako je neko nedobronameran jednom onda to moze da bude i sledeci put, mozda tad nije uspeo ali ce traziti novu situaciju da nesto naudi. I mozda to nikad ne moze ali ja sam ipak oprezna, ne volim da ljudi budu i u iluziji da mogu da mi se umesaju u zivot ;)
Korisnikov avatar
By .L O S T
ako procenim da je savet pa,etan onda delam po njemu:klap:
By Garbo
Originally posted by burak-BL
jbg, kod mene vazi ona narodna: SVAKOG SASLUSAJ - SEBE POSLUSAJ.
U principu retko, vrlo retko trazim savete.

Odluke uvek donosim sama.
By Tresh-grl
Ma boli me kurac sta drugi pricaju,uvek sama odlucim,
Korisnikov avatar
By switchon1234
Od došadašnjih odgovora sam se najviše našla u odgovoru Paranoid A.

Niko ne može da me savetuje, jer niko neće ni da čini u moje ime i da nosi posledice. U suštini niko i ne pokušava da mi daje savete.

Jednostavno, mislim da je samo iluzija da saveti pomažu, jer i sama sam svesna šta sve mogu da odaberem od potencijalnih opcija koji se nude. A izbor se uvek donosi sam, i to je ono što je najteže. Smatram da mnogi koji primaju savete, već i sami znaju koju će opciju da izaberu, ali im je potrebna to neko spoljne "da, učini tako".
Ako bih prihvatila nečiji savet i shvatila posle da sam pogrešila, samo bih bila duplo besna na sebe. Ovako, kada i pogrešim, znam da je to posledica mojih odluka, iz kojih ću učiti.

Takođe, ne volim nikome da dajem savete, naročito kada se radi o emocijama. Moje iskustvo potvrđuje da ljudi ionako ne donose važne odluke kada dobijaju pravi savet, već kada se "desi" pravi momenat.
By ...Sitnicava...
Saslusam, ali ne poslusam iako ne mislim da je kvalitetna osobina raditi uvek po svom...
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Black Lady
Lepo receno.

Meni je se uvek svidjala poslovica: Put do pakla je poplocan najboljim namerama.
Korisnikov avatar
By KiWi

zavisi od slučaja do slučaja ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!