Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Bratz
Mislim da na neki cudan nacin mogu da te razumem, jer su mi se desavale platonske ljubavi koje sam dozivljavala veoma intenzivno i jace od obicnog seksa u slicajevima kada ljubav ne postoji ( bar ne takvog tipa ). Ali, ne razumem jednu stvar...zapravo, zena sa kojom mozda zelis da provedes ostatak zivota,...hm to svakako nemoze biti vise platonsko...nesto osecas svakako i sex je u ovom slucaju sporedan. Mozda zbog svih tih sexualnih iskustava bez emocija sada si podelio te dve stvari. Sa jedne strane sex a sa druge savrsena zena i ljubav ( ako je to ljubav a ne samo neko savrsen da provedes zivot sa njim ?)Da li ces ikada moci da budes kompletan ako se namerno odrices jednog dela sebe....? da li je to ljubav?
Ako volis tu osobu, onda bih trebao da imas potrebu da budes veran i to je ok, bezobzira dal si bi ili strejt ili sta god ( tako bar ja mislim )....zelja za sexom ce doci vremenom sigurno, ako si zaljubljen, nema potrebe to da delis. Mislim da treba da razmislis zasto to sve radis? ljubav ili doslo vreme da sredim zivot? :) daj sebi sansu...pa probaj, sto da ne:)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by biornot
Koliko god ja neizmerno voleo i seks sa ženama, moja ljubav i ono što me provlači toj za mene vrlo posebnoj osobi je veoma Platonska. Ja to uopšte ne smatram za nešto loše, naprotiv, ali imam možda pogrešan utisak da bi u slučaju da joj otvorim srce na taj način bio pogrešno shvaćen. Mislim na stereotip o tome da je ženi važnije kako je muškarac doživljava kao ženu-biće suprotnog pola, nego kako je muškarac doživljava kao ličnost.
ja nisam upoznata s dotičnim stereotipom, al' u svoje ime mogu reći da ne odvajam to što me neko doživljava kao ličnost od toga što me doživljava kao seksualno biće (svog, suprotnog ili kojeg god pola). i da, naravno da ne bih počinjala zajednički život sa osobom koja bi mi u startu obznanila da ne namerava u životu da se seksa sa mnom. osim ako ne bih i ja imala identičan trip prema toj osobi, što sumnjam da bi moglo da mi se desi.
Korisnikov avatar
By Zoe
Znaci, ti volis tu zenu i ona voli tebe? I jos niste imali sex? Koliko se zabavljate, uopste?

Cak i da ne odgovoris na ova pitanja, ja mislim da ne treba da ides protiv tog sexualnog u tebi.......Nije kasno, nema veze sto si u tridesetim, treba da istrazis to, pa onda doneses odluku za "ceo zivot". Mozda ces upoznati muskarca sa kojim ces razviti emocije, jer si ih do sada gledao kao sexualne objekte, i trazio si iskljucivo sex; mozda bi mogao da u muskarcu probas da nadjes svog partnera za kroz zivot.

Druga varijanta: da popricas sa voljenom zenom, da joj kazes da je volis, ali i da imas potrebu za istim polom, pa ce mozda da pristane da te "deli"?! Nije nemoguce, ima zena i do podosta kojima to ne bi smetalo.

Ne treba nigde da zuris. Polako, istrazi svoje emocije prema muskarcima. To sto volis iskreno i duboko neku zenu, ne mora da znaci da je tzv."Romanticna" ili "Erotska" ljubav u pitanju-mozda je volis bratskom/sestrinskom ljubavlju ili prijateljskom.........Istrazi svoje emocije, daj sebi vremena.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Delete
Nista bez dobrog sexa. :alexis:

banalno, ali......
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ahaaaa... ovde se radi o kurva/svetica sindromu... e na to već fakat nemam strpljenja da odgovaram.
btw, mnogi ljudi sa invaliditetom imaju seks. čisto da se zna.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, bre, izgleda da se ovde radi o tome da je on u stvari, opterecen predrasudama i malogradjanstinom, odlucio da TREBA sa zenom ziveti i dom stvarati, sto citavo njegovo bice i telo uopste ne zeli..........autohomofobican i sta sve ne........

Decko, imas 30 godina, proviri malo u sebe, tamo stoje odgovori.

Kada imas sex sa muskarcima, govoris kako je to samo sexa radi, kako to radis godinama itd.........a sa zenom drzis predavanje kako je to skoro pa nemoralno-imati sex i jos voleti je.........

Opet mislim da si iz nekog razloga (majka, baba........) opterecen time da treba da se zenis, da pravis decu, a u stvari si peder, i ne mozes to da priznas ni sebi ni njima. Nazovimo stvari pravim imenom.........(ovde reci peder nema losu konotaciju, da znas)

Tacno, Lepa Krepo sindrom kurva/svetica :up:
Korisnikov avatar
By Zoe
OBRISAO JE CEO SVOJ POST!!!!!

:pucaodsmeha:

:pucaodsmeha:

Hahahahahahahahahahaha

Obrisao je OBA, koja su bila po kilometar dugacka........

Jao, c,c,c...........:down:
Korisnikov avatar
By gneeebo
jest krepo, kurva/svetica sindrom, puur ekseleeens sto neko rece.

@biornot
kad seks toliko dugo upraznjavas iskljucivo u odnosima kojine teze pa i iskljucuju bliskost, postane ti nespojiva ideja bliskosti i ideja seksa. kazes da bi morao da budes u stanju da svoju partnerku posmatras kao "seksualni objekat" da bi mogao da imas seksualni odnos sa njom. to nije nuzan preduslov seksa, seks se itekako desava i izmedju dve licnosti, ne samo izmedju dve osobe koje se medjusobno objektifikuju. isto tako normalno je i da potreba za bliskoscu sa drugom osobom podrazumeva i potrebu za bliskoscu u celini, a ukoliko se neko identifikuje sa sopstvenim telom to podrazumeva i telesnu bliskost. ukoliko ona ima takvu potrebu a ti ne mozes da je zadovoljis jer je delis na 'dusu' i 'telo', tesko da bi se ona mogla u celini osecati voljenom i bliskom sa tobom. ili ces kroz taj odnos uspostaviti jedinstvo izmedju 'seksa' i 'emocija', ili se mozes nadati bliskoscu iskljucivo sa osobom koja na isti nacin dozivljava granice izmedju 'duse' i 'tela', 'ljubavi' i 'pozude'.
Korisnikov avatar
By gneeebo
ju...dok ja pisah sitno pismo, biornot pokupi svoje prnje i otprnja...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, goni ga, vidis da nije uopste spreman da udje u bilo kakvu raspravu. Bolje da je napisao taj svoj roman a ne post na Forumu i jos trazio pomoc........
Nabio je tri`es godina u dupe (i ne samo njih :giggle: ) i ne ume da diskutuje i cuje neko misljenje........Jos mi pozurili da mu pomognemo........

:lol:

O, Boze...........:nope:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by gneeebo
'el to kao ironična opaska?
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Lepa Krepa
nije, ozbiljno, od prvog posta je bilo jasno o cemu se radi. :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Lepa Krepa
nije, ozbiljno, od prvog posta je bilo jasno o cemu se radi. :)
meni vala jok. tek mi je drugi otvorio oči.

@guy friendly
dečko se kreše s tipovima, a oće da ženi svoju srodnu dušu ženskog pola, al' da žive bez greha. jer je on uzvišen i posmatra je kao ličnost, a ne kao seksualni objekat. što bi jednoj... ne znam kako ono reče... nefrustriranoj, valjda... ali svakako jednako uzvišenoj ženi trebalo da imponuje, jerbo su žene inače unižene time što muškarci hoće da se jebu s njima. tako nekako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!