- 12 Maj 2008, 10:22
Ja sam sretala u praksi vise narcisa koji su istovremeno velike sponzoruse. (proracunate su upravo jer nemaju emocije (sem mrznje, besa i ljubomore ako vide da je neko bolji od njih), niti osecaj empatije prema drugima, do empatiju prema vlastitom dupetu) To su osobe okrenute sebi u bolesnom smislu. Lepo je voleti sebe, ali ovo nema veze s tim. Mislite li da su to duboko nesrecni ljudi ustvari?
Kako vi shvatate narcise? Blagoslov ili prokletstvo?
edit: mada ima slucajeva i neverovatne ljubomore nastale iz bolesne sujete narcisa. niti kosku glodje, nit je drugom daje. tako da ne mora nesto posebno da voli tu osobu, ali ako vidi da joj izmice, odmah dobija "na tezini" u ocima samodopadnog stvora.Narcisi i narcise, iliti kompleksi vise vrednosti. Ovaj citat me podseti da malo s vama prozborim koju rec o tipu ljudi koji me najvise uzasava od svih koje sam sretala i po gej i po str8 svetu, da se tako plitko izrazim.
Ja sam sretala u praksi vise narcisa koji su istovremeno velike sponzoruse. (proracunate su upravo jer nemaju emocije (sem mrznje, besa i ljubomore ako vide da je neko bolji od njih), niti osecaj empatije prema drugima, do empatiju prema vlastitom dupetu) To su osobe okrenute sebi u bolesnom smislu. Lepo je voleti sebe, ali ovo nema veze s tim. Mislite li da su to duboko nesrecni ljudi ustvari?
Kako vi shvatate narcise? Blagoslov ili prokletstvo?