Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

kako ste upoznali svoju voljenu osobu ???

u klubu
3
5%
u kaficu
2
4%
preko prijatelja/prijateljice
13
23%
preko interneta
29
51%
neki drugi nacin,navedite koji
10
18%
Korisnikov avatar
By Zibro
pomalo sam tupav uopste ne provaljujem da li je neko gay ili ne , interesuje me na koji nacin se ljudi upoznaju i prepoznaju , koliko net ima ulogu u svemu tome ...

ja sam svog decka prvi put u zivotu video na bazenu i noge su mi se odsekle , totalno sam odlepio na njega , naravno nisam ni pretpostavljao da je gay a i sam sam u tom periodu bio u fazi preispitivanja.. samo sam ga snimao iz daleka ,
uglavnok smo u istim terminima dolazili na trening i tako smo nekoliko puta slucajno sreli , jednog dana pocela je neka spontana konverzacija u vezi samog plivanja treninga i sl... i tako smo se dogovorill da treniramo zajedno ...
proslo je skoro tri meseca tog druzenja da bi on konacno skupio hrabrosti i posle dugotrajne uvertire da mora nesto da mi kaze , da ce razumeti ako posle toga ne budem zeleo vise nikad da ga vidim i da me moli da to ne zlouportebim ... bla bla bla ... prelomio preko jezika da mu se dopadam ..
kad se tad nisam onesvestio od srece i iznenadjenja nikad necu
od tada sam happy in love

A VI ???:friends:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bg frajer 111
pomalo sam tupav uopste ne provaljujem da li je neko gay ili ne , interesuje me na koji nacin se ljudi upoznaju i prepoznaju , koliko net ima ulogu u svemu tome ...

ja sam svog decka prvi put u zivotu video na bazenu i noge su mi se odsekle , totalno sam odlepio na njega , naravno nisam ni pretpostavljao da je gay a i sam sam u tom periodu bio u fazi preispitivanja.. samo sam ga snimao iz daleka ,
uglavnok smo u istim terminima dolazili na trening i tako smo nekoliko puta slucajno sreli , jednog dana pocela je neka spontana konverzacija u vezi samog plivanja treninga i sl... i tako smo se dogovorill da treniramo zajedno ...
proslo je skoro tri meseca tog druzenja da bi on konacno skupio hrabrosti i posle dugotrajne uvertire da mora nesto da mi kaze , da ce razumeti ako posle toga ne budem zeleo vise nikad da ga vidim i da me moli da to ne zlouportebim ... bla bla bla ... prelomio preko jezika da mu se dopadam ..
kad se tad nisam onesvestio od srece i iznenadjenja nikad necu
od tada sam happy in love

A VI ??? :friends:
Baš mi je zanimljiva tvoja pri?ica,a imaš ti sre?e ko niko kad je tako bilo,pa dobro i ti si njega privukao,nije da nije,ne bi on tako odreagovao.
Anyway ja još ne naidjoh na takve,a desilo mi se možda sli?no ali nisu odgovarali,bili str8 sigurno.E,sad treba biti te sre?e,pa naleteti na gay mister savršenog u mojim o?ima.Mislim da si dao adekvatno poredjenje sa odsecanjem noga.Kada se i ja tako prese?em i po?nem da trokiram zna?u da je to on.Ima tu i leptira u stomaku,?esto mi ih neko razleti.Ali ja ovako hladna duša teško se pokrenem da se zaljubim.Ali kada se zaljubim to je strašno snažno... :love:
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By djo
u školskoj klupi :blush: u gimnaziji. dve godine išli u kinoteku... a onda se poljubili. ostatak je jedna fantasti?na hronologija svega i sva?ega do dana današnjeg:B
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by bojandjo
u školskoj klupi :blush: u gimnaziji. dve godine išli u kinoteku... a onda se poljubili. ostatak je jedna fantasti?na hronologija svega i sva?ega do dana današnjeg:B

Istina...I dalje se vole :volinevoli:

Nego....da li je ova tema samo za akutelne ljubavi ili...? :protest:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Ja sam malo staromodan po tom pitanju, tako da sam ovog mog upoznao preko neta.

ps. frajeru lepa ti je prichica

:grin:
By APACH
u parku u centru grada. Obozavam taj park.

:kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Na chatu ... od tada ne silazim sa oblaka
Korisnikov avatar
By Val

A VI ??? :friends:
Sadasnju devojku sam upoznala na netu. A pre sam se smejala ljudima, koji su mi pricali, da su upoznali nekoga na netu i zaljubili se. :D
Neko od chatera me "poslao" na #srbija, da igram kviz. I ja iz ciste radoznalosti udjem na taj kanal. Zezala se sa ostalima, odgovarala na pitanja, ponekad nesto lupnula, zasmejavala ostale i jednom prilikom mi se pojavi ONA na pvt. Ona naravno kao i vecina kvizasa str8, pricala mi o svojoj porodici, bebi, zivotu itd. Znala je da sam lez i sve je bilo OK, mada ona u zivotu nije pomisljala na zene. Ta cinjenica je nije sprecila u da de i dalje "druzi" sa mnom.
Meni se svideo njen smisao za humor, inteligencija, to sto smo satima mogle da pricamo, a da mi ne dosadi. Nakon nekoliko dana razmenimo slike. Kad sam gledala njene slike (s bebom), kroz misli mi samo proslo "Steta sto ova devojka nije lez. Boze, kako dobro izgleda. Joooojjjj, taj osmeh...itd"
Ta slika je samo dopunila onu moju sliku o perfektnoj "drugaricu" sa kviza, ali sam svaku pomisao tipa "sta bi bilo, kad bi ona bila..." izbacivala iz glave.
Par dana nisam dolazila na kviz, jer sam bila na putu. Kada sam se ponovo pojavila, vidim nju i kliknem je na pvt. Opet smo pricale skroz neobavezno, sve do trenutka, dok mi ona nije napisala sledece:

<tatjanam> ne mogu da ne mislim o tebi
<tatjanam> zelim da ti kazem da mi nedostajes svaki tren, svakog dana
<tatjanam> sta sam ja za tebe Val?

Ne mogu da vam opisem, sta sam u tim trenutcima osecala!
:tornado:
Bio je to pocetak jedne divne veze... Nakon kratkog vremena smo se videle i obe znale: "To je to!"...
Slika
Korisnikov avatar
By olgic
Sad mi je sve to sto se desavalo smesno ali tad to nikako nije bilo. upoznala sam je preko njne tadasnje devojke i odlepila :lood: Naravno on aje bila u vezi kao i ja i nase vidjanje se svodilo na minimum. Polako je pocela da puca moja veza,bas kao i njena,ali se nisam previse nadala. Ja sam ostala solo i pokusavala da joj se priblizim ali ne napadno naravno.ona je i dalje bila u vezi i trudila se da pokaze da je sve ok,mada sam znala da nije tako. Sve se resilo jednog jutra (negde oko 5h) kada je dosla na kafu i obecanu masazu :) od tada se ne razdvajamo :lood: :love:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sasvim, sasvim slu?ajno... trebao mu je vodi? po gradu, a ja nisam imao šta pametnije da radim tog dana. :love:
Korisnikov avatar
By Zibro
wau pa ovo funkcionise ! nisam posecivao net nekoliko dana , bas sam se prijatno iznenadio .... hvala svima koji su odgovorili , naravno tema stoji i dalje za sve aktuelne ili bivse kombinacije ....
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
- Preko chata nazalost....
- Nisi tupav.... Isto se desavalo i meni na pocetku mog gay zivota. Nisam imao gay drugove a za zurke nisam ni znao da postoje. Net ima veliku ulogu jer preko njega mozes najlakse da nadjes prijatelje, mada treba da budes oprezan jer mnogo kretena dolazi tamo. Upoznavajuci sve vishe i vishe gay osoba polako ces moci da ih primecujes u gradu. Nacin na koji hodaju, ponasanje, oblacenje, njihov govor, pogled..... videces da ce ti to doci samo od sebe. Gay osobu sada mogu da izvalim na kilometar a do pre 2 godine sam bio u istoj situaciji kao sto si ti sada!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Postavila sam oglas u sredu, ona se javila u petak, zatvorila sam oglas u ponedeljak :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Postavila sam oglas u sredu, ona se javila u petak, zatvorila sam oglas u ponedeljak :)
A sta si cekala ta 3 dana? :D
Korisnikov avatar
By ivorr
ja sam svog decka upoznao na poslu....
nakon 3 mjeseca zajednickog rada i izazaka napokon sam skupio hrabrosti (tj. cekao sam da prekine sa curom) i poslao mu sms i rekao mu sto mislim o njemu i da ga želim.... i napokon mi je pao u zagrljaj prije tri godine na moj roðendan i evo nas jos uvijek ludo zaljubljenih i sretnih skupa......:mazi:
Korisnikov avatar
By spark
poslednju ljubav, koja polako izgara ali nikako da sagori do kraja, na takmicenju u oralnom seksu koje je organizovao jedan popularni forumas, trenutnu nemam, a mozda buducu, u kan kanu...
Korisnikov avatar
By Abyss
Ja sam svoju ženu upoznao ispred jednog kafi?a. Moje drugarice, sa kojima je ona bila u društvu su prolazile, stale da se pozdrave sa mnom, upoznale me sa njom. Svidela mi se odmah. Ja sam joj prišao i rekao:

<Abyss> "?ao, ja sam Vada."

Poljubio sam je u obraz. Zatim rekao:

<Abyss> "Tri puta se ljubimo!!! Za sre?u."

A zatim:

<Abyss>"Uh, pa ja ne znam da brojim...."

I tu je sve po?elo...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
U kafani. Napili smo se kao svinje.
By Gost
Upoznale smo se na žurci u stanu zajedni?kog
poznanika, krenule da pri?amo i takoooo... :sweet:
(Sramota me da kažem kako je PH otkrila da
sam i ja na forumu :blush: KGBova škola je to :lol: )
Korisnikov avatar
By ::fy::
De?ka sam upoznao pre otprilike 2,5 meseca na chat-u (gay-serbia) i od tada smo sre?no in love :love:
Ina?e, tada sam prvi put došao na jedan srpski gay sajt i iz dosade odlu?io da kliknem na "chat". ?ak nikoga nisam ni kliknuo, ve? me je interesovalo ko ?e zapo?eti razgovor samnom. I tako posle raznih pa?enika koji su tražili samo "pušenje" i/ili sex, kliknuo me je ON. Posle nedelju dana dopisivanja SMS-om rešili smo da se upoznamo "uživo" i od tada pa nadalje naša veza svakim danom postaje sve bolje i potpunija :kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Uglavno je slucaj uvek bio zaduzen za desavanja u mom zivotu.
Retko sam vijala dogadjaje u zivotu, uglavnom su oni stizali mene.
Sudbina je tako htela da sam vrlo mali broj partnerki upoznala preko specijalizovanih servisa za sparivanje usamljenih dusa.
Uglavnom sam se zaljubljivalja po zurkama, na gay i lezbo zabavama i tako to...

:setnja:
Korisnikov avatar
By Delete
Preko neta! Znaci, ipak je moguce naci srodnu dusu i na taj nacin!:P
Korisnikov avatar
By IriS
uh, to je vrlo komplikovano i imalo je više faza... bitno je samo da je urodilo plodom :love:
Korisnikov avatar
By Draco
Ovako je to bilo.. :) Ja sam polako ali sigurno tonula u depresiju izazvanu saznanjem da mi se niko ni malo ne dopada i da me ne privlaci. Naravno, depresiju sam lecila u kaficu, za sankom, za koji je ona dosla da plati svoj ceh :) i ja sam krenula da je malerisem kako sme uopste da pije alkohol kad je maloletna.. :) Enivej, posle nekog koskanja i prozivanja, razmenimo mi brojeve.. Sutradan se ona smuva <o preokreta :) > sa drugom devojkom, ja se tu malce umesam jer nije bilo u redu :) .. Prekosutra raskinu :eevil: a nakosutra pozove ona celu ekipu <pa i mene> da izadjemo na cirku.. :) I taaaako. :) Sedele smo u parku, nesto smo se izdvojile od ostalih i, dok je ona meni pricala da sam kreten, ja sam je poljubila.. :love: Ne znam da li je promenila misljenje o meni od tada, ali ja svakako ne prestajem da je ljubim pa joj i ne dajem priliku da mi to kaze..

Vojim te bebo!
By just!N
Pa...za sad jos nije zvanicno...ali preko neta...necu da baksuziram! :nesiguran: Jos cekam.... a zaljubim se lako...na prvi pogled...osmeh.... :love: :kissing: :namig2:
Korisnikov avatar
By someone
i ja takodje preko interneta,a isti taj internet nas je upropastio...
Korisnikov avatar
By zboO
na Kalenicj pijaci...dala mi je krompiricj vishe....kaze: evo da predje Kg ;) i od tog dana redovno jedem pomfrit (sa majonezom)!!!

Ko mi ne veruje neka ga pregazi tramvaj...

...zzzzz....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!