Svi mi imamo svoje vrline i mane,bez toga prosto ne bi funkcionisali...Bar ja tako mislim!Niko nije savrsen!
Kad prihvatim osobu,obicno to bude sa svim vrlinama i manama (jer imam ih i ja,boze moj )ali samo ako je to u granicama normale...Da,sad je jako diskutabilno(u danasnje vreme)sta je to normalno,ali.....
Ne smetaju mi neke banalne stvari,neke gluposti koje nisu vredne pomena (po meni),tipa: pusac/nepusac/slusa narodnjake ili zabavnjake/voli da popije a ja ne i sl...Nista mi od toga ne smeta niti pravi problem,naravno ukoliko normalno funkcionisemo "MI",e sad naopako kada bi preterivala i forsirala neke stvari(jel to voli) i kad bi me gusila time,konstantno...Verovatno bi mi smetalo,ali mislim opet da bi se za sve to nasao kompromis,ukoliko je OSOBAMA stalo do opstanka te veze(emotivne,prijateljske ili koje god...)...
Ali....Uvek postoji ono ali...
Postoje stvari koje mi UZASNO smetaju,ali to ne bih nazvala manama vec je to po meni stvar licne kulture,a to su recimo : ...
-Primitivizam
-Nehigijena
-Pametovanje i drzanje slova,tipa : Ja,ja i samo Jaaaaa
-Iskompleksiranost
-Promiskuitetnost
-Kad neko pokusava da unisti sebe (a uz to i osobu pored sebe)a ja nemocna bilo sta da promenim a ne mogu to da podnesem
-Negativni ljudi i pesimisti
-Zloba-Pakost.....i td...(ne pada mi nista vise na pamet

)ali ako se setim,napisacu
To su stvari od kojih ja dobijam NERVNI SLOMMM
A sve ostalo se da iskorigovati,stvar licne kontrole,SVESNOSTI SEBE i toga koliko ti je stalo do neke veze !
To je moje misljenje !
(P.S.ne znam zasto sam se ovoliko raspisala,ali eto...doslo mi

)