- 02 Maj 2007, 03:24
Gospodo potrebno mi je da s nekim poprica o vrlo bitnim stvarima i voleo bih da cujem vase misljenje. Imam 30 godina :-( i jos uvek nisam opusten kada je muska ljubav u pitanju. Razloga ima mnogo ali i za iste mi je potreban savet, npr. : visok sam 177 cm a tezina mi je 85 kg i to jako depresivno deluje na mene a razlog toj kilazi je depresija, nervoza i ..... zajedno pod ruku sa ovim problemom covek izgleda starije zbog toga i to mi je jos jedan problem. Dakle: Ljudi kako da smrsam i da mi se kilaza ne povrati - da izgledam pristojno, seksi, kako da izgledam mladoliko da bi se nekom dopao a da jos muka bude veca imam i po koju sedu sto se primeti. Bukvalno sam na ivici depresije. Treba mi vasa pomoc, savet. Znam da sve ovo deluje jadno i .... ali stidim se sto ovako izgledam, zelim da se promenim, da se nekom zasvidjam (mada ima i takvih :-) ali nije obostrano :-( ). Kazu da gay momci imaju smisla za izgled pa zato u p o m o c. P.S. Jako mi se svidjaju str8 look momci i za njima odkidam ali kako da ta ljubav bude obostrana. Unapred hvala