Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Dakle neverovatno, zapanjujuce i nadasve zabavno. Ona mene vara. Ona koja mi je srala mesecima zbog mog insistiranja na otvorenoj vezi i onda kad sam se ja slozila da to ne bude bas tako... puf prevari me ... i tako i ja sad razmisljam sta da radim ... mogu naravno samo da je suocim sa cinjenicnim stanje ali t omi je tako dosadno, pa sam nesto mislila da je "uhvatim na delu" tj. na dejtu sa tom drugom, i onda je recimo zalijem casom omiljenog piva, sve to snimim kao performans i onda pustim na net :D

misljenja?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam ja slu?ajno pogrešio da ti je sajt jz bitch... :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahahahahah

pa riba je stvarno lik :) ))

shto spektakularnije, ochekujemo snimak :bundeva:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by tramp
Dakle neverovatno, zapanjujuce i nadasve zabavno. Ona mene vara. Ona koja mi je srala mesecima zbog mog insistiranja na otvorenoj vezi i onda kad sam se ja slozila da to ne bude bas tako... puf prevari me ... i tako i ja sad razmisljam sta da radim ... mogu naravno samo da je suocim sa cinjenicnim stanje ali t omi je tako dosadno, pa sam nesto mislila da je "uhvatim na delu" tj. na dejtu sa tom drugom, i onda je recimo zalijem casom omiljenog piva, sve to snimim kao performans i onda pustim na net :D

misljenja?
I looooooooooooove your way of thinking :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By tramp
... nije meni problem biti u otvorenoj vezi, problem je sto ona nece da bude u otvorenoj vezi, sto mene zove po milion puta ako ne daj boze izadjem bez nje, sto drami kako sam ja neuvezana ... a onda sa druge strane ima neku

inace ne mogu to sa paljenjem nisam za nasilje ali zato sam za razne budalastine uvek ... evo bas me prijateljica dodatno inspirisala ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pokusaj da napravis ljubomornu scenu pred sto vise ljudi... Iiiii recimo da kazes nesto tipa kako si mogla to da mi uradis, tvrdila si da me volis, da cemo se jednog dana uzeti (blablabla) cisto da nateras tu 2. da se zapita :evil:
Korisnikov avatar
By tramp
naravno .. mogu da objavim njene ljubavne mailove ili da ih fwdiram toj drugoj :smeh:

nego mislim da cemo raditi neki nastup za njen tim pa sad mi koleginica predlozi da pustimo taj video kao deo izvodbe :eevil:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
naravno .. mogu da objavim njene ljubavne mailove ili da ih fwdiram toj drugoj :smeh:

nego mislim da cemo raditi neki nastup za njen tim pa sad mi koleginica predlozi da pustimo taj video kao deo izvodbe :eevil:
:elektro: go for it!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja navijam za snimak.
Predlažem da je ufuruaš da stalno nosi bijelo pa je onda zaliješ sa crvenim vinom :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uuuuuuuuuuuu the suspens is killing me :uplasen:
:prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst:
Korisnikov avatar
By tramp
nije ovo brz projekat, kao i svaki performans mora da se sprema, imam ideju sad idu kostimi, lokacija, akteri ... razvuci mrezu dok plen ne upadne... a u medjuvremenu idila, never anyone had a better girlfriend than me ... pa slucajno naletanje ... strast pivo ... drama.. a sve uz ukljucenu kameru, jer jebes dramu ako nije zabelezena u video zapisu ... :alexis:

inace naravno ekskluzivno pravo na vidjenje zapisa ce ici GS

***to be continued***

PS: zbog ovoga ne preporucujem varanje :skorpija:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:klap: :klap: :klap: :klap:
Ubaci i koju suzu, pa te mozda i nominuju za oskara :giggle:
Korisnikov avatar
By tramp
ovako nekako :sigh: :( :rida:

PS jebote s kim ja provedoh vise od pola godine :zid:
Korisnikov avatar
By m..
Uh uh. To je jedan od primera zasto je prakticno davati onoliko slobode koliko ti treba.... Ma ne znam... Cekam epilog. :jerry:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
O well, mora da je bilo lepo dok je trajalo...
And all that ends glamoruous ends well ili tako nekako :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
ajde bar mi je pomogla da lakse prezvacem prethodnu dramu koja se stvarno bolno zavrsila ... hm... ko li je sledeca :misli:

odoh sad malo da se bacim na posao a da se skinem sa ljubavnickih problema, dosta je bilo :nazalost:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, bre stara. :friends:
Korisnikov avatar
By Paki
Može to sa polivanjem pivom, ali ne bih koristio omiljeno pivo u tu svrhu, nego neko najgore, da joj se smu?i baš i polivanje i ukus piva i sve živo u tom trenutku ! :lukavi: :vudu:
Korisnikov avatar
By tramp
evo sad se opet javlja kako joj strasno nedostajem i kako samo na mene misli i kako vece ljubavi na ovom svetu nema :doh: i sto je najcrnje to sve zvuci tako uverljivo da sam ja sigurna da ona sama sebi veruje dok to izgovara :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Paki
Hmm... pa možda je bila sa tom devojkom jednom ili dva puta i onda naknadno shvatila da je ova ipak manje vredna od tebe (ajde da uzmemo u obzir i mogu?nost da je po?ela da radi griža savesti) ... :roll:
Korisnikov avatar
By tramp
@Paki - palo bi meni to na pamet, a da ne kazem da sam inace vrlo tolerantna kad su izleti u pitanju ali ovo nije prvi put a prosli put sam joj rekla i navodno smo se dogovorile da ako se nesto desi to se onda kaze a ne gomilaju se lazi oko toga... sad sam nesto gledala svoj mail i vidim da je jedan od tih dejtova bio na dan kad mi je slala mail kako joj je telefon crko i sta ti ja znam izgubila punjac i zvaceme cim se snadje i naravno zvala je u sred noci jer kao stavila na punjac ali nesto pogresno pa tek ukapirala nakon par sati pa bila u kupatilu pa prala kucice ... pre toga se ne secam sta je bilo, opet nesto sa telefonom (jebote reko bi covek da mobilna telefonija u NYC ima vise problema nego bilo gde na planeti) ... a da pre neki dan je opet krenula da drami kako ide sa prijateljicom na pivo pa ce se javiti od kuce jer joj OPET telefon ne radi i onda kada sam rekla da je bas super ali nek mi se javi sa prijateljicinog telefona gde su jer mozda naletim ako posvrsavam sve poslove odjednom je odlucila da ne zeli da se vidi sa prijateljicom jer je umorna :teletabisi: ja inace u zivotu nisam proveravala nekoga kad mi nesto kaze ali posto sam bila 100% sigurna da laze odlucila sam da odradim taj mini blef (nije bilo sanse da se pojavim tu gde je rekla da ce biti)

mislim ja stvarno preporucujem ljudima koji varaju da se malo porazmisle sta lupaju, tako da ja samo mogu da sacekam iduci put kad ja imam nesto sto me okupira pa bas ne mogu da dodjem do nje (tipa posao, nastup van grada, i sl.) i da joj crkne telefon u isto vreme i paf mogu da je nadjem ... a kako znam 2-3 mesta gde ide sa tom ni to nije problem... eventualno cu se malo potrositi na taksi ako hocu da to nabrzinu obidjem ali boze moj ... sta je to kad je zabava u pitanju

inace ona ima savrsen nacin da izbegne bilo kakvu neugodnu situaciju:
a- da mi sama kaze, bez pitanja, da svrlja (posto nema muda nesto sumljam da ce to napraviti)
b- da prestane da svrlja tako da nemam nacina da je uhvatim
c- da postane pametna pa nadje bolji nacin pokrivanja tragova od glupih izgovora o pokvarenom telefonu

eto ... a da inace ja stvarno mislim da ona ovo radi zbog svoje nesigurnosti jer je toliko uverena da cu je ostaviti da ima potrebu da drzi rezervu a ova riba je luda za njom i super je ko rezerva i tako...
Korisnikov avatar
By Paki
To sa telefonom je prili?no provaljiva stvar, pogotovo ako se ponavlja ista ili sli?na pri?a nekoliko puta (popravi telefon ili kupi novi, aman!)...

Nemoj misliti da sam pokušao da je opravdam dok sam pisao prethodni post - ?ak i da se sve odvija po mojoj pretpostavci, ta naknadna pojava griže savesti je prili?no bljutava stvar... Možda ona jeste nesigurna u vašoj vezi (razloge si navela) pa onda pribegava "pravljenju rezervi", a možda je i to njeno protestovanje mesecima zbog tvog insistiranja na otvorenoj vezi samo na?in da sebe predstavi u boljem svetlu od onoga što ona zapravo jeste - onda ?e na kraju ona biti ta koja je "pokupila mast" (prethodno je o sebi stvorila sliku poštene, verne devojke), a ti ?eš biti namagar?ena i sa ogromnim rogovima (prethodno si bila iskrena, otvorena)... - paradoks, ali za nju vrlo funkcionalan, koristan i isplativ. :meduza:
Korisnikov avatar
By Khons
jbg jedna laz vodi u drugu. a kad vec lazes, imaj jbn dobru memoriju. rule No1.
sta znam. ja bih je suocila sa svim tim, jebala joj sve po spisku i otisla.
kad me neko tako provaljivo laze, upitam se da li me taj uopste smatra za neku dovoljno glupu osobu da te lazi progutam
Korisnikov avatar
By m..
JZ, istresi je iz gaca. Mislimsve, ma sve, al kad neko tako bezocno laze, to mi ne ide u glavu.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovaj ja se pitam koliki je IQ dotichne gospodjice? :puzzle:
Korisnikov avatar
By IriS
Eleonora, Ena, Ella----- eliminiši malu :eevil:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by kiss addict
Eleonora, Ena, Ella----- eliminiši malu :eevil:
LOL
Ljuvinka sine, obozavam te!!!!!!!
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Abre, moze ova nasa JZ mnooogo bolje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!