Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by TheCurseofBlondieTCoB,da li to proradi balkanska krv?
nije ona besna vec ja znam biti nekad..sta cu to mi je u genima![]()
Originally posted by _Osiris_Ne da mislim, nego znam, da je kod mene tako. Ako nekoga volim, mogu biti povredjena i tuzna. Ali ne i besna. Bes je za mene najruznija stvar na svetu. To je ispoljavanje nemoci. Nista drugo.Originally posted by ValZar zaista mislis da je tako? Ponekad osoba koju najvise volis moze da prouzrokuje najiskonskiji bes u tebi...
Dok je ljubavi, besa nema.
Originally posted by GALATEJApa nisu ni svi nemci "usporeni"...znam ovakve i onakve, ali verovatno to jeste moj "balkanski deo"...iako nisam sigurna, mama mi je 100% balkanka a mirna ko bubicaOriginally posted by TheCurseofBlondieTCoB,da li to proradi balkanska krv?
![]()
Ja u nekim situacijama mogu toliko da pobesnim da mi se cini kako imam snage da jablan iscupam iz korena.![]()
Originally posted by Valto je tvoja genetika, ali nije svacija
Ne da mislim, nego znam, da je kod mene tako. Ako nekoga volim, mogu biti povredjena i tuzna. Ali ne i besna.
Originally posted by _Osiris_
Ponekad osoba koju najvise volis moze da prouzrokuje najiskonskiji bes u tebi...
Originally posted by TheCurseofBlondieMa zezala sam se na racun stereotipija koje su uvrezene u svetu.Sasvim je jasno da niti su svi Nemci flegme,niti su svi Balkanci kolerici,niti svi Englezi vole caj,niti svi rusi jedu Sci...To je sasvim individualno.Originally posted by GALATEJApa nisu ni svi nemci "usporeni"...znam ovakve i onakve, ali verovatno je to moj "balkasnki deo"...iako nisam sigurna, mama mi je 100% balkanka a mirna ko bubica.Originally posted by TheCurseofBlondieTCoB,da li to proradi balkanska krv?
![]()
Ja u nekim situacijama mogu toliko da pobesnim da mi se cini kako imam snage da jablan iscupam iz korena.![]()
Originally posted by GALATEJASta Rusi jedu ?
niti svi rusi jedu Sci...
Originally posted by TheCurseofBlondie
kod mene bes nema veze sa ljubavlju, uglavnom i jesam besna na one koje volim, koji su mi bitni a ostali su mi svejedni, pa to me ne boli pa ni nemoram da pobesnim...
Originally posted by TheCurseofBlondieupravo tako....zasto biti besan na nekoga ko ti nista ne znachi?....tada me bash zabole ****!.....na nebitne ne treba troshiti emocije i bes!
uglavnom i jesam besna na one koje volim, koji su mi bitni a ostali su mi svejedni, pa to me ne boli pa ni nemoram da pobesnim...
Originally posted by ValPostoje dva nacina reagovanja na frustracije. Jedan je taj tvoj, pasivan, odnosno povlacenje..a drugi je aktivan, prelazak u napad...Tj, radi se o polaritetima depresija/agresija.Originally posted by TheCurseofBlondie
kod mene bes nema veze sa ljubavlju, uglavnom i jesam besna na one koje volim, koji su mi bitni a ostali su mi svejedni, pa to me ne boli pa ni nemoram da pobesnim...
Hmmmmmm...o ovome moram razmisliti. Ali...ali...ali...kad me "boli" ja sam tuzna i bez snage. Kako onda da besnim?
Sednem u cose, sklupcam se ko prebijeno mace, cutim i patim. Ipak ne besnim.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!