Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nestao
kad ste poslednji put prezivljavali raskid?
koliko je bilo tesko?
zbog cega najcesce dolazi do istog?
Korisnikov avatar
By mali_plavi
U-hu-hu...Ima dosta!...A bolelo je...i dan danas ponekad zaboli...Mislio sam da ce to biti najjaci udarac u mom zivotu,ali desilo se mnogo gorih stvari...Dodje tako...Kada magija jednostavno prestane...kada neko trazi razlog da bi ovom drugom prebacio...kada neko pogresi...Kada slaze i shvati da se gusi u sopstvenim lazima...mozda raskida i zbog dobrog druge osobe,jer greh je biti sa nekim,govoriti mu najsladje reci na svetu,a u dubini srca voleti drugog,Uliti nekom laznu nadu,i posle ga gaziti...I osecati se krivim kada ostavljeni sazna da je bio samo avantura,samo srdestvo,samo iskoriscena budala...Jbg...C`est la vie...la vie en rose...Auuuu,sto sam patetican!!!!!
Korisnikov avatar
By Nisam kurva majke mi
Ovog trenutka prozivljavam raskid, ali ovog trenutka!!! I dodjem ovde da malo skrenem svoje misli i vidim ovu temu!!! Ludilo!!! :canttouchthis:

Jako mi je tesko, uvek mi je jako tesko. Sve zavisi koliko smo se nadali, koliko sebe davali i tako to.

E sad, zasto ljudi raskidaju? Iz milion razloga, koji se verovatno mogu grupisati u neke kategorije. Ali sad ne mogu da se opterecujem i sa tim. Generalno, raskida se valjda zbog toga sto vidis da se ono sto se ocekuje i dogovori, u stvari ne desava i ne postuje, da tu spasa nema. :potapsava: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Seaman
15 septembra prosle godine.Bilo je veoma bolno.A razlog je jednostavan, ljubav je nestala.:jbg:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Nisam kurva majke mi
Ovog trenutka prozivljavam raskid, ali ovog trenutka!!! I dodjem ovde da malo skrenem svoje misli i vidim ovu temu!!! Ludilo!!! :canttouchthis:

Jako mi je tesko, uvek mi je jako tesko. Sve zavisi koliko smo se nadali, koliko sebe davali i tako to.

E sad, zasto ljudi raskidaju? Iz milion razloga, koji se verovatno mogu grupisati u neke kategorije. Ali sad ne mogu da se opterecujem i sa tim. Generalno, raskida se valjda zbog toga sto vidis da se ono sto se ocekuje i dogovori, u stvari ne desava i ne postuje, da tu spasa nema. :potapsava: :potapsava:
izvini...
By SUNNY B
pa relativno skoro...negde krajem septembra 2004. kako je bilo o tome necu ni da pricam. kao spas je tu bio alkohol (kao i uvek) a onda se pojavio jedan mali meda sa prcastim nosicem i spasio me.....

a kako se do toga dolazi? pa eto, ja napravih sranje i to nikako nije moglo da se oprosti......a uglavnom me ljudi sutnu zato sto nadju nesto novo, ili nece da se vezuju ili im smeta to sto mnogo pijem ili sam jednostavno nezrela i tako to....ma sve cu da ih :nunchake: :machevi: ....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pravi raskid na moj rodjendan, 2. novembra...i ne zelim da pricam o tome, tacka.
Ali zadnji raskid...pre ...ufff... ma negde pocetkom januara... i jedan krajem decembra,da (za ovaj decembarski moze se reci samo da je bio tragikomican)!
Shvatam da ti ovim postom nisam nesto pomogla, ali... tek da se vidi koliko sam ja djubre.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Hefaistion
koliko je bilo tesko?
Poslednji put beshe negde krajem jula 2004. :nesiguran:
Nije bilo tesko jer sam, poucen ranijim iskustvima, sve iz te veze uzimao sa rezervom.

Do raskida najchesce dolazi zato sto jedan od partnera shvati da je drugi neodgovarajuc
:zev2:
By Бреее!!!
dva "spontana", jedan jako tezak - kada nisam bio jos spreman na to, i jedan manje tezak ... ali, srecom sa svima - i pored svega - ostao u izuzetno lepim, prijateljskim, odnosima ... sto je svakako uticalo da se sve lakse prebrodi... :yes:

zasto ? ... pa, jednostavno dodje do tacke kada intimnost prelazi u prijateljstvo !?! :sluske:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
koliko je bilo tesko?
Relativno skoro...pre tri nedelje.
Bilo mi je prilicno tesko, obzirom da sam bila ta koja je trebala da kaze zbogom. Mozda bi bilo lakse da mi je dao dobar razlog za to zbogom, a nije. Uradila sam to iz puke sebicnosti i egoizma. Zato sto sam mislila da ne dobijam dovoljno u toj vezi, ne razmisljajuci koliko i sta dajem sama.
Ima puno razloga....
Korisnikov avatar
By Nestao
koliko cesto dolazi zbog toga sto prodje onaj prvi carobni osecaj zaljubljenosti???Najcesce,zar ne>?

Kako obnavljati leptirice???

Ja ne znam....ja brzo gubim interesovanje....cim nesto postane jednolicno(cisto vodolijski)i pobegnem....

Ne volim to kod sebe....ali tako je!
Korisnikov avatar
By Khons
tezak raskid, veoma tezak raskid, novembar...moja krivica, jebi ga...
a poslednji raskid, isto, osecala sam se ko djubre mada stvarno nije bilo toliko razloga...bilo negde u decembru...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko cesto dolazi zbog toga sto prodje onaj prvi carobni osecaj zaljubljenosti???Najcesce,zar ne>?

Kako obnavljati leptirice???
ako raskid naiðe zbog toga što si napisao, onda ja to ni ne bih nazivao raskidom. ose?aj zaljubljenosti uvek proðe i treba da proðe. treba da proðe da bi uopšte zaljubljenost prerasla u ljubav i da bi se taj neki povremeni flert pretvorio u vezu.

moji su svi raskidi bili prili?no koleri?ni, tj. burno sam reagovao, ali sam se i jako brzo zale?io. verovatno i zbog toga što su moje sve prethodne veze bile prili?no slabe.

a kako obnoviti leptiri?e? ja se najviše trudim da pronaðem neke male radosti u svakodnevnim stvarima, tj. da te svakodnevne stvari radim uvek na novi na?in, na novom mestu ili u drugo vreme.

dosada je najveštiji ubica svih veza.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi je bio ... rasturio mi je organizam. Psihu, fizikus, sve...
Pre 3 godine. Veliki test za mene. Ja stavio tacku.

Posle dugo, dugo bolovao. Velika skola.

:snesko:
By Ammon
poslednji put pre par dana.... ja ostavio NjU :jbg:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Eruänne
a poslednji raskid, isto, osecala sam se ko djubre mada stvarno nije bilo toliko razloga...bilo negde u decembru...

Ispala sam idiot.I to prema onoj prema kojoj nikada nisam smela.
Podsvest...-nikada ne znate sta je unutra. Ali-za idiota, to stoji.Postojano kano klisurine.
Korisnikov avatar
By Jonatan
Poslednji put-u januaru 2004. Zvanicno. Mada sam i pre slutio da se nesto kuva. I jos uvek patim. Nikoga nisam toliko voleo pa me valda zato niko i nije tako povredio i izneverio. Samo me je nazvao i rekao-Mali, gotovo je. Jebem se sa nekim drugim. Trebali su mi meseci da pocnem bar malo normalno da zivim. Sreca pa imam super druga pred kojim sam mogao da placem i koji je iako je str8 imao snage da me slusa koliko mi je tesko. Posle toga vise nista nije isto. Pokusao sam da pronadejm nekog drugog, ali ne ide. I vec se pitam-da nisam ja lud?

Zasto dolazi do raskida?
Valda zato sto ne ulaze oboje iskreno u vezu. Nemam pojma. Ako gledam po svom iskustvu- ja sam njega iskreno voleo i hteo da to traje. On se ohladio. Mozda zato sto nikada ni nije bio previse zagrejan, ali ja to nisam hteo da vidim jer sam bio zaljubljen.
Korisnikov avatar
By reveal
nedelja dana za plakanje, nedelja dana za mrznju, nedelja dana za oporavak, nedelja dana za shvatanje... i :biglaughwiththeheadnob:

tesko, zajebano i odvratno! fuj!
By Ultranate
Hmmm, cek da se setim ... ah da, prosle godine, avgust mesec.

Kao i vecina raskida, bilo je grozno, bolno ... ali taj raskid me je bas razorio, mesec dana nisam mogao da se saberem, izgledao sam ko zombi.

Sada sam u fazi pripreme novog raskida, nadam se da me ovaj put nece toliko boleti, pre svega sto sam se skoncentrisao na bes prema drugoj osobi i sto cu ja biti onaj koji ostavlja. A bes bas ume da bude destruktivan ... uzasno.

Zasto dolazi do raskida? Iz raznih razloga. Navescu neke:

1. laz, definitvno laz. Ljudi izgleda ne kapiraju da se na kraju sve provali.
2. sebicnost
3. neodlucnost ("oce piki, nece piki" fazon)
4. nezrelost partnera
5. razliciti zivotni interesi

itd.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Ultranate

1. laz, definitvno laz. Ljudi izgleda ne kapiraju da se na kraju sve provali.
2. sebicnost
3. neodlucnost ("oce piki, nece piki" fazon)
4. nezrelost partnera
5. razliciti zivotni interesi

itd.

:hail:
Korisnikov avatar
By gaylove
3. Avgust, moj rodjendan. Moje pile se zaljubilo u nekog drugog. Bilo je bolno. Sam u cetiri zida. Sta rade oni sada? Hiljadi pitanja, zasto, kako sta se to desilo? Jednostavno, nije vise zeleo da bude samnom. Pronasao je nekog ko moze da mu pruzi vise. Hiljadu puta sam razmisljao o tome , zasto je pravo coveka koji zeli da ode, jace od onog koji zeli da ostane u vezi? Nisam nasao odgovor. I dan danas posle toliko vremena, pruzio bih mu ruku, zagrlio ga i rekao, " gde si pile moje". Mislim da je to ljubav, kada mozete nekog da volite, ma sta ucinio, ma sta uradio. Iskreno, sve bih mu oprostio. Mozda sam lud, je... ga, ne razmisljam glavom vec srcem.
Korisnikov avatar
By Mars
:(

Zao mi je.
Sreca, pa je moje pile pokazalo mnostvo neljudskihosobina, inace bih se i ja osecao kao ti...

Smrt iluzija je bozanstvena stvar.

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By mirth
A tek zaborav prozrokavan istima, moram se nadovezati....

Savrseno! :bouncy:

Nista lepse od totalnog razocarenja u tim situacijama.... ma koliko to sumanuto zvucalo, zaista je tako...
Korisnikov avatar
By reveal
da li vise boli razocarenje ili sama odvojesnost od te osobe....?
najvise bih volela da je nisam volela... sve bi bilo 1000x lakse
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by reveal
razumem zasto to kazes, ali,ipak, zar ne bi bila praznija i siromasnija iznutra?
razocarenje vise boli, po meni. mada mene odvojenost ubija
:povez:
Za reveal: :cvece: :friends:
Za raskide: :prst2: :pivce:
Za ..........: :love:

Cheers! :pivce: :love: :peace: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By mirth
Pa, razocarenje umanji celokupan bol. Razocaras se, skapiras da nemas sta da volis, pa onda i prestanes da volis, i zivis i dalje lepo svoj zivot nacisto sam sa sobom, bez patnje - kad vec nemas za cime da patis...
I onda ti, shodno tome, razdvojenost od date osobe zapravo i prija i negujes je kao najosetljiviju biljku, jako pazljivo.... dok ti ne postane apsolutno svejedno, sto se u tim slucajevima neminovno desi u veoma kratkom roku.

I zar nije to prosto savrseno?! :B
Zivela razocarenja!

U suprotnom, proces patnje i voljenja moze jaaako da se oduzi, sto je uzasno.... :vulkanac:

Uh, dodjoh do zakljucka da volim da se razocaravam u ljude... koja li je luda mene spopala od jutros... :doh:
Korisnikov avatar
By Draco
Meni poslednji put bio juce.. Ali ubedljivo najgore je bilo dok sam cekala da dodje kod mene... Jednostavno, znala sam sta ce biti i bilo mi je toliko muka i lose, da sam samo cekala da dodje... da kaze sta ima... ali sam se zajebala u proracunu, posle mi nije bilo nista bolje... a koliko dugo ce da bolli...only time will tell.

mrzim raskide u kojima se dve osobe i dalje vole, ali ne mogu zajedno.. jednostavno, uvek postoji onaj milimetar nade da ce se sve srediti...pa onda dodatno boli kad shvatis da nece.. a volis, ali jbg...nemas pravo glasa.. ni mogucnost da urazumis tog nekog da treba da budete zajedno, da ste ment for each other... ili sebe da razuveris....pa i ako uspes da skontas da je jebeno u pravu i da ne mozete zajedno...ali i dalje volis... i umires jer ne mozes bez...

BOLI...
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by the1whowished
Originally posted by reveal
razumem zasto to kazes, ali,ipak, zar ne bi bila praznija i siromasnija iznutra?
razocarenje vise boli, po meni. mada mene odvojenost ubija
:povez:
Za reveal: :cvece: :friends:
Za raskide: :prst2: :pivce:
Za ..........: :love:

Cheers! :pivce: :love: :peace: :happysmoke:

:okret:

:hail:

:kiss:

and, btw... ovaj smajli je strasno sladak... :cobanica:
:lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Draco
Meni poslednji put bio juce.. Ali ubedljivo najgore je bilo dok sam cekala da dodje kod mene... Jednostavno, znala sam sta ce biti i bilo mi je toliko muka i lose, da sam samo cekala da dodje... da kaze sta ima... ali sam se zajebala u proracunu, posle mi nije bilo nista bolje... a koliko dugo ce da bolli...only time will tell.

mrzim raskide u kojima se dve osobe i dalje vole, ali ne mogu zajedno.. jednostavno, uvek postoji onaj milimetar nade da ce se sve srediti...pa onda dodatno boli kad shvatis da nece.. a volis, ali jbg...nemas pravo glasa.. ni mogucnost da urazumis tog nekog da treba da budete zajedno, da ste ment for each other... ili sebe da razuveris....pa i ako uspes da skontas da je jebeno u pravu i da ne mozete zajedno...ali i dalje volis... i umires jer ne mozes bez...

BOLI...
zasto li se nalazim u tome? :(

raskidi sucks! :down:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!