Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Aksapostajesh smorna...
A ne znas ni "ne znam" pravilno da napises. Mozda treba da napravis listu "ne znam" stvari, pa lepo za svaku napravis po temu![]()
Originally posted by Aksa
A ne znas ni "ne znam" pravilno da napises. Mozda treba da napravis listu "ne znam" stvari, pa lepo za svaku napravis po temu![]()
Originally posted by FoXAko ga vidish da nosi ranac na desnom ramenu, mozda je gay
Kako znate da je neko gay?
Originally posted by DIONISeh da mi je ove mudrosti bilo ranije, gde bi mi bio kraj?
po pogledu,ocima,gde gleda makar i na delic sekunde i kako gleda....
Originally posted by srbijaA šta ?eš ako se neko ne uklapa ni u šta od svega toga što si naveo, a ipak je homo? Jel to zna?i da nije gej?
lepo ,wrlo lako i jednostavno..........nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice,naravno pogled direktno u oci i blagi pad ka dole..( to mi je omiljeno skeniranje tipa,naravno uvek nosim naocare)
Originally posted by srbijaznaci li to da i ti posedujes sve navedene karakteristike obzirom da si gay?
lepo ,wrlo lako i jednostavno..........nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice
Originally posted by odskoraBIpo razmaku izmedju vrha nosa i pocetka obrva podeljenom sa duzinom medju zenicnog razmaka sve puta 4 pa podeljeno sa njegovim prosekom na fakultetu.
Imam ja pitanje koje me muci.
Kako prepoznati BI decka?
Originally posted by srbijaAu, au.....nacin odevanja? Blagi pad ka dole:lol:....torbe pa jos pederske? Imas jednu viska nepedersku? Dakle, oklen si, iz kog sterotipa iskocio?
lepo ,wrlo lako i jednostavno..........nacin odevanja,onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice,naravno pogled direktno u oci i blagi pad ka dole..
Originally posted by odskoraBIDobro, ne privlace te gay-evi. Desava se i najboljima. Juri BI po Fency instrukcijama. Nema da masis.
Pa ako svi gej tipovi izgledaju u "onaj jebeni ciroki od kojeg se jezim,pederske torbice" fazonu, naravno da je bitno!
Ne privlace me puno gejevi, jedino ako je neki bas sladak... Mnogo mi je jebozovniji tip koji voli i jedno i drugo. To mi je neki trip.
Originally posted by Kupper
1. Oklen ti = mislim, u ovo doba godisnje:jelka:?
2. Postoje, kazes, pederske torbice. El tako? Jeste. Posto si odskoraBI pretpostavljam da imas jednu nepedersku da vi'm kako to izgleda.
3. Koj moj ce ti to 'moj decko'? To je davno aut. Danas se kaze 'moj jebac' ili 'moj svaler(cina)'.
I kad prevalis preko usta 'moj jebac sa sve 22' zacas se saltujes na 'moj decko' pa pocnes da mu tepas 'deckic'...a i lepooo ti...
Ma idi, citava lepeza ti se otvara (ne, NE, ne ta lepeza na koju si pomislio:D ).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!