- 17 Dec 2011, 01:40

Tako da, iako si pun homofobije do guše, i dalje ima nade za tebe. To ti govorim iz najbolje namere. Probudi se, osvesti se, zapitaj se, i radi na sebi. I što je najvažnije, voli to dete i dozvoli mu da bude ono što jeste, jer će u suprotnom biti užasno nesrećan i jadan.
Puno sreće!
P.S: PEDER je veoma uvredljiva reč, pogotovo ako dolazi od strane osobe koja nije gej. To ti je isto kao kada bi belac nazvao crnca čamugom! Sa druge strane, crnci često jedno za drugo kažu NIGGER. Eto tako nekako i za gejeve, Ok je reći peder samo ako si i sam gej.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2332013#p2332013]dzukela napisao:Hehe, podsećaš me strašno na mog ćaleta... On je isto tako govorio dok mu ja nisam rekao da sam gej. Onda se sve promenilo: trudio se da me razume, da shvati o čemu se zapravo radi i da prihvati da sam to jednostavno ja. Čak mi je i sređivao papire u srbiji kako bi ja i dečko uspeli da se venčamo u Švedskoj
nekoliko stvari bi me načinilo nesrećnim ocem:
1. ne-školovanje
2. kriminalac
3. narkoman
4. peder
5. sekta
6. musliman, pogotovo da prihvati šerijat ili kako se već to zove

Tako da, iako si pun homofobije do guše, i dalje ima nade za tebe. To ti govorim iz najbolje namere. Probudi se, osvesti se, zapitaj se, i radi na sebi. I što je najvažnije, voli to dete i dozvoli mu da bude ono što jeste, jer će u suprotnom biti užasno nesrećan i jadan.
Puno sreće!

P.S: PEDER je veoma uvredljiva reč, pogotovo ako dolazi od strane osobe koja nije gej. To ti je isto kao kada bi belac nazvao crnca čamugom! Sa druge strane, crnci često jedno za drugo kažu NIGGER. Eto tako nekako i za gejeve, Ok je reći peder samo ako si i sam gej.