Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Zwezdica

O incestu, hm, gadno priclicno, bolesno... Ne mogu da zamislim da neko svog brata, sestru, majku, oca zeli da jebe ili da ga neko od njih jebe.. :barf:
Ovako isto, ali ISTO heteroseksualci prichaju o homoseksualcima.

Da, bolesno, time nas opisuje, ali nastavak je da niko od nas ne jebe svoje ukucane, tako da je to neuporedivo... :nono:

E, da, da je incest dobar i prihvatljiv ne bi bio zabranjen...
Zabranjen? Otkud ti znash shta se deshava iza nekih zatvorenih vrata? Da li se neke dve sestre...ili brat i sestra npr. vole / jebu... ili shta god.... njihova stvar....
Incest je u mnogim zemljama zabranjen zakonom i kaznjim, o tome ja pricham... Nisam im ja lichno zabranila, nego drzava..
By J...

Incest je u mnogim zemljama zabranjen zakonom i kaznjim, o tome ja pricham... Nisam im ja lichno zabranila, nego drzava..
Neke drzave zabranjuju i homoseksualne odnose. :novine:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Meni samo malo ide na zivce shto ljudi za sve i svashta koriste rech 'bolesno', tj. za stvari koje im se ne svidjaju....

Ja bih npr. mogla da kazem da mi je veza izmedju 2 osobe izmedju kojih je razlika 20+ godina bolesna!? eto.... ali generalno nije bolesna, stvar je lichnog izbora. ja u ZIVOTU ne bi bila sa osobom toliko starijom od sebe, ali ima ljudi koji bi..... i shta? onu su bolesni? svako radi shta hoce, shta oseca..... da li ce se zaljubiti u osobu stariju 100 godina od sebe, da li ce u brata/sestru..... bash me briga! njihova stvar.

(i ne pricham o pravljenju dece.... kada je incest u pitanju)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by J...

Neke drzave zabranjuju i homoseksualne odnose. :novine:
malo blizi istoook ,)

..

Nego, el neko citao "pesmu leda i vatre' od Dzordza MArtina? ,) Salim se.

..

Cudno pitanje, u svakom slucaju.. nemam licnih pretenzija prema blizoj (ili siroj) familiji...

Al stvarno ne vidim ko sam ja da tu proglasavam bilo sta bolesnim.

..

Nemam stav o ovome, recimo.

Ok je, po meni, svako moze da ima sex sa svakim, (ali svakim...ako su obe/ili vise/ strane /sto sam P.C, a? ,)/ saglasne)
no deca su mi drugo pitanje, u svakom mogucem smislu.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by svejedno

Cudno pitanje, u svakom slucaju.. nemam licnih pretenzija prema blizoj (ili siroj) familiji...

Al stvarno ne vidim ko sam ja da tu proglasavam bilo sta bolesnim.

..

Nemam stav o ovome, recimo.

Ok je, po meni, svako moze da ima sex sa svakim, (ali svakim...ako su obe/ili vise/ strane /sto sam P.C, a? ,)/ saglasne)
no deca su mi drugo pitanje, u svakom mogucem smislu.
slazem se.....

:hvala:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Samo zato sto se neki gay/evi nalaze uvredjeni na pominjanje reci bolestan ne znaci da neke stvari i nisu bolesne/I niko ne spominje gay populaciju,vec konkretan odnos 2 osobe koje su rod.Da je to u redu,da ne kazem normalno da se pojedini ne nalaze uvrrdjeni:volinevoli: onda ajmo svi da se j...sa clanovima familije..zadrzacemo prezime...ta osoba nas obozava jer nam je krv..i gde ces bolje..jao svasta
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ sleepingsun - zashto svi? kakvo ti je to razmishljanje?
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Ma mislila sam uopsteno na to sto sad kao ne smes glupo reci da je ensto bolesno ako je zabranjeno a gay odnosi su negde isto bolesni i nisu zabranjeni.poenta mi je da je to normalni svi bismo spavali sa clanovima familije i bilo mi nam kul,ali nije.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Da sutra imas dete nebitno u gay ili strejt vezi,da li bi to dete ucio da je ok da spava sa sestrom i bratom kad poraste i shvati da je to njemu ok?
By J...
@ sleepingsun

Ne verujem da neko ima nameru da omasovljava incestuozne veze kao pojavu vec je pitanje da li se pojedinacni slucajevi, ako se vec dogode, mogu razumeti i opravdati ili ne.
:kasalj:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa to. I shta znachi 'normalno' ili 'nenormalno'? Ne mora da znachi da je normalno neshto shto vecina radi...... I ko smo mi da prichamo shta je normalno a shta ne?!
Korisnikov avatar
By sleepingsun
@ sleepingsun

Ne verujem da neko ima nameru da omasovljava incestuozne veze kao pojavu vec je pitanje da li se pojedinacni slucajevi, ako se vec dogode, mogu razumeti i opravdati ili ne.
:kasalj:

moj stav je da u situacijama gde dvoje ne znaju da su brat i sestra i aljube se jedno u 2.i posle saznaju..jer znam za 1 slucaj u Subotici gde je decko pokusao da se ubije posle..tu stvarno ne znam///u smislu jadni oni,nisu krivi.Ali i tada jbg..rod si.Opravdati,ne mogu.Razumeti,isto ne mogu.Ali to sam ja,Da stavim vise tacku na ovu temu sa moje strane.Meni je to nerazumljivo,kome jeste,ok.Jesmo svi razliciti
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Slazem se sa onima koji liberalizam shvataju ozbiljno, i to ne samo iz svoje, queer dimenzije, vec trudeci se da izbegnu hipokriziju diskriminacijom drugih seksualnih ili nekih trecih manjina.. Ipak, kopka me pomisao da ne bismo svi bili tako liberalni kada bi nam sutra neko blizak dosao i rekao da je u vezi sa svojim bratom/sestrom itd. Samo razmisljam naglas, sumnjajuci cak i u sopstveni liberalizam na momente..

A ja sam vec rekla da imam utisak da ima punoo homofobcica i netolerancije na ovom forumu, premda se svi mi zalazemo za neka svoja prava, zanemarujuci tudja u isto vreme... I to ne samo na ovoj temi, koja i jeste malo skakljvija od nekih drugih, vec da je nivo hipokrizije medju LGBT populacijom mnogo veci nego sto bi trebao biti, imajuci u vidu koliko se pojedinci gnusaju tog groznog groznog "Nacionalnog stroja" i kojekakvih neonacistickih kreatura u zemlji nam Srbiji.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by tinkerbell
Meni samo malo ide na zivce shto ljudi za sve i svashta koriste rech 'bolesno', tj. za stvari koje im se ne svidjaju....

Ja bih npr. mogla da kazem da mi je veza izmedju 2 osobe izmedju kojih je razlika 20+ godina bolesna!? eto.... ali generalno nije bolesna, stvar je lichnog izbora. ja u ZIVOTU ne bi bila sa osobom toliko starijom od sebe, ali ima ljudi koji bi..... i shta? onu su bolesni? svako radi shta hoce, shta oseca..... da li ce se zaljubiti u osobu stariju 100 godina od sebe, da li ce u brata/sestru..... bash me briga! njihova stvar.

(i ne pricham o pravljenju dece.... kada je incest u pitanju)
:up:

tinkerbel je zapravo thinkerbel. :D

@jovana

ovaj forum fantasticno demonstrira kako su i pederi isti kao i "sav normalan svet". umeju da budu podjednako zatucani, netolerantni i da mrze kao i svi ostali.
By ...Sitnicava...
I tako dođosmo do ključne tačke.

Da nismo gay, bili bismo homofobi.

:klap:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ...Sitnicava...

Sad ozbiljno... ja verujem da bi mnogi bili. Lincujte me sad slobodno. :isus:

:ples:

@ Mr. Dee

O, da...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Samo ako povedem sestru sa sobom. :bale:

Ha, mislis da si me presla?! E pa varas se devojko, moja je jedva prevalila dvocifrenu brojku :bale:

:incestpiletinamljac:
Korisnikov avatar
By Mr Dee

ja to ne rekoh, ali sasvim moguce. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jovanabeograd
Slazem se sa onima koji liberalizam shvataju ozbiljno, i to ne samo iz svoje, queer dimenzije, vec trudeci se da izbegnu hipokriziju diskriminacijom drugih seksualnih ili nekih trecih manjina.. Ipak, kopka me pomisao da ne bismo svi bili tako liberalni kada bi nam sutra neko blizak dosao i rekao da je u vezi sa svojim bratom/sestrom itd. Samo razmisljam naglas, sumnjajuci cak i u sopstveni liberalizam na momente..

...
E pa slazem se sa ovim. Ja sebe smatram tolerantnom osobom, ali to ne znaci da sam Jupiterijanka koja je ovde zalutala pa u svakoj situaciji reagujem na sebi svojstven nacin, vanvremenski i vanprostorni.

Ja sam u atipicnom odnosu (nije incestuozan :lol: ) i kad mu je bio pocetak, 101 put sam se zbog reakcija ljudi upitala sta bi sa tom tolerancijom i pricom da dve odrasle osobe mogu da stupaju u odnose kakve hoce itd ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by m..
Originally posted by Dina
Hm... nekad je bila davno tema o tome, ali incest u homoseksualnim vezama i ljudi su se onako virtuelno pobili, posto su jedni vikali odvratno a drugi ovima da su konzervativni i tome slicno. Mislim da se incest smara losim prvenstveno zbog potomstva a i zakonski zabranjeno kad je o brakovima rec do cetvrtog kolena. Ali opet zasto bi se to prenosilo na homoseksualne veze? Ono sto mene zanima je da li se kad se uvedu homoseksualni brakovi ili partnerstvo takodje zabranjuje brak do cetvrtog kolena srodstva ili te odredbe nema? Kod mene - pa sad ne mogu da kazem da mi je bas odvratno, ali ne bih bila odusevljena da mi se recimo drug zabavlja sa sopstvenim bratom, nekako ne bih mogla da lociram je li to sad brat ili partner, bilo bi mi malo teze da se postavim u toj situaciji. Iako nema tu potomstva opet je valjda to kako smo odgojeni bar u tom smislu prilicno jako. Npr Seamanov brat od rodjenog ujaka je isto gay ali uvek ga i oslovljava kao brata, totalno nezamislivo da taj odnos bude drugaciji.
Mislim da bi i u slucaju homosexualnih parova i braka to trebalo da bude isto kao i kod heterosexualnih. Trazimo ista, a ne veca prava.
Pa da, nego u ovom slucaju taj deo zakona gubi smisao. Ako je on uveden radi toga da se zastiti potomstvo a ovde bioloskog potomstva nema onda clan zakona ostaje da postoji bez cilja koji je zapravo imao. Ali mislim i ja da clan ostaje. Slicno kao kod heteroseksualnih parova koji ne zele decu a zele da budu u braku, opet ne mogu da stupe u brak ako su rod....
Korisnikov avatar
By Myself
Jedna od mojih bivsih devojaka je bila uzasno ljubomorna na moju rodjenu sestru, odnosno mislila je da sam u emotivnoj vezi sa njom.
Mnogo sam se ljutila i mnogo me je to povredjivalo.
Polazeci od sebe - ja ne bih mogla da imam "ljubavnicko" iskustvo sa rodjakama jer mi je to potpuno nemoguce (ne privlace me na taj "ljubavnicki" nacin).
Ta jedna od bivsih me je cak ubedjivala da je to normalno i da moram da vidim istinu jer ja jesam u incesnoj vezi jer je ona pitala psihologe, psihijatre, prijateljice, razno-razne "strucnjake" i sl. :kostunica:

Ne osudjujem. Ko moze, zeli i uzvraceno je - slobodno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Myself
Jedna od mojih bivsih devojaka je bila uzasno ljubomorna na moju rodjenu sestru, odnosno mislila je da sam u emotivnoj vezi sa njom.
Mnogo sam se ljutila i mnogo me je to povredjivalo.
Polazeci od sebe - ja ne bih mogla da imam "ljubavnicko" iskustvo sa rodjakama jer mi je to potpuno nemoguce (ne privlace me na taj "ljubavnicki" nacin).
Ta jedna od bivsih me je cak ubedjivala da je to normalno i da moram da vidim istinu jer ja jesam u incesnoj vezi jer je ona pitala psihologe, psihijatre, prijateljice, razno-razne "strucnjake" i sl. :kostunica:

Ne osudjujem. Ko moze, zeli i uzvraceno je - slobodno.
kod mene bi takva letela promptno - iz razloga ljubomore.

mada, desavalo mi se da ribe tripuju to isto za mene i najbolju ortakinju (tj tako priupitaju, za svaki slucaj, a ja bude u fazonu wtf? jes normalna?), sve dok najbolja ortakinja nije rodila dete, tek tad mi je bas krenulo sa zenama :D

mislim wtf, jel moze dvoje ljudi da bude u prijateljstvu i ljubavi a da se ne jebu?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd

A ja sam vec rekla da imam utisak da ima punoo homofobcica i netolerancije na ovom forumu, premda se svi mi zalazemo za neka svoja prava, zanemarujuci tudja u isto vreme... I to ne samo na ovoj temi, koja i jeste malo skakljvija od nekih drugih, vec da je nivo hipokrizije medju LGBT populacijom mnogo veci nego sto bi trebao biti, imajuci u vidu koliko se pojedinci gnusaju tog groznog groznog "Nacionalnog stroja" i kojekakvih neonacistickih kreatura u zemlji nam Srbiji.
:up:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by m..
mislim wtf, jel moze dvoje ljudi da bude u prijateljstvu i ljubavi a da se ne jebu?
Ja bih ovo na Licnu kartu ispisala, pa kad me pitaju kako se zovem, da im to odmah predocim!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Hm... nekad je bila davno tema o tome, ali incest u homoseksualnim vezama i ljudi su se onako virtuelno pobili, posto su jedni vikali odvratno a drugi ovima da su konzervativni i tome slicno. Mislim da se incest smara losim prvenstveno zbog potomstva a i zakonski zabranjeno kad je o brakovima rec do cetvrtog kolena. Ali opet zasto bi se to prenosilo na homoseksualne veze? Ono sto mene zanima je da li se kad se uvedu homoseksualni brakovi ili partnerstvo takodje zabranjuje brak do cetvrtog kolena srodstva ili te odredbe nema? Kod mene - pa sad ne mogu da kazem da mi je bas odvratno, ali ne bih bila odusevljena da mi se recimo drug zabavlja sa sopstvenim bratom, nekako ne bih mogla da lociram je li to sad brat ili partner, bilo bi mi malo teze da se postavim u toj situaciji. Iako nema tu potomstva opet je valjda to kako smo odgojeni bar u tom smislu prilicno jako. Npr Seamanov brat od rodjenog ujaka je isto gay ali uvek ga i oslovljava kao brata, totalno nezamislivo da taj odnos bude drugaciji.
Mislim da bi i u slucaju homosexualnih parova i braka to trebalo da bude isto kao i kod heterosexualnih. Trazimo ista, a ne veca prava.
Pa da, nego u ovom slucaju taj deo zakona gubi smisao. Ako je on uveden radi toga da se zastiti potomstvo a ovde bioloskog potomstva nema onda clan zakona ostaje da postoji bez cilja koji je zapravo imao. Ali mislim i ja da clan ostaje. Slicno kao kod heteroseksualnih parova koji ne zele decu a zele da budu u braku, opet ne mogu da stupe u brak ako su rod....
Pa sad, da, taj zakon ne bi imao neko direktno logicko utemeljenje (jer 2 gay osobe stvarno ne mogu da imaju bioloske potomke, da ga jebes), medjutim, ako se generalno brakom smatra nesto sto je izmedju 2 osobe koje nisu u srodstvu, i ako se oko incesta pravi taj taboo 9 i onda kroz zakon dodatno potvrdjuje), onda mi je sasvim ok, da se taj deo zakona odnosi i na homoseksualne brakove. Mislim zakon vazi i za one heteroseksualne parove koji (zbog steriliteta ili neceg drugog) isto tako nisu u stanju da imaju potomke. I ako postoji neki odredjeni zakon koji propisuje tako nesto, trebalo bi da vazi za sve gradjane podjednako. Inace svakako neko bude diskriminisan. I onda mozemo da idemo u onu pricu da pravimo poseban zakon po raznim kategorijama - i jako lako skliznemo u neko uzasno ugnjetavanje manjinskih grupa. I vracamo se na sam pocetak, ta diferencijacija postoji u svim nekim prastarim zakonima (jako se slabo razumem u pravo), od Hamurabijevog do onog koji je doneo neki od nemanjica (s tim da je to tu odvojeno po stalezima) -> ako ovde nisam u pravu, neka me neko ispravi.

Bar je u mojoj logici starije da zakon vazi za sve, nego logika njegove pojedinacne primene na neku grupu. I onda opet, polazeci od sebe: hocu ista prava i hocu da u svakom smislu pred zakonom (drzavom...) budem ravnopravna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!