Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By appLeTart
sest mjeseci se druzimo, ne svaki dan normalno, ali smo izlazili, i bilo je lijepo vrijeme :)
ako sam budala, to sam i bez ovog, ono sto znam JESTE da ga volim iskreno!
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Dirrty
Gluposti?!

Gluposti su ljudski tripovi poput toga.

Sa nekim ti moze biti lepo, prijati ti njegova blizina odnosno drustvo, osecati zaljubljenost.
Ali posle par dana... nedelja izjavljivati, tacnije naglasavati da nekog MNOGO volis... moj savet >>> :psiholog:

P.S. Cekam odgovor forumasa koji je postavio temu, da nastavim sa svojim pljuvanjem teme.
Dirty, jesi li ti to umislio da jedini znas sta je ljubav, i da si sposoban da proglasis nesto za ljubav a nesto da nije? Ljubav se moze osecati na razne nacine, i u raznim merama, zato ne seri sa tim o vremenu, zljubljenosti i drustvu.

Mozda se covek i zavarava, ali mi to ne mozemo da znamo. Vreme ne znaci nista.

Glupost je trip da je ljubav tamo neki jedvadostizni ideal, koji se desi jednom (srecnicima) ili nijednom u zivotu.

Polovina vas ne bi prepoznala ljubav da im igra tango ispred nosa, jer zivim u svojim fantazijama i zabludama.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:psiholog:

Dakle, bili ste poznanici vise nego drugovi, odnosno prijatelji.
Dakle, ne poznajete se previse, van fizickog/spoljasnjeg momenta.

Nesigurnost je prisutna i u mnogo duzim poznanstvima/vezama, tako da tu ne vidim preveliki problem.
Mada, problem jeste dramiti oko toga, i praviti tu problematiku mnogo vecom i znacajnijom nego sto zapravo jeste.
Sta cete tek onda raditi kada vam dodju zaista pravi i bitni problemi i odluke?

Dakle, bez prevelikih umisljanja onoga sto zapravo nije (misleci na dati problem), i samo nastavite da budete zajedno dok god vam je obojici lepo.

@NY

Ne, nisam umislio da jedini znam o cemu pricam, ali ti ocigledno jesi.

Vreme je, kazes nebitno?
Pa kako to da je upravo to vreme potrebno da razvijemo odredjeno misljenje/osecanje prema drugoj osobi.
Jer, koliko sam upucen, a ispravi me ako gresim, mi na prvi pogled, odnosno tek upoznavanjem osobe ne osecamo odmah apsolutno sva osecanja... jer ona dolaze kad (?)... vremenom!

P.S. Da ne govorim o naslovu teme u kojoj raspravljamo.
Korisnikov avatar
By NewYorker
appLeTart ti najbolje znas sta osecas. Ne slusaj ove ogorcene, sto ne znaju za ljubav, pa pokusavaju
da je ospore i kod drugih. Toliko ti je jasno...
Korisnikov avatar
By NewYorker

@NY

Ne, nisam umislio da jedini znam o cemu pricam, ali ti ocigledno jesi.

Vreme je, kazes nebitno?
Pa kako to da je upravo to vreme potrebno da razvijemo odredjeno misljenje/osecanje prema drugoj osobi.
Jer, koliko sam upucen, a ispravi me ako gresim, mi na prvi pogled, odnosno upoznavanje osobe ne osecamo odmah apsolutno sva osecanja... jer ona dolaze kad (?)... vremenom!
Ne sva naravno. Ali ljubav ne cine sva osecanja. Ja ne govorim o ozbiljnim vezama i "brakovima"
vec o "voleti nekoga", a to nije dovoljno za ozbiljnu i funkcionalnu vezu.

E a takva veza dolazi vremenom i tim upoznavanjem o kom govoris, dok ljubav moze doci za dva dana, pa i na prvi pogled, kao i antipatije, kao i zaljubljenost, ili bilo sta...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by NewYorker
Ne slusaj ove ogorcene, sto ne znaju za ljubav, pa pokusavaju
da je ospore i kod drugih.

:shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

:smeh:

Jbt, na cemu si ti? :maji:

Izvinjavam se a offu ali nisam mogao da izdrzim... :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by appLeTart
Dakle, prije svega želim iskoristiti prvopost da vas sve odreda pozdravim :)
Sa dečkom sam u vezi 3 sedmice, i spočetka je, kao i u svakoj vezi jel, bilo zaista super, sms-ke, prozivke, izlasci, poljupci... ali jučer kada smo se našli na kafi u gradu ćutao je kao zaliven, a ćutao sam i ja. Juče sam mu ja napisao i jedno pismo (znam da nije danas moderno pisati ljubavna pisma, ali šta ću) :) i on je topročitao - kada smo se čuli sinoć rekao je da me voli da to sve stoji, te da ga je samo najviše strah da u jednom trenutku neće ispuniti očekivanja koja mu postavim,i da ga to plaši da bi me mnogo povrijedilo... eh sad još je rekao doslovno "ti si u našoj vezi više uznapredovao i uspori da te sustignem.. ja sam mu na to rekao da je vrijeme pred nama i da se odnos treba graditi polako, te da ako sam već ja sad uznapredovao ili davao više, ne znači da u drugom trenutku neće on biti taj koji će se više zalagati ... to je jednostavno tako i u vezi se nikad ne može naći optimum... eh sad - dogovorili smo vrijeme nejavljanja do petka, dakle za dva dana, i rekao sam mu fino da razluči šta osjeća prema meni, i ako me zaista voli kako to i sam kaže, ne gleda na prepreke :) Nema MSN-a, nema cimanja, zvanja ili izlazenja do petka, a sve to sam odlučio sa ciljem da on dobro razmisli šta želi.
Eh sad, mene je najviše strah tog petka i nikako se dobro ne osjećam već danima, u strahu da ću ga bespotrebno izgubiti, a stvarno ga volim :(
Pusa svima :) šta vi mislite o tome?

U vezi od 3 nedelje ti si tako mnogo uznapredovao...šta je on, zaostao u razvoju :puzzle: .....ili si ti Tesla :puzzle: ......i zar se :fuckbed: ...uz MSN i SMS...zove veza...tako ozbiljna, da si morao i temu da otvoriš????? Joj da...ako si mu pismo napisao kao i uvodni post...ondak mi je jasno kako se uplašio tvoje nadmoćnosti koja se definitivno ogleda i kroz super pismenost

'veče svima :mag:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sunce
A ko ste vi da sudite da li je za nesto vreme ili nije? Nema pravila!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Problematika mnogih jeste to sto JA TE VOLIM koriste olako, a samim tim olako i dozivljavaju.
Koliko brzo zavole, toliko brzo se i razocaraju, da ne kazem zamrze..

Za mene je to previse neozbiljan pristup.

Ja, licno volim svega nekolicinu ljudi na ovome svetu.
Kad im kazem da ih volim, dakle volim ih vise od sebe, vise od zivota.
A izgovorena rec, za mene, ima mnogo veci znacaj od odredjene misli koju nekad ni sami sebi ne mozemo/ne smemo/ne umemo da priznamo.
Sve ostalo dozivljavam apsolutno ispod pojma LJUBAV.

Iz tog razloga, iz mog ugla... sve te izgovorene reci volim te, svakoj drugoj osobi koja ti se dopada, ma koliko mnogo, je zapravo banalizovanje, i zbog toga imam potrebu da to pljujem.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ljubav o kojoj ti govoris nije jedina ljubav (ta koja je iznad zivota i sl.)

To pokusavam da kazem. Moze se voleti na mnogo nacina, u raznim merama, razlicito se to pokazivati.
Cak ne moras ni reci "volim te" svakom koga volis. I to nisu tako teske i duboke reci...

Ja i mom macku govorim da ga volim... A oni koje volim tako kako si opisao, znaju da
to "volim te" nema istu tezinu kao kad macki kazem "volim te", i njima ljubav ne treba da pokazujem
recima kao sto su "volim te", niti recima uopste...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nebitno da li kazem/pokazem, odnosno obe navedene stvari.
Govorim ti o tome da ja pojam Ljubavi dozivljavam iskljucivo i jedino tako.
Sve ispod toga, dakle kada nekog ne volim vise od sebe... dakle da bih zivot svoj dao umesto nje/za nju, apsolutno mi je uvredljivo kada je neko olako govori osobama koje poznaje par nedelja/meseci.
Za mene ta rec, i jos par imaju izrazito licno i duboko znacenje... i ne upotrebljavam ih da popunim recenicu kada mi ponestane drugih reci.

I vidis, ja svoju macku volim istom tom ljubavlju.
(ali to je vec druga tema objasniti kako i zasto...)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Licno ako nesto najvise mrzim, to je da :cekam:
Ne razumem i nikada ni necu to "dajem ti vremena da skontas sta osecas.."..
Nema tu sta da se "daje vremena", ili te voli ili ne. ti odgovori se daju odmah, i to licem u lice bez ikakvog ustezanja, ma koliko se ti plasio odgovora!
Dakle, ukoliko ste vec tri nedelje zajedno, to je za neke mnogo, a za neke malo. Razmisli prvo sta TI osecas i DA LI je to ljubav ili samo zaljubljenost.
Preispitaj i svoje emocije.
Pa..napisi nam sta je bilo...
Korisnikov avatar
By NewYorker
Pa i ja volim mog macka, ali nisam mogao da se setim drugog primera, a nadao sam se da niko nece primetiti :D

Ne, mislim da je ljubav daleko manje eksluzivna stvar od toga... Ali, sad mozes da nazivas stvari kako hoces... Zapravo, bas zato, sto nije precizno definisano, ni ne mozemo nekom osporavati kad kaze da voli, jer mozda ne dozivljava ljubav kao i mi.

Meni nije uvredljivo kad kazes i kad god da kazes, i kome god da kazes, da ga volis...
Svet bi bio mnogo bolje mesto (MJ mode on :lol: ) da se ljudi vise vole, i to vise pokazuju...

Ljubav treba da je dostupna i ljudima bliska stvar, a ne neka ekskluzivna, visoka, nedostizna...

Bilo bratska, bilo romanticna, bilo u odnosu macka-covek i covek-macka, pa i u odnosu sa nezivim stvarima (ne mislim na leseve, nego na pojave, predmete...)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Everywhere I go all the places that I’ve been
Every smile's a new horizon on a land
I’ve never seen
There are people around the world -
different faces different names
But there's one true emotion that
reminds me we're the same...
Let's talk about love

From the laughter of a child to the tears of a grown man
There's a thread that runs right through us
and helps us understand
As subtle as a breeze - that fans a flicker to a flame
From the very first sweet melody to the
very last refrain...

Let's talk about love
Let's talk about us
Let's talk about life
Let's talk about trust
Let's talk about love

It's the king of all who live and the
queen of all good hearts
It's the ace you may keep up your
sleeve - till the name is all but lost
As deep as any sea - with the rage of any storm
But as gentle as a falling leaf on any
autumn morn...

Let's talk about love - it's all we're needin'
Let's talk about us - the air we're breathin'
Let's talk about life - I wanna know you
Let's talk about trust - and I wanna show you
Let's talk about love
By appLeTart
Originally posted by Mystica_lady
Licno ako nesto najvise mrzim, to je da :cekam:
Ne razumem i nikada ni necu to "dajem ti vremena da skontas sta osecas.."..
Nema tu sta da se "daje vremena", ili te voli ili ne. ti odgovori se daju odmah, i to licem u lice bez ikakvog ustezanja, ma koliko se ti plasio odgovora!
Dakle, ukoliko ste vec tri nedelje zajedno, to je za neke mnogo, a za neke malo. Razmisli prvo sta TI osecas i DA LI je to ljubav ili samo zaljubljenost.
Preispitaj i svoje emocije.
Pa..napisi nam sta je bilo...
Upravo mi je poslao sms, a ja sam ga pitao "da li cu cekat petak ko ozeblo sunce ili ces mi sutra reci jer ja ne mogu vishe bez tebe?" on je na to odgovorio doslovno
"Ne znam medu moram fino razmislit, danas sam citav dan radio zavrsni a ne zelim da pozurim i kazem nesto pa ispadne glupost :) i nemoj da si zapakao opet veceras :kiss: "
Mislim, sta moze ispasti glupost?????????? sta je njemu se u glavu usadilo ja fkt ne znam.
A ja sam vrijeme koristio kako bi sam sebi u glavi jebenoj razlucio je li zaljubljenost ili ljubav, zaljubljenost prodje, a ovo... ne znam, evo neki me vec na forumu napadaju da ja blefam te da sam zreo za psihijatra... ali sam dosao do zakljucka tako razmisljajuci satima i nocima da ga zaista volim i to je to... ne znam vishe sta da radim... sutim ovdje, nit ga zovem, nit idem kod njeg nista samo cekam ne bi li se smilovao i rekao mi na cemu sam... :( ubi me to, ubi...
Korisnikov avatar
By Dirrty
E pa, ja sam izrazito racionalna osoba, koja voli da razgranici osecanja i odnose prema drugima.
Dakle ljubav je ono sto rekoh malopre... dok sve ostalo spada ispod toga, dakle u domen zaljubljenosti, simpatije, postovanja, privrzenosti, prisnosti, zahvalnosti... itd.

A takve mi osobe i prijaju... dakle da znamo svi na cemu smo, zasto smo i zbog cega smo.

A neka ostatak sveta radi kako mu volja... neka seje svoju lako zaradljivu i istrosenu (usled podeljenosti na sve i svasta) ljubav na drugom mestu!
Korisnikov avatar
By NewYorker
E pa, ja sam izrazito racionalna osoba, koja voli da razgranici osecanja i odnose prema drugima.
Dakle ljubav je ono sto rekoh malopre... dok sve ostalo spada ispod toga, dakle u domen zaljubljenosti, simpatije, postovanja, privrzenosti, prisnosti, zahvalnosti... itd.
E, pa, ne rangira se to bas tako, ali svakako imas pravo da tako mislis... :)
By appLeTart
ok... mozete zatvoriti temu onda, sorry na pometnji :(
Korisnikov avatar
By Winter
de ajde malo plači sad.....aman dete.....što manje očekuješ,budeš se manje razočarao..i ne troši suze na njega,jer ih ne zaslužuje...a onaj ko ih zasluži neće ih dobiti...tako to ide..... :mete:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Strix
Sto neki ljudi ne znaju da uzivaju. :no:

OFF: Kad' cu ja da navatam nesto?! :rida:
Kad prestanes da "visis" na netu. Jadna tvoja stolica - fotelja. Milijardu biljaka bi do sada upresovao! :oklagija:

p.s. nista nisam bolji.

:mazi:
By wilmott
Izvinjavam se sto naglavacke upadam u raspravu, je l' Celin Dion citirana iz nekog razloga ili?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Winter
de ajde malo plači sad.....aman dete.....što manje očekuješ,budeš se manje razočarao..i ne troši suze na njega,jer ih ne zaslužuje...a onaj ko ih zasluži neće ih dobiti...tako to ide..... :mete:
Tako nekako...

Bolje da citiram nego da ispadnem 10 puta veci kreten nego sto vec jesam.

Samo cinis sebi na zao suvisnom dramom, i nepotrebnim problemima koji su pritom vise umisljeni nego stvarni.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Leon Walras
Izvinjavam se sto naglavacke upadam u raspravu, je l' Celin Dion citirana iz nekog razloga ili?
Citirana je zato sto mislim da ima sta da kaze kad se govori o ljubavi...
Prvo sam hteo jednu pesmu MJ-a, ali bilo je sanse da se pogresno protumaci, pa sam se ipak odlucio za ovu :D
Korisnikov avatar
By Combo
Jbt, od juče do danas zaboravio o čemu se radi u ovoj drami. Mislio da "Vreme čekanja" naslov najnovije knjižurine Dobrice Ćosića...

@Jabukić...

Ja sam siguran da si ti lepo prospavao noć, jutro je pametnije od večeri...i da ga danas voliš jedno STO puta više nego juče (a i on tebe).

Javljaj šta je u toku noći stizalo od SMS-ova, da prodiskutujemo!

Samo za tebe, tj. VAS!

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0&feature=fvst[/youtube]
By жњ
"ti si vise uznapredovao u vezi" = "ja sam tebi privlacniji vise nego ti meni"
Korisnikov avatar
By Hys.
Cekaj, u vezi ste manje od mesec dana?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Winter
mali...kenjaš..... :kopa:
rece winter hahahahahah! :kiss:

e jedva cekam da te vidim, majkemi!
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Hys.
Cekaj, u vezi ste manje od mesec dana?
:smeh:

Svi se ovde sapletu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!