@Maka:
Nisi citirala moj drugi post, gde pojasnjavam sta hocu da kazem, to da je meni realno najbolji, iako je takav vakav i onakav, mada kapiram iz tvog posta da jesi skapirala.
Lm, Hlevdije je nedje napisala (ne znam de) da mozemo da kazemo da nekog volimo zbog ove ili one osobine, ali realno postoje (evo ovog sekunda mi je devojka prisla i poljubila i realno je bilo savrseno, iako smo se svadjale ko pas i macka jutros) jos onoliko osoba u nasem okruzenju koje imaju te osobine, i jos kvalitetnije, ali nismo zaljubljeni u njih. Ne moze se to tako objasniti, zasto smo zaljubljeni u nekoga. Jednostavno jesmo.
E, i onda se vracamo na ovu temu-mosh ti reci da mislis o svom partneru i ovo i ono ali svodi se na to da je tebi taj lik do jaja, i sada, malo toga ima veze sa misljenjem o toj osobi, jer tebi je taj lik super na prvom mestu jer-jeste. A dalje onda pocnemo racionalizaciju zbog ovoga, onoga....Pa onda kada iskreno kazes sta mislis, sve je to obojeno primalnim, da te jednostavno ta osoba radi.
OT:
Iskreno mislim da je dobra devojka. Ali nisam se zbog toga zaljubila u nju. Zbog toga sam ostala sa njom.
Jbg, nemosh to znaci oma....Posebno ako se u pocetku sve svodi na seks. I to dobar seks, mnogo dobar seks, ko ce stici to da primeti, kad se od 7 sati vidjanja 6 i po posveti jebanju.
No, da nije bilo tako dobro TO, ne bi ostala da vidim sta ima JOS.
I voz olvejz a saker for a gud buch kak......