Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by jelenahali ali
Kao drugo, nije Blacky nego Blajvi.
Originally posted by jelenahSxefitza p0dzEmlYa se oglasila
Kao prvo, ta pesma zaslužuje neki pozitivan smajli!
Kao drugo, nije Blacky nego Blajvi.
Kao treće, a da se samo opustiš, ne razmišljaš o tome što si/kako si/kada si/gde si/zašto si što si (ovo totalno ima smisla u mojoj glavi) ?
I batali to za 5-10 manje, bićeš 5-10 puta opaljena ciglom ako nastaviš tako. Mojne da me nervirasx, da ne boode zwekete!
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
@jelenah AKA S.P.
let me play with youuuuuu
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wAvK9g-7kAQ
![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Naravno i za muske i za zenske, muski se nece uvrediti kad ih oslovim sa ladies![]()
dakle citavo vece diskutujem sa BLACK LADY o ovome i moje pitanje je da li ste vi svesni razloga zasto ste ustvari single ili zasto vam veze ne traju dugo?
Da li ste mozda svojevoljno dugogodisnji single koji uziva u povremenim izlascima i one-night-stands?
ja sam eto single i ne znam zasto sam single.. jesam osoba koja trazi ozbiljnu vezu, nisam ispala iz modnog casopisa, ali nije bas ni da se zgroze ljudi kada me vide.. brzo ulazim u veze, ali isto tako brzo mi veze i pucaju.. iako sam osoba koja je spremna na kompromise, nisam control freak.. a svi znamo te probleme upoznavanja novih ljudi, svako svakog zna, bivsa bivse, drugarica bivse..![]()
mada se trudim da ne zapadam u taj klisee fizickog izgleda, ja u kriznim trenutcima i dalje mislim da bi imala devojku da imam 5-10 manje..
zato sto naravno u klubu svi vide kako izgledam, a preko neta cim mi posle dva minuta trazi sliku "celog tela" ili "malo slobodniju sliku" ta osoba dobija block..
moze i neki savet osoba koje su u kvalitetnim dugogodisnjim vezama, ili neka kritika, ne ljutimo se, ipak smo nasi![]()
Originally posted by hlaefdige
o tome ti pricam....svejedno je u pravu sto se toga tice......bolje i zdravije je da ti resis u glavi - sta koji kurac kile......radi se samo o tome da imas ljude koji to mogu da rese u glavi relativno lako i brzo...i imas one kojima je lakse da jebeno skinu tih 5kg i onda kad ih skinu shvate da im nisu ni smetale....
Originally posted by KragiE to. Mislim da je to poenta.
Najcesce ljudi ili ne znaju sta hoce ili im smeta sve zivo.
Originally posted by MageKao i u svakom drugom odnosu, meni to vazi i za posao/rad, druzenje i sve ostalo ...
Originally posted by KragiE to. Mislim da je to poenta.
Najcesce ljudi ili ne znaju sta hoce ili im smeta sve zivo.
Ali nema u ljubavi neke velike filozofije. Sve je to toliko individualno da jednostavno ili štimate zajedno ili ne.
Originally posted by hlaefdige
a sad se ja oserem!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!