Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS

desilo mi se, jednom samo.
baš je bilo super.

čim sam čoveka videla, ja sam odlepila. onda kad sam čula kako zna reči pesama moje omiljene muzičke grupe, bilo je kupljeno. (ok, imala sam 18 godina i uzavrele hormončiće :kosa: )
tek smo se dve godine posle toga spandjali... ali svejedno, moj osećaj se brzom brzinom vratio čim sam ga opet ugledala :leviathan:
juu, baš se lepo podsetih. kakvo divno ljudsko biće. :love:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
U SKORO svaku devojku u koju sam bila zaljubljena, zaljubila sam se na prvi pogled...i uvek sam kontala da ako na prvi pogled ne osetim nista, da nikad kasnije i necu...mada sam se uverila da ni to nije tacno...

Da, verujem u zaljubljenost na prvi pogled...
Korisnikov avatar
By acid drop
možda mi se to dešava, ali ne primećujem.

evo, tek posle nekoliko značajnih pogleda sam shvatila da sam se zatreskala. :iskolacen:

biće seksa. :smug:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ljubav se po meni javlja zbog fizickog izgleda, nacina na koji te neko gleda, kako prekrsta noce, kako se smeje...

a vec kad nekome kazes :I'm IN love with you.. to vec povezujem sa tim da sam shvatila kako ta osoba psihicki funkcionise, kako mi pokazuje svoju naklonost, kako funkcionisemo zajedno, kako se dopunjujemo...

hahahhhahahah

jao majko mila, kajem se sto nikad nisam citala postove duze od dve recenice. kajem se. :pop:

sta sam sve veceras videla hahaha

:ubise:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako nije bum tras na prvi pogled, verujem da nece biti ni na drugi...:awesome:
Korisnikov avatar
By maka
A ja jos uvek zivim LJUBAV na prvi pogled. Sa sigurnoscu mogu da trvdim da je VOLIM od prvog trenutka kad sam je ugledala. Znaci nisam se zaljubila na prvi pogled nego sam zavolela na prvi pogled. I to nije prva osoba sa kojom mi se to desilo. Mislim da imam neko sesto culo i da mogu da prepoznam nekog ko mi kasnije postane bitan u zivotu. To mi se dva put desilo i ispostavilo se da sam oba puta bila u pravu.
Korisnikov avatar
By mOwbid
nikad mi se to nije desilo, i nedavno sam shvatila da mi treba vremena da nekog zavolim, bas dosta. ali onda... :drama: odlepim.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by maka

A ja jos uvek zivim LJUBAV na prvi pogled. Sa sigurnoscu mogu da trvdim da je VOLIM od prvog trenutka kad sam je ugledala.
naravno da cu..

kapiram sta govoris. takodje razumem tvoju sigurnost u svoje reci. kao i ceo svet, i ja sam u odredjenim periodima bila sigurna u svasta.

zavisi sta je tvoja definicija ljuubavi, vidis. i sta ti tacno hoces da kazes. ako je to da od tog prvog pogleda si znala da ces tu osobu voleti - pa , ok, 6 culo.

ali ti si to formulisala konkretno kao: "da je VOLIM od prvog trenutka kad sam je ugledala. "
ljubav je odnos koji se gradi izmedju 2 osobe itd. itd. proces recimo, koj zahteva vreme u minimumu. ti u tom pogledu niti si imala gradjenje, ni odnos pravi, ni vreme. to nije ljubav (po opstoj definiciji).
najblize bi bilo osecaju ljubavi koji imamo u osobu u koju smo zaljubljeni, kad smo UBEDJENI i savrseno SIGURNI - ruku mi seci- da JE VOLIMO !! e, taj osecaj sjebava stvari i cesto stvara konfuzije kod ljudi.

no, dosadilo mi je vise pisati o ovakvim stvarima. niti zelim da osporim necije misljenje, svako ima pravo na svoje.
pa eto tako, i ja izrazavam svoje.
a moje iskustvo sam sazeto napisala ranije.

..a tebi super sto tako prepoznajes, i zivi tu ljubav i dalje, ili ako je to bila ljubav na odrejeno vreme, onda lepo prepoznaj sledecu, blago tebi kad to mozes.

nije zezanje, keve mi, ozbiljno mi je drago da to moze (ili ti mislis da moze, nije bitno dok si ti sretna). :D

ont: i ta fascinacija/zaljubljivanje na neki pogled (ne prvi najbukvalnije, kao sto rekoh moram da progovorim/upoznam osobu u minimumu bar) mi se nije dogodilo.. 4,5 god - iako sam upoznala predivne i savrsene ljude, sa kojima mi je bilo DIVNO i sve.. samo nije pocelo TAKO. i nesto ne verujem da ce se ikad, ili bar ne sledecih 100 god ponoviti.
svaki put u svom zivotu, a dogodilo se 3-4 puta sam to shvatala sve razumnije i razumnije, razumela tacno i mogla sama sebi reci da to sto osecam ma koliko divno bilo je hormonska reakcija itd (sve dok ne upoznam osobu) i izgleda sam toliko daleko otisla da vise niko ne moze da me TAKO "obori sa nogu" jer tacno znam kako i zasto mi se vrti u stomaku, zasto mi drnda srce, zasto disem duboko i mislim da umirem od njenog mirisa i.. to su neke stvari, tripovi koji vode do sexa. a onda taj sex opet, u mom slucaju pojacava fascinaciju i u krug- dok se ne dodje do momenta odljubljivanja ili predje u ljubav. toliko jednostavno. a i porasla sam i imam mnogo boljeg sexa nego ranije, mozda je i to u pitanju. :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
da, BUM TRAS na prvi pogled!! ili tako ili nikako... :venchanje:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by maka
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ljubav se po meni javlja zbog fizickog izgleda, nacina na koji te neko gleda, kako prekrsta noce, kako se smeje...

a vec kad nekome kazes :I'm IN love with you.. to vec povezujem sa tim da sam shvatila kako ta osoba psihicki funkcionise, kako mi pokazuje svoju naklonost, kako funkcionisemo zajedno, kako se dopunjujemo...

hahahhhahahah

jao majko mila, kajem se sto nikad nisam citala postove duze od dve recenice. kajem se. :pop:

sta sam sve veceras videla hahaha

:ubise:
sorry, nisam srpkinja pa "voleti" i "zaljubiti se" sam posmatrala kao
"I love you" i "I'm in love with you".. a ovo drugo mi je jace od prvog..
bar zasmejem nekog svojim jezickim lapsuzima :blentavi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
verujem u ljubav na prvi pogled jer mi se to desilo. tako da - ja mogu.

desilo mi se to da je nesto u meni od prvog pogleda prepoznalo tog coveka. od tada ga volim vec godinama i mislim da necu nikad prestati.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja nekako imam osećaj da se ljudi zapravo zaljubljuju u sliku tog nekog, koju formiraju u svojoj glavi kad ga/je vide. Nekad se desi da ti neko rasplamsa maštu svojim pogledom/govorom tela/izgledom pa pomisliš sve i svašta... au suštini ništa od toga ne mora biti tačno. Možda je trulo đubre unutra otkud znaš?

Više se ložim kad vidim da je neko simpa zainteresovan za mene... inače kad vidim nekog slatkog dečka, pomisliću samo: "wau, baš je sladak". Dobro možda ću i fantazirati malo :lol: ali sumnjam da ću se tako ikada zaljubiti.
Korisnikov avatar
By scout_finch
desilo mi se jednom, ako to uopste moze da se racuna posto se naravno nista nije desilo jer je devojka strejt. ne kazem da bi se nesto desilo i da nije strejt, nemam ja sansi ni kod mnogo gej devojaka :lol: nego da se vratim na temu, bas sam se zatreskala onako samo na osnovu izgleda, sreca, nije medugo drzalo, par meseci.
a i bilo je toliko davno da se nisam sigurna da li me pamcenje dobro sluzi.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
To bum tras kod mene ne pali, mozak obicno ignorise...dok ne dozvoli, osmotri situaciju.
Ja to vase `zaljubljivanje` ne zovem zaljubljivanje, vec napaljivanje na prvi pogled.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
acid drop napisao:šta znači ako neko izbegava kontakt očima? :kopanos:
Zavisi...ili te ne voli i nerviras ga :lol: A moze biti da mu se svidzas pa se stidi :sweet: Tako je amkar kod mene :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Blond Brat napisao:
Zavisi...ili te ne voli i nerviras ga :lol: A moze biti da mu se svidzas pa se stidi :sweet: Tako je amkar kod mene :lol:
GA?! MU?! a šta se čudim... znala sam da je ustvari muško. :sigh:
ok, hvala blondi :P :P :P
Korisnikov avatar
By Blond Brat
acid drop napisao:
Blond Brat napisao:
GA?! MU?! a šta se čudim... znala sam da je ustvari muško. :sigh:
ok, hvala blondi :P :P :P
Ucim od 6h, sta ocekujes? -.-
Idi muvaj to :lol:
By LeDeNa_

Mozda su u strahu...Treba im vremena...Blaga nesigurnost...Valjda mnogo toga...

Dovoljno je nekad da te pogleda na kratko, vidi on/a ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!