Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
ali zaista :smilegrin:
By pčelica
Originally posted by EYA
ali zaista :smilegrin:

:blush:
Ajde de, ako zaboraviš na incident
sa "zaista", biće mi drago da me
po'vataš. :trep: Kad god poželiš.
:kiss:
Korisnikov avatar
By IriS
iiiincest!!!!!!!!!

beeep

:vezan:
By pčelica
:kiss: jer ste tako predobre
osobe; ali nema potrebe da Vas dve
takođe budete stavljene na stub srama
zbog ovog offtopica.
Danas je moj red da budem napušena i
ja se obaveza ne gadim!
Na stranu to, što sam opet pročitala šta sam
ispostovala, i što opet ne mogu da nađem
ama ništa zlo u svome postu.
Ja očigledno nisam talentovana za virtuelnu
komunikaciju.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by pčelica
Danas je moj red da budem napušena i
ja se obaveza ne gadim!
Na stranu to, što sam opet pročitala šta sam
ispostovala, i što opet ne mogu da nađem
ama ništa zlo u svome postu.
Ja očigledno nisam talentovana za virtuelnu
komunikaciju.
Nažalost, nemam snage... Za napušavanje...
Tvoj post je pogrešan zaključak o čitavoj temi i mojim razlozima postavljanja iste. Nema lošeg u njemu... Osim što si na osnovu pogrešnog zaključka dozvolila sebi da komentarišeš moju vezu, a ne temu.

Očigledno sam ja ta koja "nije talentovana" za ovakvu vrstu komunikacije, jer ako neko od cele teme i mojih 10 postova u njoj izvuče samo jedan deo, a zanemari 10 postavljenih pitanja - moja je greška.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
bigirl a zashto bi neko zeleo da prestane da bude romantichan?Jel to loshe?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Jelena_Bliss
bigirl a zashto bi neko zeleo da prestane da bude romantichan?Jel to loshe? :nesiguran:
Zato što mi se čini da većina ljudi to doživljava kao slabost... (nemoj me terati dublje da objašnjavam)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by bigirl
bigirl a zashto bi neko zeleo da prestane da bude romantichan?Jel to loshe? :nesiguran:
Zato što mi se čini da većina ljudi to doživljava kao slabost... (nemoj me terati dublje da objašnjavam)
zaista mi je potrebno objashnjenje,ali ok,nema veze objasnicesh mi ....
;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa dođi na msn onda... :evilwait:
By Çâðê_DUP
zaista mi je potrebno objashnjenje,ali ok,nema veze objasnicesh mi ....
;)
Romantika je slabost? Verovatno to zakljucuju ljudi koji otprilike imaju ogranicen stepen emocionalne inteligencije, ili je nesto gore u pitanju, npr da nisu procitali 2 kvalitetne knjige u zivotu (obogacivanje, u svakom smislu). Evo, ja svima preporucujem Balzakov "Ljiljan u dolu", koju je meni preporucio Renoir. To je romantika :love:
(mada malo "smara" sa udvaranjem, ne bih imala toliko strpljenja na njegovom mestu ;)
By Snow_Crystal
A sto trazis lek za romantiku? Meni je to totalno slatko i nezno i i i joj romantika. Cudno je kad neko ne zna da bude romantican i kad se toga gadi.. Eto skoro sam pitala drugaricu dal je romanticna i sta planira za dan zaljubljenih. Odgovor je bio sledeci: "nisam romanticna to je za mene patetika kao i dan zaljubljenih". Hm malo sam zbunjena dal je romantika isto sto i patetika?
Korisnikov avatar
By Adenim
Romantika je ok dok god nije u kliseu. Ne volim romantiku koju sam vec sto puta video ili cuo za nju jer mi je to onda kao kad neko kaze da ide nekog da ispostuje, mislim, ili postujes ili ne, sta koji moj onda ides.... originalnost je vrlina na koju se palim...
By mikka
Zanima me koliko ste romantični... Šta je za vas romantično...

I kako prestati biti romantičan... Ima li leka?
Je suis un romantique.
U mom slucaju to nije stvar jednog momenta, to je nacin zivljenja. Proslost i buducnost su konstrukcije ljudskog uma, zivot je zbir sadasnjih trenutaka. A romanticni trenuci su najvece lepote, iskricavi komadici vecnosti.
I srecan sam covek, jer ma kako nas surovo razdvojila zivotna raskrsca, osobe sa kojima sam bio u vezi su mi naposletku priznale da ce moje romanticne gestove pamtiti zauvek. :)
A leka nema (jer to nije bolest, vec jedno posebno senzualno stanje duha, koje treba odrzavati kao endemski cvet), mozda samo otrov.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by B.U.
Originally posted by Renoir
Valjda ti ono pismo reklo sve, bigirl :(
:rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:

Moramo da se nađemo i zajedno da :placko: ili :radosnice: ...
it's a deal

a, kao sto i ti rece...
eto, cuvam to pismo...smatram ga tako nekim malim remek delom :)
valjda jer sam ga njemu napisao...
jer je svaka recenica ON, ON, ON !!!!!!!!!!!!

oh my....
I LOVE HIM SO SO VERY MUCH!!!!!!!!
this is just crazy...it hurts.....

:placko:
Boze,kako sam sebi smesno delujem sa nekim izjavama od pre...

Mislim...yeah... I was madly and dangerously in love with Marc

ali

TIME HEALS EVERYTHING
&
LOVE TAKES TIME

et toq!
:snob:

sad cu bas da potrazim to pismo Marku koje poslao...
Korisnikov avatar
By Neve
Dunno.
Od cvijeća se ježim što zbog alergije.. što zbog klišea. Onaj jedan koji sam dobila.. ostavilas ma u uredu da osušim pa da bude kao uspomena il šta već, a onda sam zabroravila na to. Inače, dobijam neki poriv da čupam latice.. :volinevoli:
Nda, meni neke kjut stvari su tipa.. napraviš kuhano vino, spremiš ga u termosicu.. i onad navečer odete na neki vidikovac.. nema nikoga, skoro pa apsolutni mir, pogled na grad.. i vince. :sweet:
Skrivanje omiljenih čokoladica ili kojekakvih slastica.. po torbama ili džepovima.. kad ide negdje, pa kad se raspakira da nađe to što mu/joj je ostavljeno.
Jbeš večere po kojekakvim restoranima.. više volim da mi se napravi/da sama nekom nešto skuham, koliko god to nezgrapno ispalo/izgledalo/štovećne.. :kuhar:
Kad nekog probudiš/te probudi s mirisom kafe.. cijeđene naranče i nekim doručkom.. a digne se tako da te ne probudi..

Nda.. ja tak neš radim svima onima koji su mi dragi, nevezano za vezu. :shrug:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Neve
tipa.. napraviš .. a digne se tako da te ne probudi..

:lol:

now,that was romantique!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Mene neko bio optuzhio da sam neromantichan pa nadjoh za shodno da bash ovde okachim ovo shto cu okachiti, chisto da dokazhem da nije tachno...

This is how much a leo can love someone...

''
Korisnikov avatar
By Calypso
Bilo mi je beskrajno slatko kada mi je prstima nacrtala srce na ledjima dok me je grlila. Savrsen i neponovljiv momenat a meni tako romantican...

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By scout_finch
nisam romanticna.cini mi se da nisam.cesto znam i da unistim romantican trenutak. u stvari, to radim majstorski, onako, bas ne promasujem.
By RuznaGlupaZla
Zanima me koliko ste romantični... Šta je za vas romantično...

I kako prestati biti romantičan... Ima li leka?
Nisam uopšte.
Ništa.
Ne znam.
Korisnikov avatar
By Sunce
Najlepsa romatika je kada niste svesni da je romantika, dakle kada ne planirate i kada sebe ne smatrate vlasnikom osecanja i romantike. U mom slucaju, muzika moze da doprinese da se posle odredjenog dogadjaja danima mislima vracam na isto mesto. Posmatram dogadjaj iz raznih uglova, vidim i osecam jace nego u stvarnosti, pa cesto i nesto sto mozda nije zaista romanticno obojim da bude.

U poslednje vreme su mi "hladne" i "cutljivije" osobe mnogo zanimljivije od onih zabavnih, nasmejanih, otvorenih (one me umaraju). Kad uspem da pokrenem cutljivu, zatvorenu, mozda i nezadovoljnu osobu, onda se osecam lepo. Isto tako, mislim da sa takvim osobama neverbalnom komunikacijom vise "postizem" ili vise "dosezem".

U romanticnim situacijama sam ili previse brbljiv ili potpuno cutim - nema sredine. U prvom slucaju brbljanjem maskiram sve, i ne znam zasto se branim. U drugom slucaju, kada cutim, onda se topim. Desilo mi se da sam u knjizari sreo jednog decka u koga sam bio zaljubljen. Nisam mogao da mu se javim, a cinilo mi se da sam izasao iz sebe i mirisao vazduh oko njega. Kasnije sam video kako istopljen klizim niz stepenice.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Vrlo malo, mada to jako zavisi od druge osobe tj. da li me inspiriše ili ne.

Neklasične stvari su romantične. Sitnice su romantične. Kao i gestovi. Ostalo je patetika; ja na nju bacam peglu; umara me i davi, a većina ljudi svršava na to. Not me :D

Ne znam. Nemam tih problema.
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Romanticni i on i ja do granica izdrzljvosti i podnosljivosti.Malo malo pa nam se na telefonu,u razgovoru ili u porukama nadje ova pesma:

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing...
Idem da ga zovem:setnja:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovo moja tema????

Auuuu... Uopšte je se ne sećam. Ponekad mi bude žao što se ne drogiram, pa da tako mogu da se vadim na "prekide filma". :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...

Romantičnost zavisi od trenutka i partnera. Šta osetim da je u tom trenutku najromantičnije, to ću i da uradim. Da li ću baš TO da uradim, zavisi pre svega od njega, tj. koliko mu to NEŠTO znači...

:sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!