Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Bombina
takve dimenzije osvete i za mene podseca na nekom filmu koju su je glumile dve vestice i recimo osveta s druge razne stanja i dimenzije
kao neki kratki honor
pojacanu energiju i u paranormalni svet
Dina- ja to ne volim to inace ne bi osvetio i da svi mi misle mislili da imaju duhove u kuci, a oni ustvari bili duhovi... :shock: eto zamislite
Naruse im mir i neki bi vam se mogli i osvetiti. :shock:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Sixto
CCCCCC
s tobom ako se ikad preselim u bg ne bi bio ni u pismu! :plasise:
:lol: :friends: :balon:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Deity Marduk

P.S.Zoe ajde malo manje se tu foliraj ....zvucis mi ko one babe laznog morala i skromnosti...a 'vamo kad bi im stao na zulj jebao bi jeza.... :maljkovic:

Hajde nemoj srati, majke ti, ne poznajes me.

Kakav lazni moral, kakvi bakraci?! Ako cemo o moralu, proglasavam se sama najnemoralnijom osobom u kom god hoces pogledu jer mi se sama rec "moralno" gadi.

Objasnila sam gore kako ja gledam na te situacije, pa ako si procitao, shvatices sta govorim.

Sta imam od osvete? Jeste li vi, ljudi normalni sta pricate? Ni sa 15 godina nisam tako razmisljala, a sada imam 30, i jebeno mislim to sto kazem.

Psovati (kao sto ja radim, mnogo i cesto) nije ni blizu malicioznosti i osvetoljubivosti. dalje, ne mesaj ljutnju, bes, i osvetu.

Ja mogu da budem ljuta, besna, mogu da se derem na nekoga u takvom raspolozenju, mogu da psujem, ali da se svetim kao vi-smisljeno, proracunato, bolesno, nikada! Ali ne zato sto sam ja, zaboga fina i dobra i postena, nego zato sto je to citav jedan sistem funkcionisanja, nacin razmsiljanja, bivstvovanja.

Ti to ni ne mozes razumeti, kada ti funkcionises po dijametralno suprotnom principu.

(uostalom, ja sam stari hipik, mozda ti bar to pomogne)
Korisnikov avatar
By Zoe
Najezim se od ove teme, kada procitam sta ste sve pisali.
Ja sam u dubini duse pacifista, zalazem se za sto korektnije medjuljudske odnose, za LJUDSKOST iznad svega, jer mi smo ljudi, koliko sam upoznata. Iako su mnoge negativne osobine takodje deo ljudskog roda, smatram da ih se treba kloniti, jer verujem da SVI VI koji ste napisali da ste osvetnici, i SAMI zelite da budete voljeni, zeljeni, postovani.....
U tome i jeste poenta.
Ako se neko neljudski i nefer poneo prema vama, znaci li to da i vi treba da budete takvi? Znaci li to da ste i VI onda otrovni kao i ta osoba koja vam je to uradila?
Mi isijavamo ono sto smo; ako isijavamo negativnoscu, samo negativnost i moze za nas da se zalepi, pa onda nije ni cudo sto vam se desavaju takve stvari.
U jednoj temi sam valjda juce napisala da ako si sa nekim u vezi, znas, komuniciras, delis svoja razmisljanja i svoje osecaje, tako da tesko moze da te iznenadi neki postupak. I ako sam raskidala sa nekim, taj je bio VRLO upoznat tokom citave veze sa mojim zahtevima, zeljama, emocijama, i ako sam nekoga povredila to nije bilo namerno, nego taj neko nije shvatao ono sto sam mu govorila, nije prepoznavao on sam da je tome kraj iako je bezbroj puta cuo razloge.
Isto tako je i obrnuto. Ako postoji komunikacija izmedju dvoje ljudi, onda se sve mzoe shvatiti, ali isto tako moze biti i bolno. Svejedno, i ako je bolno, tu nema mesta nikakvoj osveti.
Moramo se pomiriti sa tim da nismo jedno za drugo, cim jednoj strani nesto ne prija, ne odgovara. To se moze primeniti i na druge, ne samo partnerske odnose.
Nego, ja oko sbe vidim upravo taj manjak komunikacije i otvorenosti. SvI se nesto zavlace, kalkulisu, vagaju....sta ce reci, kad ce reci, da li ce reci.....onda nije ni cudo da dolazi do nesporazuma, bola, patnje, pa i te uzasne osvete.......
Osveta ne donosi dobro nikome.
Sada cete reci da i ne treba da donosi dobro kada vama nije ucinjeno dobro. Ali shvatite, da ako vam neko nije ucinio dobro, ako vam je uzinio nazao, vi ako ste dobri, budite takvi, nemojte biti kao taj neko.
Tom nekom ce, verujte mi na rec, biti dovoljno lose sa samim sobom kasnije u zivotu, jer ce kao takav-los i dozivljavati lose stvari, bez da mu se iko namerno i smisljeno sveti; donosice odluke, praviti izbore, ziveti tim svojim nacinom i nikad nce ni biti srecan jer ce ocigledno biti sam, sto svojim izborom, sto zbog toga sto ce njega neko prvi ostaviti. I bice ostavljan i bice sjeban, i bice sve ono sto vi osvetom zelite da postignete.....
Samo ne razumem kako vi to ne vidite.......

Ne radi se o laznom moralu, jebes moral i foliranje; ja ne verujem u foliranje, foliranje donosi foliranje, and so on, and so on.......
A ja biram da zivim drugacije.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Zoe

Objasnila sam gore kako ja gledam na te situacije, pa ako si procitao, shvatices sta govorim.
Aha znaci brdo postova gde si ti svima odgovarala I nabijala na nos svoje misljenje je ….eto …da se procita…ali ne I da se komentarise?
Originally posted by Zoe
Sta imam od osvete? Jeste li vi, ljudi normalni sta pricate? Ni sa 15 godina nisam tako razmisljala, a sada imam 30, i jebeno mislim to sto kazem
Hahaha .hvala bogu pa nisam normalan.Normalni su prosecni ,a prosecni su dosadni.
A to sto si ti bila glupa sa 15, I ostala glupa sa 30…je nekako tvoj problem.Ja sa druge strane ne ostajem duzan.I ne dozvoljavam da me neko napravi budalom ,I jos da misli da moze da se izvuce nekaznjeno.
Originally posted by Zoe
Ja mogu da budem ljuta, besna, mogu da se derem na nekoga u takvom raspolozenju, mogu da psujem, ali da se svetim kao vi-smisljeno, proracunato, bolesno, nikada! Ali ne zato sto sam ja, zaboga fina i dobra i postena, nego zato sto je to citav jedan sistem funkcionisanja, nacin razmsiljanja, bivstvovanja.
Ajde lepo pameti moja procitaj ovaj svoj text iznad I reci da nisi u njemu indirektno rekla da si fina I dobra I postena. :hmm:

A posebno obrati paznju na onaj deo gde smo mi bolesni ….ali eto ti nisi fina ,i dobra tj. nemas taj sistem funkcinosanja.A kakav je to sistem?
Molim te uputi nas zalutale ovcice….mislim kad vec delis onda biraj stranu…a ne da mi sedis na dve stolice….jer mi smo bolesni I smisljeni,
a ti eto nevina I pravicna…..Ajde malo sad izigravaj I Isusa na krstu…bas ti lezi uloga…
Originally posted by Zoe
Hajde nemoj srati, majke ti, ne poznajes me.
Znas onu pesmu “seri,seri moj golube beli”
Originally posted by Zoe
Ti to ni ne mozes razumeti, kada ti funkcionises po dijametralno suprotnom principu.
Gresis draga,ja imam sposobnost prilagodjavanja I asimilacije.Tako da ja mogu da razumem tebe bolje nego sto ti mislis,samo sto postoji razlika u razumevanju i u slaganju…

Originally posted by Zoe
(uostalom, ja sam stari hipik, mozda ti bar to pomogne)
Mrzim hipike!
Originally posted by Zoe
Najezim se od ove teme, kada procitam sta ste sve pisali.
Ja sam u dubini duse pacifista, zalazem se za sto korektnije medjuljudske odnose, za LJUDSKOST iznad svega, jer mi smo ljudi, koliko sam upoznata. Iako su mnoge negativne osobine takodje deo ljudskog roda, smatram da ih se treba kloniti, jer verujem da SVI VI koji ste napisali da ste osvetnici, i SAMI zelite da budete voljeni, zeljeni, postovani.....
I opet se vracamo na ulogu Isusa…. :lol:
I u pravu si da I osvetnici zele da budu voljeni i postovani …ali ne I gazeni….To vise spada pod ono hriscansko “okreni I drugi obraz”.

Originally posted by Zoe
Ako se neko neljudski i nefer poneo prema vama, znaci li to da i vi treba da budete takvi? Znaci li to da ste i VI onda otrovni kao i ta osoba koja vam je to uradila?
Ne nego da taj tvoj “sistem” je los, I da dok god budes visila na krstu ima da te dzaraju kopljem lesinari.
Originally posted by Zoe
Mi isijavamo ono sto smo; ako isijavamo negativnoscu, samo negativnost i moze za nas da se zalepi, pa onda nije ni cudo sto vam se desavaju takve stvari.
Uh! sto volim tu instant mudrost….ti naravno znas?!
Originally posted by Zoe
Nego, ja oko sbe vidim upravo taj manjak komunikacije i otvorenosti. SvI se nesto zavlace, kalkulisu, vagaju....sta ce reci, kad ce reci, da li ce reci.....onda nije ni cudo da dolazi do nesporazuma, bola, patnje, pa i te uzasne osvete.......
Osveta ne donosi dobro nikome.
To sto ti vidis manjak nije pravilo....i zato nemoj tako olako da tvrdis da svako ko je osvetnik kalkulise I samo ceka da se osveti.Ocigledno da nisi naisla na prave kretene koji ne da nisu sposobni za resavanje problema nego ni ne zele.Jer se hrane svojom zlobnoscu….

A to sto su tebi osvetnici zli je samo deo tog tvog pametnog “sistema”,I tesko da ces shvatiti gde lezi koren zla,tj.problema I iskoriscenosti I zloupotreljenosti a sve radi licnih interesa ...
Originally posted by Zoe
Sada cete reci da i ne treba da donosi dobro kada vama nije ucinjeno dobro. Ali shvatite, da ako vam neko nije ucinio dobro, ako vam je uzinio nazao, vi ako ste dobri, budite takvi, nemojte biti kao taj neko.
Tom nekom ce, verujte mi na rec, biti dovoljno lose sa samim sobom kasnije u zivotu, jer ce kao takav-los i dozivljavati lose stvari, bez da mu se iko namerno i smisljeno sveti; donosice odluke, praviti izbore, ziveti tim svojim nacinom i nikad nce ni biti srecan jer ce ocigledno biti sam, sto svojim izborom, sto zbog toga sto ce njega neko prvi ostaviti. I bice ostavljan i bice sjeban, i bice sve ono sto vi osvetom zelite da postignete.....
Samo ne razumem kako vi to ne vidite.......
Opet se lepis za to kako eto cim okrenem I drugi guz neka visa sila ce doci I ispraviti nepravdu
Hahahahha…NIKO ,ALI NIKO NECE ISPRAVITI NEPRAVDU AKO JE TI SAM NE TRAZIS!!!!

Da cekam boga,budu,alaha……neka hvala …radije cu da stvar uzmem u svoje ruke I ispravim nepravdu….
Originally posted by Zoe
A ja biram da zivim drugacije
Ovce su za jebanje draga moja…..:nokti:
Korisnikov avatar
By Zoe
No comment
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
CCC!

Ovi danasnji forumasi su bas bezveze!!!....ne mozes kao covek ni da se svadjas... :lol:

:joint:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
@ deity marduk
molim te, podeli sa nama nachin na koji gubish mozdanu masu tom brzinom!
mozesh li ti zaista da razumesh shta zoe pricha?
Korisnikov avatar
By beliluk-ns
Evo nekoliko misli ljudi koji su pametniji od mene:
Osveta je nagon da se uzvrati kada je zlo pocinjeno kako bi osigurala da se kazne oni koji su to zlo pocinili
Ona govori koliko je onaj koji je cini nisko pao
Osveta je opasna jer razvija mrznju kod ljudi koji vise nisu u stanju da odrede gde osveta zavrsava, a pocinje njihov vlastiti zlocin
Krug osvete je ponekad tesko zatvoriti i cesto stvari pocnu potpuno izmicati kontroli
Osveta ne moze vratiti stvari na staro, a moze uticati da se proces zlocina nezaustavljivo nastavi

:misli:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Moon_Hunter
@ deity marduk
mozesh li ti zaista da razumesh shta zoe pricha?
A ko si sad pa ti? Usla si na temu i odma opalio/la po meni(pritom nemam pojma sta si musko ili zensko,MTF,FTM )ali vazno je da si me spustio/la.

I kladim se da si neki frend od Zoe cim si se nasao/la prozvanim/om....

Uostalom i moderatori bi mogli malo da se ukljuce.Jer meni nije jasno kako uvek u raspravama ja dobijem opomenu a sto drugi vredjaju ...to kao nema vezeee...

Ja sam se bar drzao teme.Imbecilu jedan!(kad se vec vredjamo)

:gubitnik:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Zoe

:up:

But sometimes it doesnt hurt to speed things up a bit :lol:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
zar se tako nisko spushtash? oh...
poshto si pokushao da nam demonstrirash svoju pamet na pola ove strane, sad se trudish i da nastavish u duhu, ne?
ja nisam ovde da vredjam.
to shto se ja ne pojavljujem na ovom forumu ne znachi da ne mogu da iskazem svoje mishljenje!
ili se varam?
zar zoe mora da mi bude prijatelj ne znam ni ja kakav da bih se slozila u onome shto je rekla?
devojka ima najnormalniji i najzdraviji ugao gledanja na ovo.
to shto bi ti sve reshio na primitivan nachin, to je odista vec druga tematika.
ali ovo nije tema ' gluposti forumasha' .
a to shto pokushavash da me vredjash neodredjenim rodom, mojom jadnom jednom * ...
nemoj misliti da cesh me isprovocirati da se svetim.. :lol:
ja to ne radim.
hippies, brate.. hippies..
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
zar se tako nisko spushtash? oh...
Pa ti si poceo..a ja sam nastavio gde si ti stao
poshto si pokushao da nam demonstrirash svoju pamet na pola ove strane, sad se trudish i da nastavish u duhu, ne?
Pa iznosenje misljenja na DISKUSIJAMA valjda i jeste razlog zasto sam ovde
ja nisam ovde da vredjam.
Ma nemoj!!!! A sta ti je prvi post na ovoj temi,ako nije vredjanje?
to shto se ja ne pojavljujem na ovom forumu ne znachi da ne mogu da iskazem svoje mishljenje!
ili se varam?
Pa gde je tvoje misljenje?Ili je ovo pljuvanje po meni tvoje misljenje? :prst:
zar zoe mora da mi bude prijatelj ne znam ni ja kakav da bih se slozila u onome shto je rekla?
Ih ,pa na forumu je to uvek tako.Cim si frend sa nekim odma je ocekivana i podrska.Sto pokazuje da samo neko nema stav ,a ni dozu individualnosti.
devojka ima najnormalniji i najzdraviji ugao gledanja na ovo.
Uh sto volim tu licno interpretiranu "normalnost" ....Znaci nemoj da krenem o tome da pisem
to shto bi ti sve reshio na primitivan nachin, to je odista vec druga tematika.
ali ovo nije tema ' gluposti forumasha' .
Ahaaaa......a ti bese nisi ovde da vredjas!?!?!
a to shto pokushavash da me vredjash neodredjenim rodom, mojom jadnom jednom * ...
To je bila konstatacija,a ne vredjanje.Jer nisam znao kojem polu se obracam.A to sto si se nasao prozvanim tvoj problem.... :nokti:
(zato sam ti se sad i obracao u muskom rodu)
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
zapravo..
kad sam rekla da delish svoju pamet sa nama na pola strane, mislila sam na prozivanje zoe-inog mishljenja.
shto opet nije nikakav komentar na zadatu temu, nego pljuvanje po njoj, a smatram da to nimalo nije lepo.
mene samo nervira shto tako plitko, a opet sa visine, odgovarash na ono shto ti bilo ko uputi kao zamerku.
pisao mi u mushkom rodu, a josh si mi u zagradi napisao zashto, da se ne bih zbunila? vidish kako se trudish da spushtash..
fenomenalno!
samim tim shto sam branila njen stav, izrazavala sam svoj.
s obzirom da nisam imala zivaca da pishem, jer sam znala da cu morati da se raspravljam sa nekim, tebi sam se zamerila jer je moj stav isti kao njen.
shta tu ne moze da se razume?
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
zapravo..
kad sam rekla da delish svoju pamet sa nama na pola strane, mislila sam na prozivanje zoe-inog mishljenja.
shto opet nije nikakav komentar na zadatu temu, nego pljuvanje po njoj, a smatram da to nimalo nije lepo.
Cekaj ona kad je citirala moj post,samim time je pocela da se obraca meni.Na sta sam ja odgovorio kontra argumentima.Sad to sto se nekom ne svidja stil...opet nije moj problem
mene samo nervira shto tako plitko, a opet sa visine, odgovarash na ono shto ti bilo ko uputi kao zamerku.
Hvala bogu pa si ti toliko dubok!
pisao mi u mushkom rodu, a josh si mi u zagradi napisao zashto, da se ne bih zbunila? vidish kako se trudish da spushtash..
fenomenalno!
A kako ja mogu da znam da li si ti shvatio,sta sam hteo da ti kazem? Zato sam i stavio u zagradu kako bi se bolje sporazumeli....Zapravo tvoje tripovanje na moju konstataciju je totalno jadno.Jer ja nista nema protiv ljudi koji su "nedefinisani"(ajde i sad se malo tripuj :roll: )
samim tim shto sam branila njen stav, izrazavala sam svoj.
Ahaaaaaa........(u nastavku)..
znaci ovako se ti slazes sa njenim stavom?..fantasticno
s obzirom da nisam imala zivaca da pishem, jer sam znala da cu morati da se raspravljam sa nekim, tebi sam se zamerila jer je moj stav isti kao njen.
shta tu ne moze da se razume?
Ima da se razume ......Gde si ti tu rekao "ja se slazem sa Zoe a ne sa Deity Mardukom".....neee ti si opalio po meni ...a stava nema nigde.
Zato te molim u buduce kad imas nesto da kazes reci ,a ne da mi ovde nagadjamo sta si ti mislio.

I ne,nisi u pravu.Nisam ja tebe napao zato sto se slazes sa Zoe vec zato sto si me direktno napao bez bilo kakvog argumenta.I ko je sad tu primitivan ja stvarno ne znam. :nokti:
Korisnikov avatar
By Myself
:kokice:

Inace, smatram da ljudima treba govoriti jezik koji oni razumeju. Znaci, ako me je neko zestoko zajebao, vraticu mu istom merom da skapira kako je ruzno i koliko boli to sto je uradio. Isto tako, ako neko vice i dernja se, vikacu i dernjacu se i ja, da bi me taj neko cuo. :sudija:

Ne vidim razlog da se osecas jos gore 'oprastajuci' nekom sto te je povredio. Stavis tog nekoga na mesto koje mu pripada, da ne bi nekom drugom to isto uradio. :superheroj: Onda padne samokritika sto si sebi sve to dozvolio i zivot nastavi dalje. :sigh:

Bog neka prasta. Ja ne mogu. :pop:
Korisnikov avatar
By Myself
Uh, da se razumemo, ovo iznad sam mislila uopsteno. U ljubavi, bar moja iskustva, nisam imala razloga da se svetim. Jednostavno se zavrsilo i to je to. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
uopshte nema smisla da se raspravljamo onako na temi koja to ne bi trebalo ni da trpi.
ne dopada mi se kako mozesh da zadrzish tu ideju o osveti tako dugo, ne shvatam odakle ti ideja da si ti kao neka 'zrtva' nechije zlobe, a poshto bog ne postoji, onda cesh ti biti taj koji ce da ispravi tu nepravdu.
koju nepravdu?
nepravda je kada te strpaju u zatvor neduznog, nepravda je kada se trudish da postignesh neshto, a neko dodje i ispred nosa ti uzme to za shta si mukotrpno radio..
to je nepravda.
da li je zaista nepravda da te neko ostavi ili uchini neshto nazao?
za konflikt su uvek potrebne dve osobe, kao shto je i u pozorishtu potrebno 2 glumca za to, kao i dalji razvoj radnje ( osim ako lik nije shizofrenichar ) , dakle.. sigurno postoji i deo tebe koji je izazvao reakciju te osobe koja te je povredila!
to stvarno nije nepravda, to su normalni ljudski odnosi.
pa, kad bi se svi svetili, onda bi trebalo da se svetim nekoj tamo.. dragici iz vrtica?!
i to da je uhodim u starachkom domu?!
ne razumem kako ne mozesh da pustish takve stvari.
reagujesh tako burno, a zapravo tebe povredjuje to shto ti je neko uzdrmao ego, a ne boli te to shto te je neko zajebao.
tako si reagovao i kada sam te ja napljuvala.
dakle, to je problem sa egom, i to VELIKI.
i,da..
ti si prvi prozvao zoe, a ona je odgovorila.
ja nisam vredjala svaki segmenat tebe jer te ne poznajem, samo mogu da zakljuchim da bezveze razmishljash, dok se ti trudish da me ukopash na sve moguce nachine.
nema potrebe za trudom, necu se uvrediti. :)
i, ne sekiraj se, ne tripujem se ja..
mene samo vredja ova vrsta nepravde.. !
a nema chak ni veze sa mnom...
da li sam se sada izrazila INDIVIDUALNO?
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
uopshte nema smisla da se raspravljamo onako na temi koja to ne bi trebalo ni da trpi.
ne dopada mi se kako mozesh da zadrzish tu ideju o osveti tako dugo, ne shvatam odakle ti ideja da si ti kao neka 'zrtva' nechije zlobe, a poshto bog ne postoji, onda cesh ti biti taj koji ce da ispravi tu nepravdu.
koju nepravdu?
nepravda je kada te strpaju u zatvor neduznog, nepravda je kada se trudish da postignesh neshto, a neko dodje i ispred nosa ti uzme to za shta si mukotrpno radio..
to je nepravda.
da li je zaista nepravda da te neko ostavi ili uchini neshto nazao?
za konflikt su uvek potrebne dve osobe, kao shto je i u pozorishtu potrebno 2 glumca za to, kao i dalji razvoj radnje ( osim ako lik nije shizofrenichar ) , dakle.. sigurno postoji i deo tebe koji je izazvao reakciju te osobe koja te je povredila!
to stvarno nije nepravda, to su normalni ljudski odnosi.
pa, kad bi se svi svetili, onda bi trebalo da se svetim nekoj tamo.. dragici iz vrtica?!
i to da je uhodim u starachkom domu?!
ne razumem kako ne mozesh da pustish takve stvari.
reagujesh tako burno, a zapravo tebe povredjuje to shto ti je neko uzdrmao ego, a ne boli te to shto te je neko zajebao.
tako si reagovao i kada sam te ja napljuvala.
dakle, to je problem sa egom, i to VELIKI.
i,da..
ti si prvi prozvao zoe, a ona je odgovorila.
ja nisam vredjala svaki segmenat tebe jer te ne poznajem, samo mogu da zakljuchim da bezveze razmishljash, dok se ti trudish da me ukopash na sve moguce nachine.
nema potrebe za trudom, necu se uvrediti. :)
i, ne sekiraj se, ne tripujem se ja..
mene samo vredja ova vrsta nepravde.. !
a nema chak ni veze sa mnom...
da li sam se sada izrazila INDIVIDUALNO?
Hahaha...pa ti stvarno si ili jako nezreo (mislim ,takve stavove imaju nezrele osobe koje eto romanticno veruju u ljubav blablabla..a kad ih realnost pukne u mozak odma seku vene,i pitaju se sto je sudbina tako surova) ili je ovde neko lud?
Da,i da neko udje na temu ,pocne da te pljuje....ti odgovoris...i to je odma problem sa EGOm? :smeh:

I stvarno ne znam ko koga ovde ukopava.Ja tebe ili ti mene.Ko ovde koga pljuje i vredja...I stvarno me zabole sto si ti frend od Zoe,samim tim zapravo ti izigavas njenog potparola(u slucaju da nije u pitanju dupli nalog)

Molim te u buduce da LEPO procitas moj post ...a ne da opalis pa ko ziv ko mrtav..ali ajde ponovo da napisem.... :roll:
Originally posted by Deity Marduk
Medjutim,kad se radi o osveti,uvek rastavim problem na vise faza i pazljivo pogledam iz vise uglova.I ako zakljucim da sam ja tu ostecena strana.(pritom druga stana mora da mi napravi zesce sranje)......
Sad posto sam ja to lepo naglasio (OCI TI ISPALE),lepo piseeeee....da neko mora da mi se dobro zameri da bih mu se osvetio.To sto neko rasikne samnom nije razlog za osvetu.Jel treba jos nesto da ti razjasnim? :zid:

:die:
Korisnikov avatar
By Manon
ljubavna osveta je kao orgazam, svako ga dozivljava razlicito. Ja licno volim da se igram i svaka veza je za mene igra. U svakoj vezi sam drugacija i najcesce se igram po pravilima koja ponudi druga strana. U pocetku sam uvek popustljiva. ako se vremenom nagomila dosta losega (kao u zadnjoj vezi na primer) ne prekidam odmah. Sacekam priliku i napravim situaciju i tako zavrsim pricu istim 'oruzjem' koje ta osoba koristi jer to nju najvise pogadja :tushe:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
ja ne verujem u osvetu.

mrznja povlaci mrznju.
steta nanosi stetu onom ko je nanosi.
na kraju svi boluju jednako.

oprosti i pozeli im srecu.

znam da je tesko, ali i najjadniji oprost je jaci od najjace osvete.
Korisnikov avatar
By Skyen
cista sujeta i nista vise. ona koja pokaze sve najlosije u coveku.
nisam se svetila jos od osnovne, kada me neka klinka udari, a ja joj vratim duplo, tako su me ucili. ma cak ni tada nisam mogla ful da zadovoljim potrebu za istom. dozivljavala sam to kao nesto ruzno i da se na taj nivo nikada ne treba spustati.
Korisnikov avatar
By Zoe
Moon Hunter je zensko (koliko sam upoznata).

Skyen ljubim :kiss:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Manon
ljubavna osveta je kao orgazam, svako ga dozivljava razlicito. Ja licno volim da se igram i svaka veza je za mene igra.
prva citirana recenica zvuci mudro.

druga, pak, jezivo.

@deity marduk

i mene nervira kad se zoe pravi svetica!
Korisnikov avatar
By Zoe
Anche, ti, kao starija, zrelija, OSTVARENIJA (negde si pisala da si sa zreloscu nasla svoj mir, ilii se varam?!) bi trebalo da znas neke stvari....
Uostalom, ko vas jebe....mislite sta vam je volja.

Oni koji me znaju znaju da sam sve samo ne svetica :evilgiggle: ali razmisljam onako kako razmisljam i kako sam se potrudila da i sa vama podelim.
Korisnikov avatar
By anche
kad ces ti vec jednom da pocnes da pises moj nik tacno!? :vatrica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Na pocetku recenice se uvek pise velikim slovom :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Hah-da, ako je za vas dvoje biti "svetac" to sto neko nema problema sa sujetom i sto se ne sveti nikome, onda me slobodno proklamujte. Zovite me kako god vam je drago, ali ja vam se svetiti necu :peva:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
Na pocetku recenice se uvek pise velikim slovom :P
mico, velika slova su tako bljaks iz mnogo razloga. ali necu sad kad si krenula u svetiteljstvo da te opterecujem time :D

i bre!
to sto se slazem sa bozanstvom mardukom ne znaci da samo on i ja 'mi'! :odrasti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!